kalistenika u rutini Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Novica Cicic. Zanimljivo. To je onaj lik koji je hteo da tuzi Duloa jer je unajmio neke pajtase da ga prebiju. I sad je opet deo kkP kad Duloa nema... Kad mačke nema miševi kolo vode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 52 minutes ago, Šarac said: Znam da trenirate tamo gde je termin mozda najskuplji u Evropi ali ste ga dobili po smesnoj ceni jer ste pastorcad ove drzave i nikakve privelegije nemate. Kako vi ono zovete Aparthejd? O vasem klubu samo toliko znam . O svemu ostalom sto si napisao ne zanima me vasa unutrasnja organizacija niti bilo sta vezano za vas klub. Kamo srece kada bi ste se vi i tako odnosili i prema nama a ne da ponedeljak vece umesto u setnji napolju po prijatnom vremenu, vi provedete dva ipo sata pored tv ekrana i gledate SK1.?1 Prijatan dan ti zelim svakako. Ako mislis na Arenu - tamo je COVID kontumac, tako da ne treniramo tamo. Kakav je zvanicni status FC3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 brat Nnoko građen ko dalekovod... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Lepo stoji ovaj Adidas 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Simona ko ne zna reko bi da ima 56 leta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 1 hour ago, Vamos Laki said: Novica Cicic. Zanimljivo. To je onaj lik koji je hteo da tuzi Duloa jer je unajmio neke pajtase da ga prebiju. I sad je opet deo kkP kad Duloa nema... Neki su pisali da je on teglica sa avangarde 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 58 minutes ago, drperce said: Neki su pisali da je on teglica sa avangarde 😂 Uopste me ne bi zacudilo to 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 2 hours ago, Kronostime said: Ako mislis na Arenu - tamo je COVID kontumac, tako da ne treniramo tamo. Kakav je zvanicni status FC3? Za njegov status mozes da pitas bilo kog random navijaca KKP odavde, svi su gledali Sk pre neko vece pa ces biti informisan do detalja o svemu pa i o njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Just now, Šarac said: Za njegov status mozes da pitas bilo kog random navijaca KKP odavde, svi su gledali Sk pre neko vece pa ces biti informisan do detalja o svemu pa i o njemu. Ti si mi najblizi izvoru i tebi verujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 51 minutes ago, Kronostime said: Ti si mi najblizi izvoru i tebi verujem. Ostajem pri mom pisanju od decembra prosle godine da on vise nece biti nas clan nikada, kao sto sam i za Stimca napisao da su skoro nikakve sanse da ga gledamo ove sezone. Ali opet pogresim i ja ponekada, nije da nije,ali ovde i menice i hipoteku mogu da prilozim kao garanciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 1 minute ago, Šarac said: Ostajem pri mom pisanju od decembra prosle godine da on vise nece biti nas clan nikada, kao sto sam i za Stimca napisao da su skoro nikakve sanse da ga gledamo ove sezone. Ali opet pogresim i ja ponekada, nije da nije,ali ovde i menice i hipoteku mogu da prilozim kao garanciju. Zato ja verujem samo onom ko dodje pred Dabu i Veterana na kanabe - oni propitaju do petog kolena unazad i odluce valja li za Vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 1 minute ago, Kronostime said: Zato ja verujem samo onom ko dodje pred Dabu i Veterana na kanabe - oni propitaju do petog kolena unazad i odluce valja li za Vas. Ne diraj mi komsije i prijatelje, nemoj Dabu da nateram da ponovo naostri pero i pocne ponovo da pise. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Just now, Šarac said: Ne diraj mi komsije i prijatelje, nemoj Dabu da nateram da ponovo naostri pero i pocne ponovo da pise. 😀 Nemas herca za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 1 minute ago, Kronostime said: Nemas herca za to Ma imam herza ali me napusi svaki put i kaze mi da sam ja lud sto gubim vreme. Ali polako, tiha voda Dabu roni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desiderius Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 3 hours ago, Wingwalker said: brat Nnoko građen ko dalekovod... Noko nije na slikama,to je Rit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 (edited) 2 minutes ago, Desiderius said: Noko nije na slikama,to je Rit kuku...kolki je Nnoko onda...? i mi se razmišljamo dal nam treba poeftina mlađana četvorka trojkaš sa spanom od dva i po metra... Edited August 12, 2020 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desiderius Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 2-3 cm nizi od Rita :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Dobra majica, al za ćelavog ... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 (edited) Pozovite ga na Kop, da cuti i trenira sa vama (samo do ino angazmana) 😃 Edited August 12, 2020 by nlavrnja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 6 minutes ago, nlavrnja said: Pozovite ga na Kop, da cuti i trenira sa vama (samo do ino angazmana) 😃 Na Zlataru je, ako vam je baš toliko bitan ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Ne može momak čak ni planinu iz prve lige da zabode, jbg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Cenim da će biti OK, baš dobar igrač ... jbg. volim ove ispod radara. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 5 minutes ago, AgroLaki said: Ne može momak čak ni planinu iz prve lige da zabode, jbg. Jes vala ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Jes vala ... ovo kod topalovica na zlatarubas sam bio tamo pre neki dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts