Šarac Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 2 hours ago, Laki21 said: Opet igramo u najretardiranije retardirano glupo vreme na svatu. Pa zašto ne možemo ko sav normalan svet uveče? I ko prenosi? A mozda zato sto igramo ponovo u utorak od 19h El. Zato sto se prvo zna satnica El pa se onda pravi raspored i satnica za ABA. Zato sto nije isto kada se itakmica zavrsi u 19 h, krene iz Cacka u 20 h i stigne u Beograd u 23 h, ili je po tebi bolje da se igra od 21 h i da se stigne u Beograd u 4 h da bi ti uzivao pored Tv kuci? Mozes misliti ne odgovara ti termin od 17h. Zbog finala i Novaka? Satnice,tv termini su vec ugovoreni u skladu sa nasim potrebama oko El i ABA se prilagodjava prema nasem rasporedu u El a ne po zeljama navijaca i njihovim zeljama kada mogu da nacrtaju se ispred TV. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Udri Šarac, tepaj Šarac, utepaj gi svi 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Borac-Zvezda>>>>Djokovic-Nadal 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 9 minutes ago, Šarac said: A mozda zato sto igramo ponovo u utorak od 19h El. Zato sto se prvo zna satnica El pa se onda pravi raspored i satnica za ABA. Zato sto nije isto kada se itakmica zavrsi u 19 h, krene iz Cacka u 20 h i stigne u Beograd u 23 h, ili je po tebi bolje da se igra od 21 h i da se stigne u Beograd u 4 h da bi ti uzivao pored Tv kuci? Mozes misliti ne odgovara ti termin od 17h. Zbog finala i Novaka? Satnice,tv termini su vec ugovoreni u skladu sa nasim potrebama oko El i ABA se prilagodjava prema nasem rasporedu u El a ne po zeljama navijaca i njihovim zeljama kada mogu da nacrtaju se ispred TV. Sve stoji sto si rekao, samo nzm od kada od Čačak do Bga treba 3 sata? Pogotovo sa novim putevima isl msm da cak za sat, sat ipo moze da se stigne. Ovo ostalo sve stoji sto si rekao i treba da se igra od 5 jer nas ceka jako naporan raspored sl nedelje duplo kolo el plus aba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 17 minutes ago, Golijat said: Zar nije napisao neko ovde da je video Rocestija u Bg-u pre par dana? Ja napisao da ga je moja žena videla u salonu da radi botoks, ako na to misliš. 🤣 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Ja napisao da ga je moja žena videla u salonu da radi botoks, ako na to misliš. [emoji1787]Možda je bio Okanović na botoksu :) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 4 minutes ago, Čvarkov said: Ja napisao da ga je moja žena videla u salonu da radi botoks, ako na to misliš. 🤣 Haha, mislim da je to 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Nije Terry u rosteru jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Link za uboge? Kodijevi linkovi ne valjaju kurcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 jebeni kodi vise ne radi nego sto radi davajte link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Прениско је ова главна камера. Баш лош угао 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 http://livetv.sx/enx/eventinfo/983313_borac_crvena_zvezda/#webplayer_alieztv|133869|983313|1463525|583|3|en Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 http://freestreams-live1.com/arena-sport-1-serbia/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 marko-malina-nije zajebancija-marinovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 rvatskom komentatoru svi crnci isti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Fala 🙂 Just now, Wingwalker said: rvatskom komentatoru svi crnci isti... I ti sad tražiš dlaku u jajetu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 2 minutes ago, Laki21 said: Fala 🙂 I ti sad tražiš dlaku u jajetu... sad mu i Kuridža i Dobrić ko blizanci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Neka neko javi covjeku da nije Hall nego Walden. Strimovi su uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 eto...izlazi Hol ...ulazi Volden... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 I Hola zove Hol. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 On 10/10/2020 at 3:41 PM, n4l1m said: koji crni visak.. roch i walden ce biti drugi bekovski par, kad hall i loyd izadju.. a salo svakako nemale minute igra i sa tri beka istovremeno na parketu.. dolaskom rocha ce profitirati i walden i visoki.. Nisam mislio visak kadrovski, vec konceptualno. Naravno da ce uzimati minute i da ce biti drugi bekovski par i sve sto si napisao. Slazem se da bi mogao dobiti rochovim dolaskom, ali se pitam da li nam je takav igrac uopste trebao? Sta smo dobili sa njim? Organizaciju i plejmejking sigurno ne, pitanje je koliko ce njegove napadacke sposobnosti doci do izrazaja u EL, a ocigledno da ce i u tom drugom unitu roch biti prva violina. Da ne pricam da smo njegovim dovodjenjem pojacali direktnog rivala koji je na njegovo mesto doveo boljeg igraca. 17 hours ago, Chaos Is Me said: Meni Walden dosta dobar za sad. Nisam bio nešto oduševljen kad smo ga uzeli Partizanu, generalno nije neki igrač koji puni oko niti sad da se usereš u gaće. Međutim, odličan je defanzivac, a u napadu zna od svega po malo iako ni u čemu ne briljira. Ipak, tip je bio svojevremeno najbolji strelac izraelske lige gde igraju mnogi Ameri revolveraši što ipak ne može svako. Dosta pošten igrač, uvek daje maksimum i igra ulogu koju mu trener nameni. Takvih igraca imas na tonu. Sta dobijamo sa njim sto recimo nije mogao da isporici jenkins? Ok imao je losu sezonu u sistemu u kojem je sve otislo dodjavola, ali je i tad imao vrhunske defanzivne minute. Jenkins je elitni defanzivac i kao nacrtan za ulogu o kojoj pricas. Mozda se mogla probati i neka hrabrija varijanta uz rocha gde ne zavisimo toliko od poena sa dvojke. Zasto ne i radanov. Po do sad vidjenom nista od radanova necemo gledati ni ove sezone.Tek cemo videti da li walden moze da brani najbolje evroligaske dvojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 1 hour ago, Maverick88 said: Sve stoji sto si rekao, samo nzm od kada od Čačak do Bga treba 3 sata? Pogotovo sa novim putevima isl msm da cak za sat, sat ipo moze da se stigne. Ovo ostalo sve stoji sto si rekao i treba da se igra od 5 jer nas ceka jako naporan raspored sl nedelje duplo kolo el plus aba Zahvaljivanje za autoputeve koje nam je napravio jedan jedinstveni i najveci sin naseg naroda je na Informeru,Kuriru i Pink rs. Posto sam cacanski zet i sa autoputem mi isto treba 2 do 2 sata i 15 minuta iz centra Cacka do Vidikovca i to najlepsim autoputem kojeg svet nije video opet zahvaljuci Duhovnim nasim. Mnogo gledas SNS reklame.😀😀😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 15 minutes ago, Šarac said: Zahvaljivanje za autoputeve koje nam je napravio jedan jedinstveni i najveci sin naseg naroda je na Informeru,Kuriru i Pink rs. Posto sam cacanski zet i sa autoputem mi isto treba 2 do 2 sata i 15 minuta iz centra Cacka do Vidikovca i to najlepsim autoputem kojeg svet nije video opet zahvaljuci Duhovnim nasim. Mnogo gledas SNS reklame.😀😀😀 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Nema zajebancije kod Saleta, nema zajebancije sa Zvezdom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts