Jump to content

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

• Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted
17 hours ago, BojanaCZV said:

Znam ja 😀

Je l tako @Zoe 😂😂😂

Treba 1000 subcribera i 4000 sati pregleda za poslednjih 12 meseci 😀

Broj pregleda nije bitan 🙂

Opa, imamo i jutjubera ovde? 🙂

17 hours ago, BojanaCZV said:

Znam ja 😀

Je l tako @Zoe 😂😂😂

Treba 1000 subcribera i 4000 sati pregleda za poslednjih 12 meseci 😀

Broj pregleda nije bitan 🙂

Opa, imamo i jutjubera ovde? 🙂

• Love 1
Posted
7 hours ago, Wingwalker said:

Kaže mi jutros kolega rekreativni grobar: ,, al će Milutinov večeras da vam naguzi Džonija i onog skakavca...''. Žurio negde...nije stigao da mi dočara šta će tek Punter da nam radi.

Kao moj burazer, i dalje misli da Del Pjero i Nedved igraju u Juveu a Inzagi u Milanu, jer je tad prestao da prati otprilike. Kad mu kazem da oni sad imaju po 45 god, on je u fazonu "ajdee".

• Like 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Cavani said:

Kao moj burazer, i dalje misli da Del Pjero i Nedved igraju u Juveu a Inzagi u Milanu, jer je tad prestao da prati otprilike. Kad mu kazem da oni sad imaju po 45 god, on je u fazonu "ajdee".

Koliko ti burazer ima godina i sto se tako lose ozenio...😂

Imaju vise od 45...44 imaju Klajvert i Sedorf.

Edited by placebo
Posted
2 minutes ago, placebo said:

Koliko ti burazer ima godina i sto se tako lose ozenio...😂

Imaju vise od 45...44 imaju Klajvert i Sedorf.

Dobro, to je bilo pre jedno 4-5 god kada su imali po 40ak god ti igraci 🙂 On ima 36-7, a za drugi deo si ubo nazalost.

Posted
18 minutes ago, Cavani said:

Dobro, to je bilo pre jedno 4-5 god kada su imali po 40ak god ti igraci 🙂 On ima 36-7, a za drugi deo si ubo nazalost.

Jbg,iz iskustva...Imam i ja kuma,misli da je Partizan i dalje prvak...🤣

• Like 1
Posted

Ne razumem ni onda, kad su sale pune, jer raji gurka ne treba, ali onim drugim treba da se sminka i razglas. NegoTi, kad ih vec nema, sto silujete razglas, vanabI pankom i onim Djordjevicem sto je zeleo da na bini umre, ali mu se ne da...

Pusti, bre, ovo:

Spoiler

Posted (edited)

Ja cu da izludim od ovog Andrijinog urlanja sa kokicama... pa jel moguce da moramo da trpimo to maltretiranje? 

edit: post za live. 

Edited by mmajstor
  • Like 1
Posted

ne znam dal je veca konjina obrajant il salo sto ga pusta da radi to sto radi..

faye ce i sa 45 godina da bude igracina za ovog indijanca. 

• Like 1
Posted

Ima li ista vise frustrirajuce u kosarci nego da izgubis od prokletog Olimpijakosa sa raspalim Spanulisom i Printezisom koji se krsti ko u crkvi protiv nas, kada te masakrira Javor a ti se oslanjas na Obrajanta. Jebite se Covicu i Obradovicu.

• Like 3
Posted

Sudijama zelim da ih posere prvi golub kad izadju iz hale, a govnjiva braca da ostanu ispod crte- bas su odvratne njuske...

El za nas je rekreativno takmicenje ubuduce, sa ovakvim lopovlukom nista vise ne treba ocekivati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...