Jump to content

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

• Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted
17 hours ago, Kankkunen said:

E sad može pod ključ ...

Pošto često kritikujem klub za medijske istupe, red je da ih ovog puta pohvalim. Veoma mi se sviđa ova objava, pošteno i gospodski.

• Like 4
Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pošto često kritikujem klub za medijske istupe, red je da ih ovog puta pohvalim. Veoma mi se sviđa ova objava, pošteno i gospodski.

Pogledao sam podkast sa marketing direktorom KKCZ. Za razliko od onog sportskog, ovaj je ostavio bolji utisak (na mene). Prica o konkretnim stvarima, prica sa zarom, ima neke ideje, pozajmljuje od drigih ali brzo implementira itd. 

Posted
4 hours ago, Inbox said:

Pogledao sam podkast sa marketing direktorom KKCZ. Za razliko od onog sportskog, ovaj je ostavio bolji utisak (na mene). Prica o konkretnim stvarima, prica sa zarom, ima neke ideje, pozajmljuje od drigih ali brzo implementira itd. 

Nas bivsi forumas, iskren i pravi Zvezdas i vrlo posten momak

• Like 1
Posted
1 minute ago, Wingwalker said:

...šta će takav u matketingu?

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

Zbog onog prvog dela, mog posta, radio bi on prakticno na bilo kojem mestu da ga Zvezda pozove

Posted
1 hour ago, Ridji said:

Nas bivsi forumas, iskren i pravi Zvezdas i vrlo posten momak

Kao što rekoh jednom, Raduljica mu je kum a on radi kod lika koga njegov kum ne podnosi. Čudan spoj. 

• Like 1
Posted
3 hours ago, Chaos Is Me said:

Kao što rekoh jednom, Raduljica mu je kum a on radi kod lika koga njegov kum ne podnosi. Čudan spoj. 

Pomešao si sportskog direktora Bagzija sa direktorom marketinga koji je davnih dana pisao na forumu B92...

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
2 hours ago, pavijan2 said:

Zar se direktor marketinga ne zove Marko?

On je obavljao tu funkciju do prošlog leta, još uvek je u menadžnentu kluba ali je sada usko vezan za komercijalu (fanstore).

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Bojana je otpevala na energy level-u novih evropskih šampionki koje su sinoć svim reprezentativnim selekcijama zadale domaći zadatak kako se peva himna. Velika si ciganštura Bojana. Veću nemamo.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...