le piaf Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, Ledd said: Brutaliti je 2-5 mečeva neigranja a crveni i isključenje do kraja meča (slučaj Jakšića) je jedan meč neigranja (uz pravo žalbe). Ako nam ne usvoje žalbu Jakšić neće igrati. Nisam to znao, izvinjavam se na netačnoj informaciji onda. Realno, ono nije nameran faul, bezveze bi bilo da žalba bude odbijena. Time bi nas baš oslabili u finalu.
Bojdo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Ako je za utjehu i Madjarima na ovom prvenstvu fale Zalankia i Vamos, dva od tri njijova najbolja igraca, zamislimo da su u najjacem sastavu a mi bez Jaksica? Ovako itekako imamo sansu, ali bih dao blagu ulogu favorita njima. Edited 11 hours ago by Bojdo
Problem sa licnim greskama Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Meni je u vaterpolu Mađarska oduvek najveći derbi i lepo da je legao baš taj protivnik u finalu. Biće sjajna tekma. Srećno finalistima. 3
le piaf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Meni je u vaterpolu Mađarska oduvek najveći derbi i lepo da je legao baš taj protivnik u finalu. Biće sjajna tekma. Srećno finalistima. Srbija Mađarska, klasik, kao Danska Francuska u rukometu. Odlična vest za Jakšića, samo da uđemo dobro u utakmicu i kad nam zatvore Mandića da ostali momci nastave gde su stali. Mislim da smo bolja ekipa. 1
crni96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Uzdam se malo i u to što smo domaćini. Ima da gori arena, vjerujem da možemo. Ne volim i vjerujem u teoriju da je zajebano istog protivnika dobit 2x na istom takmičenju. 😁 Edited 4 hours ago by crni96
Recommended Posts