Jump to content

Recommended Posts

Posted

Morate mi poslati i screenshot, jer ne izlazi svakome isto. 

Trebalo bi da imamo samo 3-4 reklame, jedna na vrhu, ispod nje ona za hosting (koja uvek izlazi), jedna na dnu koja "lebdi" i jedna na dnu koju sumnjam da iko i vidi. Jos uvek sve podesavam, jer je potrebno vreme da bi se ista i pojavilo, ali su iskljucene one reklame koje se pojave na sredini i ne mogu se ugasiti 5 sekundi.\

To pomeranja usled ucitavanja novih reklama ja kod mene ne vidim :-/ testiracu dalje.  

Posted
1 hour ago, Marvin said:

@Stiletto kad već ne plaćamo forum glupo mi je da to radim. Mada sam vrlo rad da doniram

Ovo mi dade šlagvort. @MetalHead, kad Forum tačno "dobija pare" od reklame? Kad se samo prikaže ili mora da se klikne na nju?

Takođe, kako AdBlockeri zavrću reklame? Izbace njihov kod sa stranice ili samo blokiraju taj frejm da se ne prikaže? Da li reklamna strana "zna" da se reklama nije prikazala pa ništa od para, ili misli da ju je uredno poslala iako se korisniku nije prikazala?

• Thanks 1
Posted
17 hours ago, Stiletto said:

Ovo mi dade šlagvort. @MetalHead, kad Forum tačno "dobija pare" od reklame? Kad se samo prikaže ili mora da se klikne na nju?

Kako? Veoma tesko :) 

Oba modela donose ali sad testiramo samo novog provajdedra gde je bitan broj prikaza. 

17 hours ago, Stiletto said:

Takođe, kako AdBlockeri zavrću reklame? Izbace njihov kod sa stranice ili samo blokiraju taj frejm da se ne prikaže? Da li reklamna strana "zna" da se reklama nije prikazala pa ništa od para, ili misli da ju je uredno poslala iako se korisniku nije prikazala?

Pa da, zavrcu, "izbace" kod i reklama se ne ucita i onda nista od prihoda.

Resicemo ovo samo treba vremena da se sve testira i podesi. 

• Thanks 1