Haggard Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 (edited) samo gazda ima tu magiju da u istoj recenici spoji napad na vrh evrolige i finansijski krah. Edited September 27, 2020 by Haggard 4 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 47 minutes ago, Cooper said: Cova iskusno prebacuje pritisak na trenera i igrace i pere se od odgovornosti za finansijski kolaps ... Jbg moraju se nekako pokriti Ostojinih 7.5 milki, a kriza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Kukalo se da smo bez ambicija u EL, šta sad smeta? 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Just now, Kankkunen said: Kukalo se da smo bez ambicija u EL, šta sad smeta? Grobarima nas budzet a nasima prica o malom budzetu? 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Prvi put je rekao nešto konkretno u vezi EL, obično je bilo nešto neodređeno ... ako nam se ukaže prilika, pa ovo, ono ... trte, mrte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Ocekujem dva jaka igraca. Startnu 1 i startnu 4. Da zasluzimo sto boljim rezultatima A licencu.😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Bas me interesuje na osnovu cega Nebojsa ima hrabrosti da napadamo vrh Evrolige,ako je na osnovu utakmica protiv turaka mislim da je malo preuranjeno.Normalno da je stalno sa timom,da prica sa trenerima,igracima,ali optimizam ,na osnovu nula takmicarskih utakmica ,o napadu na vrh Evrolige je neka Covina politika.Pritisak na drzavne sponzore da malo odrijese kesu pretpostavljam. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Čovićeva najava sezona ista je kao i svake godine. "Ako nam se ukaže prilika napadamo F4, ali preti nam finansijski raspad." Svake godine idu varijacije na istu temu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 mora da se drzi tenzija, nema spavanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 1 minute ago, Haggard said: mora da se drzi tenzija, nema spavanja Sad može i šlem, taman zaladilo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Ko ce izdrzati do 19:45... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 9 hours ago, Hamilton said: ubica sudija ...i neće da se šprica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli tadeu Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 U petak su sanse 52-48 za Fener. Najobjektivnije kosarkaski posmatrano. Verujem da se pitamo dosta. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 U petak su sanse 52-48 za Fener. Najobjektivnije kosarkaski posmatrano. Verujem da se pitamo dosta. Ja vec iskoristio ovu kvotu 4 na nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 2 hours ago, Jelencom said: Bas me interesuje na osnovu cega Nebojsa ima hrabrosti da napadamo vrh Evrolige,ako je na osnovu utakmica protiv turaka mislim da je malo preuranjeno.Normalno da je stalno sa timom,da prica sa trenerima,igracima,ali optimizam ,na osnovu nula takmicarskih utakmica ,o napadu na vrh Evrolige je neka Covina politika.Pritisak na drzavne sponzore da malo odrijese kesu pretpostavljam. Tako bi trebalo da bude, tj da se napadne vrh bilo kojeg takmicenja, a ne kao do sada da igras utakmice a nemas ambicije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Politicke izjave u kosarci mi idu na qrac. Napascemo vrh Evrolige sa najmanjim budzetom u EL. Kontradiktorno, AV style, ako ne uspemo - krivi igraci i oni sto podmecu nogu. Jbte, dokle ce vise FKCZ/FKP/KKCZ/KKP da zabavljaju 'IQ under 80 navijacku masu"?! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 U petak su sanse 52-48 za Fener. Najobjektivnije kosarkaski posmatrano. Verujem da se pitamo dosta. Mislim da je Fener daleko od forme, samo psihicki ekipa da bude na nivou i siguran sam da ulazimo u egal utakmicu. Pokusace Fener na suv individualni kvalitet obo da resi, gurace lopte na De Colo-a, kljuc jw da njega izbacimo iz ritma, mislim da smo timski dsleko ispred Fenera trenutno i da bi trebali da probamo da iskoristimo njihovu neuigranost. Sto vise Davidovca na 4 i presing na njihovu spoljnju liniju. Bice Fener jak ali na osnovu pripremnih itekako su trenutno ranjivi. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Hoće jebeni SBB staviti utakmicu na Nova Sport? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 27, 2020 Author Share Posted September 27, 2020 1 hour ago, pavijan2 said: Hoće jebeni SBB staviti utakmicu na Nova Sport? Na SK1 je utakmica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 oce sve biti na sk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triticum vulgare Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 (edited) Mali off ili drugi topik. Prvi put probao Exyu TV. Na jedan dan se može probati besplatno. Taj dan mi je istekao, registrovao sam sa istim brojem telefona sa drugim e-mail adressom, ponovo radi. Tamo ima Sport Klub i Arena na jednom mestu. Isprobao na WebTV, tablet, iPad i Xaomi Redmi 9 svugde radi. Negde Arena koči. Ali bolji od svih strimova što sam dosad koristio. Ako budem mogao registrovati i dalje na jedan dan ovo je najbolje rešenje što ja znam da koristim iz inostranstva a da ima Arenu. NetTV plus mnogo bolji ali nema Arenu... Edited September 27, 2020 by Triticum vulgare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantazi manijak Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 (edited) Mali off, ako smem. Ljudi, instalirajte KODI i imate sve svetske kanale (uključujući naše). Javite se u pp da vam objasnim a mogu i na topicu javno, samo mi recite gde. Imate i sve Sport klub i Arena kanale. Možete da ga instalirate na TV-u, kompu, telefonu.... Edited September 27, 2020 by Fantazi manijak Promena 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 31 minutes ago, Fantazi manijak said: Mali off, ako smem. Ljudi, instalirajte KODI i imate sve svetske kanale (uključujući naše). Javite se u pp da vam objasnim a mogu i na topicu javno, samo mi recite gde. Imate i sve Sport klub i Arena kanale. Možete da ga instalirate na TV-u, kompu, telefonu.... Ako nema ova tema, zaista bi trebalo da se otvori, pa da čovek napiše uputstvo. Od džaba mogućnosti za gledanje TVa, Kodi je sasvim sigurno broj jedan. Moderacijo, postoji li negde ova tema, ne mogu da nađem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 7 hours ago, quentin said: Čovićeva najava sezona ista je kao i svake godine. "Ako nam se ukaže prilika napadamo F4, ali preti nam finansijski raspad." Svake godine idu varijacije na istu temu. standardna devijacija @Fantazi manijak - ja bih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 6 minutes ago, Laki21 said: Ako nema ova tema, zaista bi trebalo da se otvori, pa da čovek napiše uputstvo. Od džaba mogućnosti za gledanje TVa, Kodi je sasvim sigurno broj jedan. Moderacijo, postoji li negde ova tema, ne mogu da nađem? Ima tema ...Linkovi za sportske TV prenose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts