Milos 3.14 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 (edited) Za sada: Lojd > Panter Volden> Djenka Hol > Lukas/ Covic Treba nam neko koje = ili > Zo Umesto Berona verovatno niko. Ako dodje prosek plej mi se borimo za plasman od 8-12, imamo borben tim koji moze svakog da pegla. Ako dodje neki Miler Kvinsi koji je eksta kvalitet eto nas u 8. Zato mislim da nam taj cetvrti igrac treba biti top, da opusteno kazes bolji je od Lojda. Edited July 10, 2020 by Milos 3.14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 44 minutes ago, Milos 3.14 said: Treba nam neko koje = ili > Zo Kalates je vec potpisao za Barsu,a tesko i do Larkina☺️.Od naredna dva pojacanja sve zavisi a Lojd mora dokazati da je bolji od Pantera.Lani je igrao od sjaja do ocaja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Ma i od Slukasa nema ništa...izgleda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 1 minute ago, Wingwalker said: Ma i od Slukasa nema ništa...izgleda. Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока E jbg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 (edited) Volkap,Hall,Uskokovic Lojd,Volden,Radanov Davidovac,Lazic,Dobric Thomas,Kuridza,Rit Noko,Kuzmic(ili Stimac,Ristic,Djordjevic,Jovanovic) To bi bilo to? 😁 Edited July 10, 2020 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
madafaka73 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 21 minutes ago, Milos 3.14 said: Za sada: Lojd > Panter Volden> Djenka Hol > Lukas/ Covic Treba nam neko koje = ili > Zo Umesto Berona verovatno niko. Za sada ako dodje prosek plej mi se borimo za plasman od 8-12, imamo borben tim koji moze svakog da pegla. Ako dodje neki Miler Kvinsi koji je eksta kvalitet eto nas u 8. Zato mislim da nam taj cetvrti igrac treba biti top, da opusteno kazes bolji je od Lojda. Mi u stvari treba da nadomestimo 3 igrača iz prošlogodišnje spoljne linije: Zoa, Barona i Puntera. Jer jedino su oni nešto vredeli, čak i na EL nivou. Besmisleno mi je pisati da treba da se nadomesti Filip, to može bilo koji random plej iz KLS (još gore upoređivati ga sa bilo kojim IGRAČEM). Na Lucasa takođe ne bih trošio mastilo, jer je dečko potpuno zalutao u naš roster, bolje da nismo nikoga ni dovodili jer nije doneo ama baš ništa, osim da Zo "dane dušom" 2 puta po 5 minuta u toku mečeva. Što je opet mogao bilo koji random plej iz KLS. Đenka je realno imao vrlo lošu sezonu, posebno u napadu gde sam njegovu prvu trojku u EL (posle valjda 20 i kusur promašaja) proslavio otvaranjem šampanjca. Evo, ja prvi stvarno ne mogu da napišem Loyd > Punter ili Loyd < Punter, sve jedno. Jer, Punter je igrao u ekipi bez sistema, doveden da vadi kestenje iz vatre i gde mu se sve greške opraštaju jer je doneo nešto što pre njega nismo imali ni u rosteru, ni u samoj igri. Isto je i kod poređenja Loyda sa Baronom. Malo bolja sistuacija je kod Halla, gde mogu samo da pretpostavim da će biti korisniji od svih prošlogodišnjih pokušaja na backup pleju. A najbolja je kod Zoa, gde sam gotovo siguran da ne možemo da dovedemo igrača takvih kvaliteta koje pokazuje na obe strane terena. O Waldenu mogu da kažem nešto tek kad kompletiramo spoljnu liniju, jer od tog četvrtog zavisi da li će on biti starter, zajedno sa Loydom. I sada, da li sve ovo što sam napisao u ovom pasusu ima ikakvu težinu? Naravno da nema, jer ono ludilo od sezone gde su nas vodila 3 trenera za 6 meseci i gde se postavka igre menjala iz meča u meč, bez nekih obrisa prepoznatljive filozofije, gde je prodefilovalo mnogo igrača i jedan koji to nije, teško da može da se uporedi sa dolazećom sezonom gde imamo trenera koji će od prvog dana forsirati jasan sistem igre. I što više vremena (utakmica) bude prolazilo, to će sistem biti prepoznatljiviji i igračima i navijačima. Jedina sličnost je u neizvesnosti: prošla se nije ni završila, a za ovu ne znamo kada će početi i kako će da gura. Ako postoji sistem, onda imena igrača i njihov rejting i nisu toliko presudni, već to da li zadovoljavaju kriterijum trenera, tj. neki minimum ispod kojeg on neće ići prilikom skautinga, pa ako već treba nešto porediti, onda da to bude između ta 4 igrača međusobno u odnosu na trenerov sistem... Ko šta može i koliko, ko je sa kim više ili manje kompatibilan i slično. