Jump to content

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

• Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted
  On 10/11/2020 at 11:13 AM, Laki21 said:

Opet igramo u najretardiranije retardirano glupo vreme na svatu. Pa zašto ne možemo ko sav normalan svet uveče?

I ko prenosi?

Expand  

A mozda zato sto igramo ponovo u utorak od 19h El. Zato sto se prvo zna satnica El pa se onda pravi raspored i satnica za ABA.

Zato sto nije isto kada se itakmica zavrsi u 19 h, krene iz Cacka u 20 h i stigne u Beograd u 23 h, ili je po tebi bolje da se igra od 21 h i da se stigne u Beograd u 4 h da bi ti uzivao pored Tv kuci? Mozes misliti ne odgovara ti termin od 17h. Zbog finala i Novaka?

Satnice,tv termini su vec ugovoreni u skladu sa nasim potrebama oko El i ABA se prilagodjava prema nasem rasporedu u El a ne po zeljama navijaca i njihovim zeljama kada mogu da nacrtaju se ispred TV.

• Like 7
Posted
  On 10/11/2020 at 2:22 PM, Šarac said:

A mozda zato sto igramo ponovo u utorak od 19h El. Zato sto se prvo zna satnica El pa se onda pravi raspored i satnica za ABA.

Zato sto nije isto kada se itakmica zavrsi u 19 h, krene iz Cacka u 20 h i stigne u Beograd u 23 h, ili je po tebi bolje da se igra od 21 h i da se stigne u Beograd u 4 h da bi ti uzivao pored Tv kuci? Mozes misliti ne odgovara ti termin od 17h. Zbog finala i Novaka?

Satnice,tv termini su vec ugovoreni u skladu sa nasim potrebama oko El i ABA se prilagodjava prema nasem rasporedu u El a ne po zeljama navijaca i njihovim zeljama kada mogu da nacrtaju se ispred TV.

Expand  

Sve stoji sto si rekao, samo nzm od kada od Čačak do Bga treba 3 sata? Pogotovo sa novim putevima isl msm da cak za sat, sat ipo moze da se stigne. Ovo ostalo sve stoji sto si rekao i treba da se igra od 5 jer nas ceka jako naporan raspored sl nedelje duplo kolo el plus aba 

• Like 1
Posted
  On 10/10/2020 at 1:41 PM, n4l1m said:

koji crni visak.. roch i walden ce biti drugi bekovski par, kad hall i loyd izadju.. a salo svakako nemale minute igra i sa tri beka istovremeno na parketu..

dolaskom rocha ce profitirati i walden i visoki..:default_coffee:

Expand  

Nisam mislio visak kadrovski, vec konceptualno. Naravno da ce uzimati minute i da ce biti drugi bekovski par i sve sto si napisao. Slazem se da bi mogao dobiti rochovim dolaskom, ali se pitam da li nam je takav igrac uopste trebao? Sta smo dobili sa njim? Organizaciju i plejmejking sigurno ne, pitanje je koliko ce njegove napadacke sposobnosti doci do izrazaja u EL, a ocigledno da ce i u tom drugom unitu roch biti prva violina. Da ne pricam da smo njegovim dovodjenjem pojacali direktnog rivala koji je na njegovo mesto doveo boljeg igraca. 

On 10/10/2020 at 8:59 PM, Chaos Is Me said:

Meni Walden dosta dobar za sad. Nisam bio nešto oduševljen kad smo ga uzeli Partizanu, generalno nije neki igrač koji puni oko niti sad da se usereš u gaće. Međutim, odličan je defanzivac, a u napadu zna od svega po malo iako ni u čemu ne briljira. Ipak, tip je bio svojevremeno najbolji strelac izraelske lige gde igraju mnogi Ameri revolveraši što ipak ne može svako. Dosta pošten igrač, uvek daje maksimum i igra ulogu koju mu trener nameni. 

Expand  

Takvih igraca imas na tonu. Sta dobijamo sa njim sto recimo nije mogao da isporici jenkins? Ok imao je losu sezonu u sistemu u kojem je sve otislo dodjavola, ali je i tad imao vrhunske defanzivne minute. Jenkins je elitni defanzivac i kao nacrtan za ulogu o kojoj pricas. Mozda se mogla probati i neka hrabrija varijanta uz rocha gde ne zavisimo toliko od poena sa dvojke. Zasto ne i radanov. Po do sad vidjenom nista od radanova necemo gledati ni ove sezone.Tek cemo videti da li walden moze da brani najbolje evroligaske dvojke.

Posted
  On 10/11/2020 at 2:35 PM, Maverick88 said:

Sve stoji sto si rekao, samo nzm od kada od Čačak do Bga treba 3 sata? Pogotovo sa novim putevima isl msm da cak za sat, sat ipo moze da se stigne. Ovo ostalo sve stoji sto si rekao i treba da se igra od 5 jer nas ceka jako naporan raspored sl nedelje duplo kolo el plus aba 

Expand  

Zahvaljivanje za autoputeve koje nam je napravio  jedan jedinstveni i najveci sin naseg naroda je na Informeru,Kuriru i Pink rs.

Posto sam cacanski zet i sa autoputem mi isto treba 2 do 2 sata i 15 minuta iz centra Cacka do Vidikovca i to najlepsim autoputem kojeg svet nije video opet zahvaljuci Duhovnim nasim. 

Mnogo gledas SNS reklame.😀😀😀

• Thanks 1
Posted
  On 10/11/2020 at 4:03 PM, Šarac said:

Zahvaljivanje za autoputeve koje nam je napravio  jedan jedinstveni i najveci sin naseg naroda je na Informeru,Kuriru i Pink rs.

Posto sam cacanski zet i sa autoputem mi isto treba 2 do 2 sata i 15 minuta iz centra Cacka do Vidikovca i to najlepsim autoputem kojeg svet nije video opet zahvaljuci Duhovnim nasim. 

Mnogo gledas SNS reklame.😀😀😀

Expand  

spacer.png

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...