Boxy Posted April 29, 2022 Author Share Posted April 29, 2022 1 hour ago, Romantik said: Koliko ga En pipka ovde, Mirki pritisak otisao na 250 😄 En nije propustila priliku, ali ni on se nije nesto opirao 1 hour ago, wwww said: Bese Fed bio fan Pamele Anderson kao tinejdzer? Ne zna ko je Doli Parton. A En ne zna za Roxet. Fed peva pesme Britni Spirs. Kad je bio mlada slusao je AC/DC, Metaliku, jbg ostarilo se Ajde, makar je prvo spomenuo Queen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 29, 2022 Author Share Posted April 29, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 52 minutes ago, Boxy said: En nije propustila priliku, ali ni on se nije nesto opirao To je otezavajuca okolnost, otud 250 a ne samo 200 ili 220, te ako se ne vrati na teren ove sezone jasno je da Mirka ima tesku ruku 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 On 4/29/2022 at 8:22 PM, wwww said: Bese Fed bio fan Pamele Anderson kao tinejdzer? Ne zna ko je Doli Parton. A En ne zna za Roxet. Fed peva pesme Britni Spirs. Pa još je dobar, do 25. nije nikad čuo za Frojda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 5, 2022 Author Share Posted May 5, 2022 A ovaj nalog je do sad imao bas pouzdane informacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 (edited) On 4/29/2022 at 9:35 PM, Boxy said: Ajde, makar je prvo spomenuo Queen Kakav neočekivani plus kod mene čak ni Britni i Bekstrit Bojs ne mogu da ga pokvare Edit: a ni Rokset ne smeta Edited May 15, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 20, 2022 Author Share Posted May 20, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Ovo s vevericom je super Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 to se "peo" (vozio vozicem) na Jungfraujoch. imaju gore ne vrhu neki ledeni muzej ili nesto slicno, pretpostavljam da je ta veverica odatle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 20, 2022 Author Share Posted May 20, 2022 Pre neki dan postavio na ig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 21, 2022 Author Share Posted May 21, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 29, 2022 Author Share Posted May 29, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 i Fed voli cupave braon kucice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 29, 2022 Author Share Posted May 29, 2022 Konacno su ga deca nagovorila jer je on izjavljivao da ih se pomalo plasi i da vise voli macke, to mu je bio jedini minus kod mene, ali sad je i to sredjeno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Naravno da čovek više voli mačke i da je ovo samo da bi udovoljio deci. Fed znae da pravi kućni ljubimci ne moraju da se uvlače vlasniku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 29, 2022 Author Share Posted May 29, 2022 To sto ti volis da te kucni ljubimac vaspitava, to je tvoja stvar Kucici su najbolji 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Živa istina Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 ijao, jel ovo lagotto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 29, 2022 Author Share Posted May 29, 2022 I meni isto lici Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 (edited) macke su cudljive, mada kad rese da budu umiljate ne mozes im odoleti. kucici su predvidiviji, lakse ih je voleti. Edited May 29, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Jel on kupuje IW ili Majami, negde sam i to čitala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Šalu i lične preferencije na stranu, tj kome se koji ljubimac više dopada sam po sebi, često odlučuje i koga imaš kući i koliko vremena imaš. U slučaju da si dobar sa vremenom ili imaš voljne ukućane/porodicu, onda je psa lako imati, ne samo jednog psa, nego i pse ili možda nekoliko još kućnih ljubimaca pride. Ali kad živiš sam i nisi previše kod kuće, onda je mačka mnogo lakša obaveza. Naprosto zahteva neuporedivo manje vremena. Moj komšija (dva sprata iznad) je često po dan, dva van grada, i onda meni kaže da odem kod mačke dva puta dnevno da joj dam da jede, a na meni je da li će to da mi bude 5min ili pola sata dnevno, koliko žurim već. Sa psima je tako nešto nemoguće, drugar mi je par puta poverio psa na vikend. Ker me zna od samog početka, ali naravno da sabotira, neće u šetnju, otežava u svemu. Ja dođem do vrata, krenem da otključavam, naravno ne laje jer me verovatno oseti, i čim uđem vidim kako odlazi iz hodnika u sobu i onda pod krevet ili pod sto i pravi se lud 😁 Onda ja moram da uzmem povodac, da se zavučem kod njega, stavim mu povodac i onda ga malo cimnem, malo "Ajde, šetnja, idemo" pa se nekako odobrovolji... Long story short, mačke su zakon 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 (edited) Ja mnogo vise volim kucice - oni se vezuju za gazdu a macke za one koji ih hrane u datom momentu, memorija i zahvalinost ne postoji kod macaka za razlicu od kucica - my experience Edited May 29, 2022 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 4 hours ago, Helena said: Jel on kupuje IW ili Majami, negde sam i to čitala... Sinsinati Masters. Kad se on uopste planira vratiti na teren,pokusati ponovo? Zna li se neki okvirni datum/period? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts