Jump to content

Recommended Posts

Posted

I ova Crna Gora pukla skroz. Nekad su bili sam krem svetskog vaterpola. Zajebana ekipa, koja moze dobit svakog i koja puca za sami vrh

Dzaba osjeti se raspad, od 2016 im ne ide nikako, bukvalno GRE, ESP i USA na OI ih šiša ozbiljno. 

Posted
4 hours ago, le piaf said:

Vikipediju možemo urediti ti i ja, sekundaran izvor informacija. Za mene ta stranica nema toliku težinu i nije skroz pouzdana. 

Mi smo priznati naslednik i svi trofeji su pripisani nama, i uz Mađare mi smo najveća vaterpolo sila u istoriji. 

Od '60 do '90 je bilo to zlatno doba njihove reprezentacije, od '90 do negde '05,'06 egal sa nama, i ovo moderno od '06 naše zlatno doba. 

Zato se i smatra najvećim derbijem u vaterpolu. 

Sovjeti su dominirali 70-tim godinama proslog veka, 80-tih je preuzela SFRJ, pre toga su se Madjari nakupili svakakvih medalja I odlicja u vreme kad je sport bio jos u povojima. Formalno mozda medalje bivse Juge pripadaju Srbiji, ali sustinski kad vidis da nekih 70% igraca od tih nekadasnjih legendarnih SFRJ reprezentacija su cinili Hrvati, to mi nekako ne shtima jbg. 

• Like 1
Posted

Ok za sfrj. Al generalno srj i scg. Tud ako Srbija nije naslednik onda jbg. I ako svaka cast i crnogorcima al Srbija je naslednik 1/1