propolis Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 4 hours ago, Dropkick Murphys said: Meni je ovaj twit kao da ga pisao neki burazer od onog Garsije što ga ugasiše skoro. Kako se gasi Twitter nalog? Kažemo ovaj nas mnogo lozi gasi ga? 😂😂😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 5 hours ago, Сандро Лаки Ђентиле said: остајем још две године у Звезди overkill 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Sta je fora sa ovim Harrisonom iz Rishona? Deluje da celu karijeru ima top statistiku, zasto nije dobacio do bolje ekipe? Je li vreme da dobije sansu u El? Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Ostavljam ovaj nick dok ne pocne sezona, tj. dok se ne vidi gde ce tatin prda, posto vidim da vam fali playa uz Korija (smrdu prodanog). 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 (edited) Ima vremena do početka priprema, pratimo na tržištu i domaće i strane igrače, gledaćemo da još nekog dodamo. Stranci u ovom trenutku nisu prioritet, imajući u vidu ovo neočekivano ludilo na tržištu. VLADIMIRU Štimcu je istekao ugovor i uskoro će biti poznato da li će nastaviti karijeru u Zvezdi. - Štimac je provereni igrač, koji i dalje ima značajnu tržišnu vrednost. Imamo još malo vremena da razmislimo o svemu, niko ne bi trebalo da bude nezadovoljan svojom ulogom. Vagaćemo da li je neko spreman za prihvatanje određene uloge, jer u suprotnom možeš samo da imaš problem. Ne pričam o Štimcu, već generalno. https://www.novosti.rs/sport/kosarka/905415/obradovic-novosti-favoriti-smo-aba-ligi Edited July 28, 2020 by Leonard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 31 minutes ago, Kankkunen said: Pakuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 (edited) 48 minutes ago, Dropkick Murphys said: Pakuj. Daj I mene ovi likovi da iskautiraju, bar neku Kinu da zabodem. Moze i Japan 😂😂😂 Edited July 28, 2020 by propolis 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velja03 Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 1 hour ago, Dropkick Murphys said: Pakuj. Duop>> Boriša Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borivoje Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Ristić u Breši. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 munford katovan 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 6 hours ago, velja03 said: Duop>> Boriša Stani da urade skauting za Borisu, Kevin Garnet d seknd. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Jel ima neki stranac da nije došao uzbuđen u Beograd? 😂😂😂 Odraće bicarke na splavovima toliko uzbuđen 🤣🤣🤣 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 (edited) Duop ne iskače iz fundamenta kojima vlada pristojno. Taj brutalan procenat ispod koša dolazi od 90% ubačaja od table pa ti trebaju ozbiljne fizikalije da ga blokiraš... ostalo kuca. Duge ruke...prilično spretan sa ovom telesinom sa niskog posta...u tranziciji hvata loptu u trku i ne pravi korake što Lazić dan danas nije savladao... ali polako možda naući u sledeće dve sezone kod nas kada već nije za prvih deset. Ovih 43% za tri nek je i 35% u EL ali ima ko pre njega da hita trojke. Biće dovoljno da samo jednu-dve ubode pa da ga markiraju čim se izvuče na šut i tako razvuče odbranu...olakša Nnoku ili Kuzu ispod koša. Obratite pažnju na gornjem: jedva da je polovinu asista za tri dobio valjano...za tolikog baju priprema šuta neminovno traje duže... još kada mu bace te pasove u kolena ili u stranu, dok odradi korekciju stava...privuče nogu...deluje sporo...ali ima povisok izbačaj i bode ga momački. Teško da će nam u timu smetati jeftin mladac meke ruke...visok 2.11m i sa 110kg krtine. Edited July 29, 2020 by Wingwalker 13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Dragi sapatnici, vidim da potone tema na tiho dno. Ajd bar na vrućinu da se raspevamo od muke: Za KK CZ Beograd Troler trola svakom botu trač doleće iz daljine, siromasi ovog foruma čekaju da transfer sine čekaju da transfer sine joj, joj, joj, joj. Za Beograd, za Beograd firmom “Čović”, firmom “Čović” upravo se plej sprema, sve razloge za put ima samo love valjda nema samo love valjda nema nema, joj. Ciganin sam od malena od Kešelja pesme pevam, voleo bih, majko mila samo jednom TIM što snevam samo jednom TIM što snevam joj, joj, joj, joj. P.S. Ako se nekom stvarno peva, evo karaoke muzike - https://www.youtube.com/watch?v=fKtzcXczVqA 🤠 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 6 minutes ago, Majak said: Dragi sapatnici, vidim da potone tema na tiho dno. Ajd bar na vrućinu da se raspevamo od muke: Za KK CZ Beograd Troler trola svakom botu trač doleće iz daljine, siromasi ovog foruma čekaju da transfer sine čekaju da transfer sine joj, joj, joj, joj. Za Beograd, za Beograd firmom “Čović”, firmom “Čović” upravo se plej sprema, sve razloge za put ima samo love valjda nema samo love valjda nema nema, joj. Ciganin sam od malena od Kešelja pesme pevam, voleo bih, majko mila samo jednom TIM što snevam samo jednom TIM što snevam joj, joj, joj, joj. P.S. Ako se nekom stvarno peva, evo karaoke muzike - https://www.youtube.com/watch?v=fKtzcXczVqA 🤠 Nad Kalisom gavran leti predoseca - bice BAT-a siromasi iz partera Cekaju da lova stigne Cekaju da lova stigne 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Radanov se vratio i zvanicno.Nadam se da ce konacno dobiti sansu i da ce istu iskoristiti na pravi nacin. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 21 minutes ago, Uti said: Radanov se vratio i zvanicno.Nadam se da ce konacno dobiti sansu i da ce istu iskoristiti na pravi nacin. 👍...Ali, najava na Tw bila kao za svakog drugog...cekao da vidim u pasosu neku G ligu, Valensiju, Himki..svasta mi padalo na pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Chigurh Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Da ne kazem sta je meni palo na pamet kad sam ugledao emojie za povratak kuci. Onda i drugi mini šok kad sam video samo pasose FMP-a i CZ. Pomalo nepotrebno i isforsirano da i Radanova ovako najavljuju, ali ok, valjda da kao ispostuju foru. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 3 minutes ago, Anton Chigurh said: Da ne kazem sta je meni palo na pamet kad sam ugledao emojie za povratak kuci. Onda i drugi mini šok kad sam video samo pasose FMP-a i CZ. Pomalo nepotrebno i isforsirano da i Radanova ovako najavljuju, ali ok, valjda da kao ispostuju foru. Ja kad sam to video pomislio da se bludni sin vraca kuci... Dobro je da je Radanov u pitanju. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Svi ovi snimci prikazuju igrace u najboljem svetlu, pa i nisu preterano merodavni za ocenu, ali ono sto nijedan snimak nije mogao da ulepsa, a jasno se vidi je da je Duop poprilicno pokretljiv za svoju visinu. Ocigledno je da se u napadu najvise sluzi sutem za tri, ali ume i da lazira sut i protrci pored igraca. Visok, prilicno pokretljiv, finog suta. Deluje mi da bi lagano mogao da se uklopi u Saletovu filozofiju igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 3 hours ago, Wingwalker said: Duop ne iskače iz fundamenta kojima vlada pristojno. Taj brutalan procenat ispod koša dolazi od 90% ubačaja od table pa ti trebaju ozbiljne fizikalije da ga blokiraš... ostalo kuca. Duge ruke...prilično spretan sa ovom telesinom sa niskog posta...u tranziciji hvata loptu u trku i ne pravi korake što Lazić dan danas nije savladao... ali polako...tu je on još par sezona. Ovih 43% za tri nek je i 35% u EL ali ima ko pre njega da hita te trojke. Biće dovoljno samo par da ubode na početku pa da do kraja razvlači odbranu izvlačenjem spolja na šut. Ako obratite pažnju na gornjem klipu se vidi da je jedva polovinu asista za tri dobio valjano...za tolikog baju priprema šuta neminovno traje duže još kada mu bace te pasove u kolena ili u stranu dok odradi korekciju stava...privuče nogu...deluje sporo...ali bode ga momački. Teško da će nam u timu smetati jeftin mladac meke ruke...visok 2.11m i sa 110kg krtine. Rit ce biti pozitivno iznenadjenje za sve ako ga prebace, mmw. Srecno Radanovu, da mu treci boravak ovde bude onaj srecni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Aman, bre, ljudi, ne ocekujte previse: EL timovi koriste situaciju i sklapaju rostere za mnogo manje para i ocekivati u toj konkurenciji nesto sa ovim igracima je suludo. Mojih 2 centa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 12 minutes ago, Kronostime said: Aman, bre, ljudi, ne ocekujte previse: EL timovi koriste situaciju i sklapaju rostere za mnogo manje para i ocekivati u toj konkurenciji nesto sa ovim igracima je suludo. Mojih 2 centa to kad pricamo o EL kad ABA plejof dodje na red bice to "najskuplji roster u istoriji lige" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts