Mina D. Harker Posted April 10 Posted April 10 ^ Mada, za sad samo na feminističkoj temi. Možda mi se tamo glas broji duplo? 🙃 Spoiler jer echo chamber nije sigurno 😁 1
Klotzen Posted April 11 Posted April 11 Ja odustajem od pokušaja da čitam sa telefona, stalno se pomera ekran kada se promeni reklama. Odskroluje mi sa posta koji čitam za 2-3 posta unazad. 1
nemanjaol Posted April 11 Posted April 11 Stvarno je prakticno nemoguce citati @MetalHead ne znam da li vidis ove postove
MrTripleDouble Posted April 11 Posted April 11 Ko je na androidu neka skine Adblock browser. Koristim ga par meseci, radi bez greske, ni jedna jedina reklama na forumu. 1
MetalHead Posted April 11 Author Posted April 11 Morate mi poslati i screenshot, jer ne izlazi svakome isto. Trebalo bi da imamo samo 3-4 reklame, jedna na vrhu, ispod nje ona za hosting (koja uvek izlazi), jedna na dnu koja "lebdi" i jedna na dnu koju sumnjam da iko i vidi. Jos uvek sve podesavam, jer je potrebno vreme da bi se ista i pojavilo, ali su iskljucene one reklame koje se pojave na sredini i ne mogu se ugasiti 5 sekundi.\ To pomeranja usled ucitavanja novih reklama ja kod mene ne vidim :-/ testiracu dalje.
Don Dusko Posted April 11 Posted April 11 Stvarno Metalni ja na phonu pokusavam da udjem na kkcz temu i taman kad kliknem spusti mi reklama i tup u KKP udjem i tako 10x. Da li mi to forum nesto govori? 1 1
Stiletto Posted April 11 Posted April 11 1 hour ago, Marvin said: @Stiletto kad već ne plaćamo forum glupo mi je da to radim. Mada sam vrlo rad da doniram Ovo mi dade šlagvort. @MetalHead, kad Forum tačno "dobija pare" od reklame? Kad se samo prikaže ili mora da se klikne na nju? Takođe, kako AdBlockeri zavrću reklame? Izbace njihov kod sa stranice ili samo blokiraju taj frejm da se ne prikaže? Da li reklamna strana "zna" da se reklama nije prikazala pa ništa od para, ili misli da ju je uredno poslala iako se korisniku nije prikazala? 1
MetalHead Posted April 12 Author Posted April 12 17 hours ago, Stiletto said: Ovo mi dade šlagvort. @MetalHead, kad Forum tačno "dobija pare" od reklame? Kad se samo prikaže ili mora da se klikne na nju? Kako? Veoma tesko :) Oba modela donose ali sad testiramo samo novog provajdedra gde je bitan broj prikaza. 17 hours ago, Stiletto said: Takođe, kako AdBlockeri zavrću reklame? Izbace njihov kod sa stranice ili samo blokiraju taj frejm da se ne prikaže? Da li reklamna strana "zna" da se reklama nije prikazala pa ništa od para, ili misli da ju je uredno poslala iako se korisniku nije prikazala? Pa da, zavrcu, "izbace" kod i reklama se ne ucita i onda nista od prihoda. Resicemo ovo samo treba vremena da se sve testira i podesi. 1
Red Posted April 14 Posted April 14 On 4/12/2025 at 3:58 PM, MetalHead said: Kako? Veoma tesko 🙂 Oba modela donose ali sad testiramo samo novog provajdedra gde je bitan broj prikaza. Pa da, zavrcu, "izbace" kod i reklama se ne ucita i onda nista od prihoda. Resicemo ovo samo treba vremena da se sve testira i podesi. Зашто са телефона неће да учита Јутјуб клип ни твит, него само линк остане? Је л' може то да се среди? И, брате, склањај ове искачуће рекламе што бацају пар постова изнад, стварно је неподношљиво.
mr clutch Posted April 16 Posted April 16 Ostaviti post na forumu preko telefona je pravo mucenje. Lakse je hodati po zemljotresu od 7 rihtera nego ovde ostaviti onelinerski post. 1
duško matić Posted Wednesday at 02:02 PM Posted Wednesday at 02:02 PM I meni jgra ekran svako malo, krenem da citam post i onda me vrati dva posta gore i tako na svakih 10-15 sekundi, jedino video da pravimo, ne vredi screenshot 😄 1 1
MetalHead Posted Wednesday at 06:42 PM Author Posted Wednesday at 06:42 PM Vidim sta se desava i pokusavam da sredim ali je izazovno jer se pojavljuju novi formati reklama i onda opet moram sve da podesavam. Trenutno smo na 90% onboard procesa, nadam se da kada stignemo na 100% i ja podesim formate, da nece biti ovih stvari. Probajte da li je sada barem malo bolje. Meni se cini da jeste. Ali to je mozda meni, i u ovom trenutku, ali zavisno sta se ucita od reklama utisak moze biti nesto drugaciji. Znaci mi feedback da bih bolje podesio. Ako moze i screenshot ako vam iskoce neke reklame koje smetaju. Hvala!
Don Dusko Posted Wednesday at 06:50 PM Posted Wednesday at 06:50 PM (edited) Ovako pre nije bilo Edited Wednesday at 06:51 PM by Don Dusko 1
Don Dusko Posted Wednesday at 07:08 PM Posted Wednesday at 07:08 PM @MetalHead Mnogo bolje je sad ne spusta mi svakih 10 sekundi moze se citati ali msm da su razmaci dosta veci kod spustanja. 1
Smrtokapa Posted Wednesday at 07:19 PM Posted Wednesday at 07:19 PM I dalje se trese, ali primetno manje, čak može i da se otkuca ova rečenica a da ne popizdiš načisto. 1 1
Helena Posted Wednesday at 11:06 PM Posted Wednesday at 11:06 PM Izvinjavam se svima kojima sam "gledala" profile 1
Mina D. Harker Posted Thursday at 11:16 AM Posted Thursday at 11:16 AM 16 hours ago, Don Dusko said: Spoiler Ovako pre nije bilo I kod mene je ovako dosta praznog prostora. Gore, desno, ispod pdf-ova.
uncletima Posted Thursday at 07:45 PM Posted Thursday at 07:45 PM (edited) I, posle nam, RTS ne valja? PS. Znam, izaci cu... Edited Thursday at 07:47 PM by uncletima
JPM Posted Friday at 07:15 PM Posted Friday at 07:15 PM Ja imam problem na telefonu kad čitam. Desi mi se da učita stranicu, i onda dok čitam neki upis, prosto se pozicija na stranici na kojoj sam pometi, pa moramo opet da skrolujem do posta koji želim da čitam. I tako na svakih 10 sekundi. 1
uncletima Posted Saturday at 01:21 AM Posted Saturday at 01:21 AM On 4/16/2025 at 8:50 PM, Don Dusko said: Ovako pre nije bilo Ovako je i dalje.
Poenter Posted Sunday at 08:20 AM Posted Sunday at 08:20 AM On 4/11/2025 at 10:41 AM, Klotzen said: Ja odustajem od pokušaja da čitam sa telefona, stalno se pomera ekran kada se promeni reklama. Odskroluje mi sa posta koji čitam za 2-3 posta unazad. Jel moze ovo da se sredi?
Recommended Posts