alcesta Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Ja ne znam ko može da primeti Pamelu na vratima kad ispred nje stoji onakva frizura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 16 minutes ago, Boxy said: najbolje je sto si vec presudila da je 100% gej, nema veze sto je ozenjen i ima cetvoro dece Nisam ja presudila o tome se pise po gej forumima, kakve veze ima sto je ozenjen? Malo li je primera gde su ocevi promenili cak i pol i sad zive zajedno srecni i zadovoljni. 3 minutes ago, alcesta said: Ja ne znam ko može da primeti Pamelu na vratima kad ispred nje stoji onakva frizura Eto ni ja je ne bih primetila ali je Boxy to jednom navela kao argument u raspravi pa mi ostalo u glavi i sad je Gatto izvukao iz naftalina sliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 27, 2021 Author Share Posted October 27, 2021 I sad je ono sto se pise po gej forumima aksiom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Ben, Gato i Hose su gejevi...čak i Gros mi nekad deluje... Meni je aseksualan svakako a istorija je definitivno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 27, 2021 Author Share Posted October 27, 2021 Hose mukica nesretno zaljubljen u Anu, ali je gej Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 A i Gros ima devojku, ali to za gej forume ne znači ništa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 realno najvece wtf! na slici je makedonska zastava 🇲🇰 a sto se pamele tice verovatno mu je keva rekla da moze pamela al samo na spoljnu stranu vrata ifjunouvotajmin Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 imaju dva tipa/fana koja rade the body serve podcast koja su partneri (gejevi, ne znam, mozda su i vencani) i koji obozavaju zenski tenis (plus Rafu), uglavnom pricaju lose o muskom tenisu (toxic masculinity i slicno su kljucne reci) . onda jedan tip koji je producent ili slicno na ESPN, a ranije je bio vrlo "istaknut" twiteras, takodje veliki fan zenskog tenisa (i protivnik "toxic masculinity" na ATP). nemam pojma za Josea (nisam toliko analizirala njegove postove, a ne secam se da je javno ista rekao po tom pitanju, mada je i nebitno). Ben je veliki ljubitelj Evrovizije, sto je obicno veliki signal da je gej. jos nekoliko twiterasa sam primetila koji su gejevi, a obozavaju zenski tenis i mrze muski (vrlo interesantno, covek bi pomislio da je obrnut slucaj). pretpostavljam da je onaj Rus Oleg (obozavalac Ane Kurnjikove) takodje gej: on obozava Lukasa Puija, plus ovog sad malog/mladog Belgijanca, a cesto se odusevljava muskom lepotom, kako kod tenisera tako i kod (nekih) sudija (obicno pozadinom). No mislim da je i fan Marijane Veljovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 3 minutes ago, wwww said: Ben je veliki ljubitelj Evrovizije, sto je obicno veliki signal da je gej. A i one cipele 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 opsednutost evrovizijom mi je jedna od vecih wtf-a u zivotu. sta je tamo zanimljivo nikada mi nece biti jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 2 minutes ago, alcesta said: A i one cipele to je definitivno presudilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 8 minutes ago, oko Ibada said: realno najvece wtf! na slici je makedonska zastava 🇲🇰 a sto se pamele tice verovatno mu je keva rekla da moze pamela al samo na spoljnu stranu vrata ifjunouvotajmin Meni je palo na pamet da je on to uradio baš iz ifjunouvotajmin razloga. 4 minutes ago, wwww said: Ben je veliki ljubitelj Evrovizije, sto je obicno veliki signal da je gej. @McLeod alert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 14 minutes ago, oko Ibada said: a sto se pamele tice verovatno mu je keva rekla da moze pamela al samo na spoljnu stranu vrata ifjunouvotajmin mislis, majka rekla moze da se gleda Pamela samo uz otvorena vrata? 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Evrovizija je najbolji trash i provider cringea ne vidim zasto moras biti gej da uzivas u tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Ben ne krije da je gej. I to nije problem-problem je pakost i zloba-sad tvituje kako neki klub vrši istragu u vezi SEKSUALNOG uznemiravanja i nasilja, pa ubacuje ATP i Zvereva u priču... Zverev nije optužen za seksualno nasilje, ali to negde u mozgu ostaje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 21 minutes ago, McLeod said: Evrovizija je najbolji trash i provider cringea ne vidim zasto moras biti gej da uzivas u tome. sve zavisi kako gledas na Evroviziju. Po UK se gleda da bi se smejali (valjda ima neki voditelj koji ismeva sve takmicare i to je onda njegov sou). U Nemackoj je uzimaju za ozbiljno*, kao u "stara, dobra vremena" kad su ucestvovali: Selin Dion, Dzoni Logan, ABBA, Toto Kutunjo, Ricchi e Poveri , a od ex-yu: Doris Dragovic, Danijel (Dzuuuuuli , sve s koznom jaknom) , Vlado Kalember i Izolda Barudzija (s onim "skandaloznim" videom ), Vajta, Colic, Dragojevic, Tereza Kesovija, Korni grupa, Pepel in kri, Ambasadori, Novi fosili, Bebi dol, "Hajde da ludujemo" Tajci (izguglala sam da se podsetim ) . Ne znam tacno od kada je Evrovizija postala opsesija gejeva, ali oni ovu savremenu Evroviziju shvataju vrlo "ozbiljno". * i uvek se silno razocaraju kad lose prodju (sindrom "nas niko ne voli") Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Sve si nabrojala, samo ex-Yu pobjednike nisi 😄🙁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Pa kad su oni bili i najmanje popularni Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Riva i "Rock me, baby" u slicnu kategoriju spada i Novi fosili s "Ja sam za ples" elem, meni se svojevremeno svidjala pesmica Sladjane Milosevic i Dada Topica, ali oni valjda nisu prosli dalje. jedan moj dobar drug je bas voleo Bebi Dol i "Brazil" Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 4 minutes ago, alcesta said: Pa kad su oni bili i najmanje popularni Ma samo sam ubacio da bih se kasnije mogao nadovezati da me Emilija prije 15-ak godina izljubila za Novu godinu Mislim da Boxy naprosto uživa u šta se tema pretvorila Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 sta fali, malo zivnula Fedova tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 10 minutes ago, wwww said: jedan moj dobar drug je bas voleo Bebi Dol i "Brazil" Meni je ta pesma uvek bila grozna, te godine sam navijala za Viktoriju i bila strašno razočarana rezultatima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 27, 2021 Author Share Posted October 27, 2021 23 minutes ago, svi pjevaju said: Ma samo sam ubacio da bih se kasnije mogao nadovezati da me Emilija prije 15-ak godina izljubila za Novu godinu Mislim da Boxy naprosto uživa u šta se tema pretvorila Davno nije bilo ovako zanimljivo, ali makar smo naucili da ono sto pise na gej forumu, da je to nepobitna istina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 Fedfanovi su tako godinama pisali po mrezama i uzimali zdravo za gotovo da se Rafa dopinguje, o Novaku i da ne nabrajamo sta sve pisu pa red je malo i besprekornog Fekija nesto da zakaci meni je njegova kosica na toj fotki nevidjeno smesna a i uopste fotka je fenomenalna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted October 27, 2021 Share Posted October 27, 2021 26 minutes ago, Boxy said: Davno nije bilo ovako zanimljivo, ali makar smo naucili da ono sto pise na gej forumu, da je to nepobitna istina Ne znam cemu omalovazavanje gej foruma? Ljudi tamo pisu o svemu kao i mi ovde, nisu nista manje vredni od nas. Ako bih trebala iz nekog razloga da u grupi momaka nadjem onog koji je gej ja bih se obratila za pomoc mom prijatelju geju da mi ga pronadje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts