Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 8/6/2019 at 12:01 PM, Poodle Care said:

Mora da su do sada klubove finansirale nevladine organizacije. :classic_biggrin:

I bas me zanima po kojem kriterijumu ce koji klub dobiti koliko novca? Ko se prosecno bude najvise zahvaljivao predsedniku i vladi dobija najvise?

• 3 weeks later...
Posted

Prvi krug kvalifikacija za LŠ, grupa u Šapcu. Pored Šapca i Zvezde igraju i Dinamo Moskva, Oradea, Apolon Smirnis i Galatasaraj. Četiri prvoplasirane ekipe nastavljaju dalje takmičenje u LŠ.

Danas u prvom kolu:

ZVEZDA - Galatasaraj 13:2;

ŠABAC - Dinamo Moskva 9:8;

Oradea - Apolon Smirnis 7:6.

• 3 weeks later...
Posted

Nisu, protivnici u drugom krugu kvalifikacione faze su bili prejaki. Moj komentar gore je pisan za vreme prvog kruga kvalifikacija igranog u Sapcu. Neka me neko ispravi ako gresim, ali mislim da su Crvena Zvezda i Partizan imali 0-28 zbirno u minule dve sezone u LS. Da li Crvena Zvezda i Sabac nastavljaju takmicenje u Kupu Evrope?

Posted
20 hours ago, krzna said:

Nisu, protivnici u drugom krugu kvalifikacione faze su bili prejaki. Moj komentar gore je pisan za vreme prvog kruga kvalifikacija igranog u Sapcu. Neka me neko ispravi ako gresim, ali mislim da su Crvena Zvezda i Partizan imali 0-28 zbirno u minule dve sezone u LS. Da li Crvena Zvezda i Sabac nastavljaju takmicenje u Kupu Evrope?

Ne nastavljaju. Nećemo imati predstavnika ove sezone u Evropi, jer su pored ova dva kluba i Partizan i Radnički ispali iz kvalifikacija za kup Evrope.

• 4 months later...
Posted

EP je stiglo do 1/8 finala. Parovi: Crna Gora - Turska (Italija čeka pobednika u 1/4 finalu); Rusija - Gruzija (1/4 Mađarska); Nemačka - Španija (1/4 Srbija); Rumunija - Grčka (1/4 Hrvatska). Prva dva para su gornjem, druga dva u donjem delu kostura što se tiče polufinala.

Posted (edited)

Zar nema vise produzetaka? Ja mislim da bi Srbija sigurno pobijedila da se igralo jos. Spanci su bili bas daleko od gola u poslednjih 4-5 minuta. Golman ih je izvukao, sve je zivo odbranio.

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 1
Posted

Malo su naši igrači šutirali pravo u njega, malo više je on bio raspoložen, malo smo žurili sa nekim šutevima i promašivali...

U suštini ispade da nas je plasmana koštalo, čak ne ni čitava već pola loše četvrtine kada smo primili duplo više golova nego za sve ostalo vreme igre.

Posted

Kako je propao Ivovic, tuga bas. Ovo prvenstvo ne znam je li sve ukupno dao 3 gola. Ovaj Nadj je top golman, ali ujedno i jedan od najiritantnijih sportista na svijetu. Jaci su Madjari nema sta, favoriti su i protiv Spanaca koji sredise Hrvate.

Posted

Kakav raspad Hrvatske u zadnje 2 četvrtine protiv Crne Gore!  Nakon 16 minuta bilo je 7:3 i izgledalo je da će rutinski do medalje. I onda 1:4 u 3. i 1:3 u 4. četvrtini. Neobjašnjivo. 

• 4 months later...
Posted

Bas tuzna vest.

Secam se te madjarske generacije, Benedek, Tamas Kasas,Tamas Molnar, Peter Biros, Gergelji Kis, Caba Kis, mladi Madaras, Istvan Seci na golu ...

Pocivaj u miru majstore!

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Dug Partizana najmanje 6.5m€?! Kako je uopšte moguće da je toliki dug, to je otprilike novac za preko 15 sezona, i to sa odličnim budžetom. Ako je zaista istina da je samo 80 dece u klubu, to je poražavajuće, nekada su u generaciji imali po dve ekipe. 

• 5 months later...
Posted

VK Crvena zvezda je oscajac kupa Srbije.

U finalu je pobedjen KVK Radnicki nakon izvodjenja peteraca. U regularnom delu bilo je 8:8, nakon peteraca 13:12.

Sto se tice prvenstva, cetiri ekipe se izdvajaju kao favoriti, uz Crvenu zvezdu i Radnicki iz Kragujevca, tu su i VK Sabac i VK Novi Beograd 11.april.

• Like 1
Posted
7 hours ago, goldberg said:

VK Crvena zvezda je oscajac kupa Srbije.

U finalu je pobedjen KVK Radnicki nakon izvodjenja peteraca. U regularnom delu bilo je 8:8, nakon peteraca 13:12.

Sto se tice prvenstva, cetiri ekipe se izdvajaju kao favoriti, uz Crvenu zvezdu i Radnicki iz Kragujevca, tu su i VK Sabac i VK Novi Beograd 11.april.

Ne da se Radnickom protiv nas u finalima 🙂

• Like 1
  • 1 month later...
Posted
11 hours ago, Betolingar Misdongard said:

Jača je grupa B dosta. Biće tu ozbiljnog krljanja.

Bolje je što je tako, pošto se ukrštamo sa slabijom grupom posle. Samo je bitno izbegnuti četvrto mesto.