Jump to content

KK Crvena Zvezda - prelazni rok 2020/2021


Gudura

Recommended Posts

Just now, Predragdjape said:

Nemamo. Od domacih vidim u ekipi samo Nedovica, Kalinica i eventualno Dangubica i to je to. Covic je spomenuo domace igrace, ali je Obradovic rekao nesto u fazonu, ako hocemo da budemo konkurentni dovescemo strane igrace, jer domacih bas nema..

pa kako to onda sirim defetizam i znam da cemo imati vrh ekipu, kad i ti sam vidis, da ne postoje domaci kvalitetni igraci?

Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, Sector said:

Ali kako da se ratosiljamo gazdinog potrcka. Svake sezone ode komplet bekovska linija samo on opstaje. 

Pricao je Sasa u intervjuu za "Zurnal" bas o njemu..imenovao ga je. Govorio je u stilu "jeste Lazic legenda kluba,ali to nista ne znaci jer ce morati jednako da se dokazuje". Sto ne menja tvoju poentu da je on konstanta :lala2:

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, Firga said:

Bogme, ABA liga ce izvesno biti jaca nego ikada, naredne sezone.

Pored Partizana  i Buducnosti koji ce imati ubedljivo najvece budzete, kao drzavni projekti, kao i prethodnih sezona,  zatim nas koji cemo verovatno sklopiti korektan tim, ali i igrati po tri tekme nedeljno,  dodatno pojacanog Mornara, COL u koju ce se opet sipati dosta ke$a i probati opet nesto i sad Igokee koja se sve vise pojacava. To je 6 potencijalnih pretendenata na ABA trofej (sa vecim ili manjim sansama).
 

plus FMP sa covekom koji zna kako se uzimaju trofeji i kako se donosi dupla evroliga.

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Nije mi jasno sta mislite pod tim da nismo zadrzali dvojac Punter Djenka. Punteru je istekao ugovor i mi se ne pitamo nista, prosto je ko da vise, a nije da smo bas jaki u takvoj igri. Djenka je druga prica, mozda je procenjeno da treba da ide.

Link to comment
Share on other sites

Ako Sale formira tim koji može ispratiti igru koju je forsirao sa Monakom...tu jedan Lazić može igrati uglavnom na poziciji hanzaplasta. Kad se setim Reglenda po dolasku kada u kontri baca loptu Lazi na pola terena...a ovaj zapanjen pokušava da sa dva vezana dvokoraka stigne do koša...a klupi smešno...Brzina kojom ide lopta kod Saletovih pozicionih napada dolazi od bar pristojnog ball handlinga svakog igrača spoljne linije pa su i retko udvojeni. Laza je u takvoj kombinaciji ozbiljan hendikep. Za tu igru je pored dva solidna pleja neophodan je približno spretan kombo bek po mogućstvu meke ruke...čitaj Beron...i bar jedno krilo koje ume šutat...inače džaba svo trčanje i škripa flomastera.

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ide Panter kako je i dosao.Moj omiljeni indijanac u konkurenciji Gaudloka,Pulena i slicnih igraca.Kao pridev indijanac kod njega nije pezurativan.Naigrace se ta luda glava kosarke jos koliko,vise zalim za njim nego za Beronom.Olimpija odlicno resenje za njega,klub u kom moze da eksplodira sto mu zelim,naravno ne protiv nas.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

od sledece sezone ocekujem da igraci dobiju definisane uloge...sad imamo normalnog trenera pa ce valjda to biti uradjeno...

na kraju ce kao i uvek doci igaci koje niko nije spominjao, jedino za nase povratnike znamo koji bi mogli biti...

ako ostane u timu mislim da bi ovo mogla biti Kuzmiceva sezona...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 

U napadu i moze da se pricao o tome, u odbrani Crawford bukvalno ne postoji. Ne zato sto ne moze vec zato sto ne zeli.

I razumljivo od matorog NBA igrača koji je tri sezone sprcao u Kini. Od Hawks-a i Pelicans-a...preko Divljih mrava pa do Letećih tigrova i Plavih kitova...šta ti je život ko fišek semenki.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...