Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 7/20/2020 at 9:00 AM, Laki John Terry said:

U cilju delovanja poput vakcine, zelim da vam saopstim sledece:

U TOKU NEDELJE POTPISUJU FILIP COVIC I VLADIMIR STIMAC!!!

Eto, sad imate imunitet za nedelju dana.

Vidimo se u ponedeljak.

Expand  

Antitela na aparatima...

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

Ndoura pominje neki nas klinac koji glumi insajdera predstavljajuci se kao Jonathan Garcia. Lik se predstavlja kao izrealsko britanski novinar a lajkuje objave fk cz :classic_biggrin:

Ali dzabe, opet ga mnogi prate i kvotuju, iako znaju da je fake.

Posted
  On 7/20/2020 at 7:33 PM, Leonard said:

Ndoura pominje neki nas klinac koji glumi insajdera predstavljajuci se kao Jonathan Garcia. Lik se predstavlja kao izrealsko britanski novinar a lajkuje objave fk cz :classic_biggrin:

Ali dzabe, opet ga mnogi prate i kvotuju, iako znaju da je fake.

Expand  

Isto je preneo i Fersu, a znamo koliko je on pouzdan🤪

Posted
  On 7/20/2020 at 7:26 PM, Majak said:

Ako nema ništa od toga, moraće Saša i Čovke kolima do Berlina, savataju Pejton Sivu na nekoliko pića, jedno malo "zasole" i - budi se Siva u gepeku na Malom Kalemegdanu i kopijom potpisanog ugovora u rukama 😇

Expand  

Jasta, cigani gospoda i pice i ice... a ne samo gepekovanje 🙂 

• Like 1
Posted
  On 7/20/2020 at 7:35 PM, Gudura said:

Isto je preneo i Fersu, a znamo koliko je on pouzdan🤪

Expand  

Eto, u najboljem slucaju prenese od njega.

Napisah namerno, cisto da ljudi znaju o kome se radi i da ne prenose ovde budalastine od nekog napaljenog klinca.

Posted (edited)
  On 7/20/2020 at 7:12 PM, Sector said:

Procemo ko sa Pangosom, mrka kapa. Sa bogatijim se ne mozemo trkati. 

Expand  

Kad smo vec kod para,nek Zeljko Obradovic nadje neki bogat klub da mozemo da prodajemo igrace za 1m.

P.s.moze i na rate,jel nam Fener dao zadnju ratu za Kalinu...😂😂😂

Edited by placebo
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Colom bi imao smisla prije par sezona, ali danas nam nikako nije potreban. Skromno je igrao za Valensiju prosle sezonu, djeluje nekako istroseno. 

Albicy nema ni 180cm, ali je opasno nabijen i snazan. Odlican defanzivac na lopti, korektan dodavac, ali previse ogranicen napadacki.

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted

kadeem allen potpisao za izvesni bourg u francuskoj, za koji, priznajem, nisam čuo, verovatno svojom greškom 

svakako mi je čudno da nije našao jači klub, mislim da bi bio super za zvezdu, iako nema euro iskustva, koje je ionako precenjena stavka 

• Like 1
Posted
  On 7/21/2020 at 6:53 AM, uini said:

kadeem allen potpisao za izvesni bourg u francuskoj, za koji, priznajem, nisam čuo, verovatno svojom greškom 

svakako mi je čudno da nije našao jači klub, mislim da bi bio super za zvezdu, iako nema euro iskustva, koje je ionako precenjena stavka 

Expand  

Uf 1.85cm. Izbegosmo Pengosa, a ti bi opet nekog undersize shorthandz pleja.

Ne treba zaboraviti da imamo još jednog takvog da izbegnemo,a koji će vrv na pripreme i pokušati da se dokaze 😨

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...