Johnny Štulić Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 4 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: cijom opcijom? neozbiljno mi to Napisao je ovaj Kkcz_insajder da je našom opcijom. Ročesti je hteo ugovor za celu sezonu a mi kraći ugovor i na kraju su se dogovorili za kraći sa opcijom produžetka ako budemo zadovoljni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Čudan ugovor, ajde da imaš povređenog igrača pa da premostiš ... ovako, nije uobičajeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 3 minutes ago, Kankkunen said: Čudan ugovor, ajde da imaš povređenog igrača pa da premostiš ... ovako, nije uobičajeno. Pa vrv zbog godina da vide kako šta pa ako ne ide istekne mu ugovor i dovedeš zamenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 1 minute ago, Johnny Štulić said: Pa vrv zbog godina da vide kako šta pa ako ne ide istekne mu ugovor i dovedeš zamenu. Ma jasno je to meni, al mi se ne dopada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 53 minutes ago, Johnny Štulić said: Na ovoj slici se Simon zove Vanja,da to moze biti i musko ime...😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 to verovatno znaci da smo suplji kao da smo iz stevana supljikca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 (edited) 21 minutes ago, Kankkunen said: Čudan ugovor, ajde da imaš povređenog igrača pa da premostiš ... ovako, nije uobičajeno. U stvari je prilično jasno. I Obradoviću je jasno šta može da očekuje od njega, a u međuvremenu će se tražiti bolja opcija. Ako se nađe sledi prijateljski rastanak, ako ne, teraj do kraja.. Edited October 6, 2020 by Laki21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 1 minute ago, Laki21 said: U stvari je prilično jasno. I Obradoviću je jasno šta može da očekuje od njega, a u međuvremenu će se tražiti bolja opcija. Ako se nađe sledi prijateljski rastanak, ako ne, teraj do kraja.. Ja se samo plasim kraja sezone u novembru,mislim da je i gazdi bitno da se previse ne obavezuje prema polovnjacama pa gura pod nos 3+3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 4 minutes ago, Laki21 said: U stvari je prilično jasno. I Obradoviću je jasno šta može da očekuje od njega, a u međuvremenu će se tražiti bolja opcija. Ako se nađe sledi prijateljski rastanak, ako ne, teraj do kraja.. Previše je to gimnastike, pomalo neozbiljno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 (edited) pratite Hangu kako se pita gde je levo...znači, izludeo ga je. bila je debela privilegija ovo gledati uživo. Edited October 6, 2020 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Gde je, Perce? Tri majIce! Eventualno jos jedan L, mozda po koji X> PS.Djenka za 9... Idi u kufer vec je 13:0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 najbitnije je da simon macka i mjk imaju garantovane ugovore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Ne dam Tadangaru, so you can fuck you 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Idemo, za, 9:0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 49 minutes ago, Kankkunen said: Previše je to gimnastike, pomalo neozbiljno. Očito nam nije upalio na plan A (Pangos), ni plan B (Sajks), ovo je sad daj šta daš dok ne iskrsne nešto bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Spoiler Stop, mining, Djenka, or...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Ako vec tumacimo zasto ugovor na tri meseca, sa mogucnoscu produzenja, ja bih pre isao sa nekim pretpostavkama vezanih za koronu i sudbinu kosarkaskih takmicenja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Ja bih rekao da će se loviti neki igrač što izvisi za NBA ugovor, to je taman negde oko nove godine. Mislim da će sve EL ekipe ciljati na tako nešto. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mićko81 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Jarel Martin iz razvojne lige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja bih rekao da će se loviti neki igrač što izvisi za NBA ugovor, to je taman negde oko nove godine. Mislim da će sve EL ekipe ciljati na tako nešto. Moguće da su sa nekim dogovarali, pa se čeka rasplet ... ako je na slepo, onda hm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 2 hours ago, Kankkunen said: Suska se jos i da je ugovor opadajuci, odnosno da ce drugi deo sezone kad budemo jurili trofeje igrati za potencijalno 50 posto manje para nego prvi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 3 minutes ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Suska se jos i da je ugovor opadajuci, odnosno da ce drugi deo sezone kad budemo jurili trofeje igrati za potencijalno 50 posto manje para nego prvi. Na kraju će on nama da plati, i to debelo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Just now, Kankkunen said: Na kraju će on nama da plati, i to debelo ... Pa karta za cirkus mora se plati 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selektor Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Ako se bude uklopio ostace do kraja, ako ne pojuricemo novog igraca. Skroz ok. Pogotovo ako se uzme u obzir da nam skoro ceo tim zavisi od bas tog igraca i njegove komplementarnosti sa ostatkom ekipe. Kazem skoro jer je ozbiljan krater na 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 8 minutes ago, Selektor said: Ako se bude uklopio ostace do kraja, ako ne pojuricemo novog igraca. Skroz ok. Pogotovo ako se uzme u obzir da nam skoro ceo tim zavisi od bas tog igraca i njegove komplementarnosti sa ostatkom ekipe. Kazem skoro jer je ozbiljan krater na 4. A ako bude porobio, pa nam ga neko mazne nakon isteka ta tri meseca? Salu na stranu, nisam pisao nista na temu jer je vec sve napisao @Chaos Is Me. Mogu da shvatim da neko ne zeli da gleda takvog igraca sa 35 godina (dobro, 36, pa i 37 da se naglasi koliko je zreo za penziju), ali ne mogu da neko lose pise o igracu koji je igrao pre 3 godine u nasem timu. Ne zna da igra odbranu? Pa to nam i treba, neko ko nije fizicki snazan, ali cita teren, okretan je, vrstan je napadac i ume da doda loptu. Zar nismo hteli Pangosa? Cak i da ne dodje Rochestie, kakvog ima smisla dovoditi jos jednog pit bulla koji slabo sutira? To vec imamo u timu. Pritom, samo Loyd ima dobar sut sa distance. Ko kaze da i drugi igraci predstavljaju pretnju u sutu nije gledao te druge igrace - Reatha i njegov cudan izbacaj, tvrd sut Halla i Waldena, a o Kuridzi, Simonovicu, Lazicu i njihovom sutu ne bih. Simanica trener ne vidi na terenu, Davidovac moze da pogodi, ali ne stalno, Dobric iskljucivo ceka pas, zapravo on je jedini uz Loyda ko pogadja sigurno ako ostane sam na sutu. Nije ovo bila odbrana Rochestog, koliko teznja da shvatimo da nam treba komplementaran igrac i da je besmisleno zaliti se da je cunj u odbrani, jer nama i treba cunj u odbrani jer nam treba igrac kao Pangos (ili Marcus Williams). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts