Jump to content

Domaće serije

deez nuts.

Recommended Posts

Da ne ostanem nedorecen, meni dobre i treca i cetvrta epizoda. Konacno se malo zakuvalo, krenulo se u sirinu, dubinu itd. Cak mi ni ovo istrazivanje novinarke ne smeta toliko, jer kroz to se objavljuju jos neke stvari koje nije zgoreg znati i nadam se da ce ostati tako. 

Ali i dalje su mi glavni utisak glumci i kolko je bedno to sve uradjeno, ko u sportu kad se tim nakrca nekim veteranima koji to dodju da odrade. 

Onaj sto glumi Cedu odlican, ne znam ko je decko, ali svaka cast. Ne vidim sta je bilo problematicno da u skladu s tim traze ljude koji ce zaista da se potrude oko uloge i spreme da to lici na nesto.

Sergej bukvalno glumi sebe kad bi bio kurcevit, a vise ja licim na Ducu od Navojeca. Ni Timotijevic dodirnu tacku s Kumom nema, isto glumi sebe, i to cak ne ni u najzajebanijoj verziji, nego nekoj limunadica. Mogli su i bolje napisani da budu, ali bi se izvuklo to dobrom glumom. 

Da su seriju snimali pre 15 godina imali su savršenog glumca za ulogu Đinđića :

Pogovor04.jpg

Sa malo šminke ljudi bi pomislili da je pokojnik izašao iz groba da odlgumi samog sebe. Ionako ništa novo o tom ubistvu nismo saznali unazad 15 godina.