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 6 hours ago, Laki John Terry said: Znaci to je to, Reath je prebacen iz FMP, SImon opet ovde, on je 3/4 igrac. Dovescemo prvog pleja i to je to. Odakle info? Bice dobro ako dovedu i tog pleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 (edited) ne verujem da ce se taj prvi plej uskoro dovoditi. veliko je pitanje i kako ce se igrati sledeca sezona i kada ce poceti. zbog svega toga sa tim plejem i cetvorkom ce se pricekati, ako se uopste budu i dovodili. Edited July 10, 2020 by pavijan2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kum žoržo Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Dobro veče. 22 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Verujem da je Simon. Pih...Nepotreban igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Presece me, taman mislio da prosetam napolju malo, moracu da buljim u telefon izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Bojim se da nam Simon ne zatvori unutrasnju liniju, iako insajderi tvrde drugacije. Nadao sam se tj jos uvijek se nadam cetvorci koja je igracki u rangu Nnoka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 (edited) Svaki minut koji Simon uzme Davidovcu, Dobriću i Simaniću (ako ostane) je tragedija za košarku. Podržao bih njegov potpis samo ako je planiran za neku Kešelj ulogu u oproštajnoj sezoni. Inače, ne vidim nijedan izražen kvalitet koji dobijamo s njim. S druge strane, bio sam protiv njegovog potpisa i prošli put pa me razuverio. Generalno me jako smara ta praksa vraćanja bivših igrača. I u fudbalu i u basketu se to retko uspešno završilo. Dajte malo sveže krvi jbt. Edited July 10, 2020 by Tunji Awojobi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Ја ипак мислим да је Рит или Штиме, не Симон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 9 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Ја ипак мислим да је Рит или Штиме, не Симон. Da je Stime Kum bi dosao sa izjavom Laku noc. :D 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 12 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Ја ипак мислим да је Рит или Штиме, не Симон. Stimetu bi se obradovao ko tašti u nedelju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Rit ili Simon. Naaah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 1 hour ago, kum žoržo said: Dobro veče. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Ako je Stime letece semenke na sve strane po forumu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Ako je Štime...idem ispred skupštine da popijem neki pendrek...manje će da boli i to prodje za nedelju-dve. 9 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 2 hours ago, kum žoržo said: Dobro veče. Čim se Kum javlja kasno, u smiraj dana, znaci da dolazi neko ko je pri kraju karijere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Nemojte se ni saliti sa Stimetom, nije zanimljivo uopste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Čestitke... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 (edited) Rekoh ja da bi trebalo da je to sve dogovoreno jos odavno. Ko me bese pitao gde mi je Simke, evo ga 🙂 Edited July 10, 2020 by Maverick88 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 10, 2020 Share Posted July 10, 2020 Simon ce verovatno umesto Simanica. Nema logike dovoditi Simona, a da niko ne odlazi. S 'obzirom da su Lazic, Dobric, Davidovac, Kuridza sigurni, verovatno ima naznaka da Simana odlazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts