Jump to content

Recommended Posts

Posted

14 hours ago, Drug Crni said:

Ode definitivno forum u krasni kad je i AgroLaki (AgroUrban) promenio nick :smiley5::kece:@40Wins:smiley33::classic_biggrin:

Mislim da sam se registrovao na forum u maju 2013. god, tako da je ovo prvi put da sam promenio nik i sliku posle tacno 10 godina. (Osim izmene u ''Laki'' kao moja iskrena podrska @Laki21 nakon direktnih pretnji od strane udbasa i kriminalca Nebojse Covica)

Nisam imao prilike da ranije promenim nik, posto Sakramento od 2006. Nije usao u plejof. 😄

• Like 1
Posted

Od dolaska, 2004. (mada mi je za datum pristupa forumu uvek pisala 2002, ali to je druga priča :wicked:) isti nik i slika.

A i potpis... koji sam u jednom momentu '05-'06 promenio pa posle vratio originalni...

Posted (edited)

^

Meni su u glavi još samo Alcesta* i Zoe s takvim "učinkom". Možda i Kronos, mada on nema potpis čini mi se. Mada su oni nekoliko godina godina kraće na forumu nego ti.

Kako vam ne dosadi? :classic_biggrin:

Edit: i Romantik ima isti nick i sliku od dolaska na forum a da je stariji forumaš.

*Edit2: alcesta je na početku imala drugu mačku na slici :classic_biggrin:

Edited by 4th and Goal
Posted
5 minutes ago, 4th and Goal said:

^

Pa...  od "velikog rascepa" u jesen '07. pa do nastanka Voxa '19, sam vrlo retko bio na forumu i to uglavnom samo na F1 pdf. :classic_biggrin:

• Like 1
Posted
27 minutes ago, 4th and Goal said:

^

Meni su u glavi još samo Alcesta* i Zoe s takvim "učinkom". Možda i Kronos, mada on nema potpis čini mi se. Mada su oni nekoliko godina godina kraće na forumu nego ti.

Edit: i Romantik ima isti nick i sliku od dolaska na forum a da je stariji forumaš.

*Edit2: alcesta je na početku imala drugu mačku na slici :classic_biggrin:

Meni je potpis na avataru, samo se ne vidi u kruzicu. :classic_biggrin:

gotmyown.thumb.gif.2403f83ef99ed110ba11a

Posted

Eh, setio sam se starih drugara aktivista Eraserheada i Croqyja :s_w:

Ma zeznuto je što ne mogu da pretražujem po toj arhivi, (a nije ni cela, na žalost) pa je to bukvalno prvo na šta sam naleteo a da ima mog četvrtastog Garfielda :classic_biggrin:

E, ozbiljno... kakav fleš kad sam pogledao nickove... usput, videh tu negde na politici Perkosa i Džudi od ljudi koji su i sad ovde.

Posted
19 minutes ago, fancy said:

Ma zeznuto je što ne mogu da pretražujem po toj arhivi, (a nije ni cela, na žalost) pa je to bukvalno prvo na šta sam naleteo a da ima mog četvrtastog Garfielda :classic_biggrin:

E, ozbiljno... kakav fleš kad sam pogledao nickove... usput, videh tu negde na politici Perkosa i Džudi od ljudi koji su i sad ovde.

Možeš da pretražuješ  preko Google-a, na primer upit "fancy site:forum.b92.net" mi je kao drugi link dao da si Bumble Bee 😄

https://forum.b92.net/topic/33065-koja-ste-zivotinja/

• Ha-ha 1
Posted
On 4/19/2023 at 12:28 PM, Drug Crni said:

@40Winsopušteno..samo se zezam.
Ne smeta mi,samo nisam navikao od tebe. :thumbsup:

Ma dobro sto je promenio nick. Ali profilnu sto je promenio isto.

Ajde da je ostavio pa da se ko ljudi naviknemo. Nego odjednom. Pa kao da je novi forumas @40Wins dosao ovde. :P

• Like 2
Posted
On 4/19/2023 at 3:27 AM, 40Wins said:

Mislim da sam se registrovao na forum u maju 2013. god, tako da je ovo prvi put da sam promenio nik i sliku posle tacno 10 godina. (Osim izmene u ''Laki'' kao moja iskrena podrska @Laki21 nakon direktnih pretnji od strane udbasa i kriminalca Nebojse Covica)

Nisam imao prilike da ranije promenim nik, posto Sakramento od 2006. Nije usao u plejof. 😄

Uh brate, osta ti u Sakramentu nakon ovih 40 wins jos mnogaja leta.

Mi smo spremali evekuaciju u slucaju raspada fransize,

ali vidim da te ceka novi ugovor.

• Ha-ha 2
Posted
3 hours ago, Olosh iz Junkovca said:

Uh brate, osta ti u Sakramentu nakon ovih 40 wins jos mnogaja leta.

Mi smo spremali evekuaciju u slucaju raspada fransize,

ali vidim da te ceka novi ugovor.

Jbg, prva ljubav zaborava nema. Sta kaze Filipinac, jel mu SAC iznanadjenje ili je ocekivao da shurimo ove sezone?

Posted
1 hour ago, 40Wins said:

Jbg, prva ljubav zaborava nema. Sta kaze Filipinac, jel mu SAC iznanadjenje ili je ocekivao da shurimo ove sezone?

Nestade mi post, ali da Filipinac iz nekog svog razloga gotivi Sakramento

i pricao je puno Sabonisu  i plej ofu. 

Sad mu je glavna preokupacija klupa Feniksa, zgrozen je njihovim kvalitetom i ‘dobila bi ih reprezentacija Filipina’ 

Posted
On 4/19/2023 at 11:39 AM, fancy said:

Ja sam od 2002  na b92 forumu i nisam menjao nick sve do one podrške zvezdaša forumašu Laki21 u borbi protiv Nebojše Čovića, tad je dosta forumaša u znak podrške Laki 21 menjalo svoj nick. 

Posted
Just now, Perkos2 said:

Ja sam od 2002  na b92 forumu i nisam menjao nick sve do one podrške zvezdaša forumašu Laki21 u borbi protiv Nebojše Čovića, tad je dosta forumaša u znak podrške Laki 21 menjalo svoj nick. 

Ja sam se prijavio par meseci pre tebe...imao sam avatar spacer.png neko vreme sam imao Jon Lorda, a već dugo držim svoju fotografiju iz RL.

Posted
16 minutes ago, Olosh iz Junkovca said:

Ja neko krace vreme drzim svoju fotografiju iz RL.

Prolepšao si se. :classic_biggrin:

• Ha-ha 5
Posted
Just now, Azazelkg said:

Odavno sam na forumu, oduvek isti nik, a i avatar... Ali, ja sam totalno nebitan ovdašnjem forumskom stanovništvu 🙂

Nije da nisi bitaN, al nisi najbitniji Šumadinac....to jeste. :classic_tongue:

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Azazelkg said:

Odavno sam na forumu, oduvek isti nik, a i avatar... Ali, ja sam totalno nebitan ovdašnjem forumskom stanovništvu 🙂

Nije isti avatar, imao si onu maskotu Radničkog iz Kragujevca valjda s košarkaškom loptom (neka zvijer je u pitanju).

Edit: lažem, bila je to pantera iz Železnika 😁

Ovako nešto

spacer.png

• Thanks 1