Jump to content

Recommended Posts

Posted
56 minutes ago, Martin Mystere said:

Misliš četvrtfinale?

to sam i kazao 😛

lm, da odgovorim sam sebi, posto ih nisam gledao do sada, a strucnjaku je dovoljna i jedna tekma za procenu jelte..

po igrackom potencijalu nisu one nista za iza nas, mozda cak gledano kroz siru sliku imaju i veci, al za razliku od nasih, slabi su glavom.. 

i dok im ide dobro, izgledaju nepobedivo, al cim im lose krene, za razliku od nasih ne mogu da se vrate.. otuda mogu i da skapiram da su izgubili od koreje, koja je 2 ranga ispod njih..

Posted

Koliko je lucidan igrac Uros, sto je teza situacija to je bolji. Peric veoma klimav.

A Okolic je neka talija. Covek kad god servira uzme neki poen na servis, cak i kad je prijem dobar.

Posted

Peric je bio MVP ove sezone u nasoj ligi i najmladji je u ekipi. Isprobava ga Boba da vidi koliko moze, ali ovo za sada je bas lose, muci se da prodje i jedan blok. Nece on igrati kad bude bilo vazno.

Posted

Sto rece Terzic na tajmautu, ne moze da se daju Tijani b2b lopte iz druge linije. Retko to ispadne kako treba. Dokaz koliko igramo na nju. Lazovic nesto cudno udara smeceve, kao da nema visinu.

Posted
1 minute ago, Martin Mystere said:

Kakav baksuz je ovaj sa Arene! Na 22:20 kaže "dva poena razlike je veliko kao kuća" - od tada do kraja seta više nismo ni poen osvojili!

Bas me nervira.Mnogo je pristrasan.