Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ne svira Čoki...ladno plaćaju da dođu u Zvezdu...:capone_2:

Sale brate ganfere, neka ti ova odluka prelaska u KKCZ bude najbolji i prelomni potez u veoma uspešnoj trenerskoj karijeri...

da te opušteno spominju u istoj rečenici sa Dudom i Žocom...i da te za 5-6 godina opet rasplačemo kada nam gostuješ sa finalistom EL.

Edited by Wingwalker
  • Like 4
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, Wingwalker said:

ne svira Čoki...ladno plaćaju da dođu u Zvezdu...:capone_2:

Sale brate ganfere, neka ti ova odluka prelaska u KKCZ bude najbolji i prelomni potez u veoma uspešnoj trenerskoj karijeri...

da te opušteno spominju u istoj rečenici sa Dudom i Žocom...i da te za 5-6 godina opet rasplačemo kada nam gostuješ sa finalistom EL.

Ili da ga rasplacemo kada zajedno sa njim za 5-6 godina osvojimo EL

Posted (edited)
42 minutes ago, Chucky said:

Ili da ga rasplacemo kada zajedno sa njim za 5-6 godina osvojimo EL

hteo sam da napišem: kada nam gostuješ predvodeći finalistu EL u derbiju protiv nosioca titule...al reko'...možda malo bahato.

Edited by Wingwalker
  • Like 2
Posted
1 minute ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said:

Dobro, trziste je ziva stvar, nema ljutis i bice prilike...

Vise bi mi bilo krivo da smo mogli da ga dovedemo a nismo. Ovako, nista neocekivano...

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Predragdjape said:

Pa nismo "ispustili" Pangosa zbog nase "greske" vec je Zenit dosta vise platio. Tako da jbg. 

Slažem se, samo mi je krivo kad razmišljam o tome kako bi izgledao ovaj roster sa njim.

• Like 1
Posted
On 9/30/2020 at 10:39 AM, John Terry said:

Eto recimo sa tim precenjenim Lorenzom u nasem rosteru, ja ne bih imao nikakvih briga za ovu sezonu 🙂

Nisi onda imao ni za proslu pa si na kraju ipak zahvalan koroni

• Tuzno 1
Posted

Pangos je za klasu bolji igrac od Halla i Waldena, ali ajde da se tesimo i da je vazno da to Sale utegne.

I dalje ne mogu da shvatim da se prica o tome da trazimo beka koji ce da popuni minute. Ma to nam uopste ne treba, mozemo mi imati jos i Needhama i Miller - McIntyrea i dalje nam treba nosilac na bekovskim pozicijama.

Pangos - Loyd - Hall - Walden bi bila idealna bekovska linija, gde bi se Hall i Walden borili za sto vise minuta, a nama oni postadose nosioci. Moze to, ako se igra EC. U EL, to je 17. mesto na tabeli.

• Like 3
Posted (edited)

Mracite ljudi, a sezona jos nije ni pocela.Roster jos nije sklopljen, prvu zvanicnu utakmicu jos nismo ni odigrali, sacekajmo za utiske par nedelja.Ne igraju imena, nego tim, a mi posle mnogo godina imamo trenera koji zna kako da ga napravi

Edited by Gudura
  • Like 2
Posted
5 minutes ago, goldberg said:

Pangos je za klasu bolji igrac od Halla i Waldena, ali ajde da se tesimo i da je vazno da to Sale utegne.

I dalje ne mogu da shvatim da se prica o tome da trazimo beka koji ce da popuni minute. Ma to nam uopste ne treba, mozemo mi imati jos i Needhama i Miller - McIntyrea i dalje nam treba nosilac na bekovskim pozicijama.

Pangos - Loyd - Hall - Walden bi bila idealna bekovska linija, gde bi se Hall i Walden borili za sto vise minuta, a nama oni postadose nosioci. Moze to, ako se igra EC. U EL, to je 17. mesto na tabeli.

Jeste bolji zato i kosta Milion a Hall i Wolden 500k zajedno. Sacekajmo utakmicu protiv Fenera za pocetak pa da procenimo...

• Like 3
Posted (edited)
50 minutes ago, goldberg said:

Moze to, ako se igra EC. U EL, to je 17. mesto na tabeli.

el to 7-najsto osvajamo i ako ne dovedemo beka il nam isti đavo ?

Edited by Wingwalker
Posted

Uopste nije bitan bek, bitno je imati u prvoj petorci bar 3 igraca koji mogu da daju 20+ poena.

Sada smo u situaciji da je samo Loyd igrac za prvu petorku. Lazic, Kuzmic, Dobric, Hall, Walden, Simonovic, Jagodic - Kuridza i tako dalje nisu igraci za prvu petorku.

Taj stranac koji dodje mora biti neko ko bi bio u prvoj petorci Valencie, Albe, Zalgirisa i slicnih ekipa. Takvih igraca vise i nema - a ocigledno je da i nemamo budzet da bi ove sezone ozbiljnije igrali evroligu.

Uporedi to sa proslom sezonom i Lorenzom, Jenkinsom iz Khimkia, Stratosom koji je odigrao toliko dobrih sezona i meceva, Gistom, pa D.Brownom, a tu su bili i Faye, Baron i Kuzmic pre nego sto je doziveo nesrecu.

Posted (edited)
Uporedi to sa proslom sezonom i Lorenzom, Jenkinsom iz Khimkia, Stratosom koji je odigrao toliko dobrih sezona i meceva, Gistom, pa D.Brownom, a tu su bili i Faye, Baron i Kuzmic pre nego sto je doziveo nesrecu.

U odnosu na doprinos, priznajem samo Lorenza i Berona. Sem Fajea, ostali su iz ovog ili onog razloga bili preplaćena zvučna imena ni blizu svog prajma: senka Derika Browna, Kuz - sam pao, sam se ubio, Djenka da nam je živ i zdrav ali prvu trojku je ubo u petnaestom kolu i odigrao svoju najgoru EL sezonu. Gist je doduše bio spreman za ozbiljan basket dok nije upoznao Gavrilo&Šakota tandem a Perpera smo samo ispoštovali za ''master class'' iz EC sezone i toeto. 

Dobro smo gađali Pengosa ali apsolutno nema prostora za kuknjavu kada se uporedimo sa cifrom Zenitaša a nismo dali kaparu da sad grdimo lice. Naš budžet je naša okolnost. I teško da će u nastupajućim sezonama skoro dostići realnu cifru iz prošle sezone da ti nabiem Tomiću i selekciju i najboljeg bekap pleja kojeg naša liga može da ponudi...ne ponudili ti više nikad tablu s flomasterima i onim malim sundjerom.

Edited by Wingwalker
  • Like 5
Posted

Mislim da se potcenjuje Volden, čini mi se da ga je Andrea držao na kratkoj uzici pa nismo ni videli šta sve može. Tandem Volden - Lojd će biti ubojit, Hol jeste klasa ispod ali dobar timski igrač. Ne mislim da smo tu hendikepirani u odnosu na neki EL prosek. A pride stiže još jedan igrač.

• Like 9
Posted

Ne znam koliko je bio uopšte realan ili je bila samo priča, ali meni je žao Volkap što nije došao. Mislim da nije preskup, a bio bi idealan za Saletov sistem. No dobro, imamo šta imamo za start sezone i jučerašnje utakmice su pokazale da su sve ekipe trenutno "onako" i ja tu vidim našu šansu. Činjenica je da nismo imali jačih provera... evo sad je prilika da vidimo gde se ekipa nalazi u ovom trenutku i šta nam je neophodno za dopunu rostera.
Ja sam optimista, a čak i da nisam, kao prava Ciganštura, očekujem pobedu ko god da je preko puta.
Došao je petak, vežite se polećemo!! Napred Zvezda!!

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

• Like 3
  • Love 1
Posted

Walden se dosta potcenjuje. Možda na papiru on i Hall nisu tako žvučni ali definitivno imaju ogromnog potencijala. Walden je jako loše korišćen u kkp i njegov pravi potencijal ćemo , nadam se. videti kod nas. Hall je igrač koji je trenutno dosta solidan a može biti samo bolji. Svi stranci su se savršeno uklopili u tim, i deluju kao da su prošli već jednu sezonu zajedno.

Večeras ćemo videti gde smo i šta smo na početku , igramo protiv mnogo neugodne ekipe pa videćemo kako će se ovi što prvi put igraju EL snaći. Biće ih teško sačuvati na low postu ali ajd nek nam je sretno i sretan početak sezone. Napred momci!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...