Klotzen Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Ni jedno, ni drugo : Ne dirajte mi Đuku Molera. 🙂 1 1
Constantin Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 Će padne neko saplitanje od ćuteci, vidim ja.... 1
Kronostime Posted January 25, 2021 Posted January 25, 2021 (edited) Kad primis Sputnik-V Edited January 25, 2021 by Kronostime
Stiletto Posted January 25, 2021 Posted January 25, 2021 24 minutes ago, Kronostime said: Kad primis Sputnik-V Mislim da je efekat ipak ovaj... 2
Kooineeperk Posted January 25, 2021 Posted January 25, 2021 1 hour ago, Sunshine State said: Nije za zajebanciju Pa ti posle imaj metro u velegradu...
Kronostime Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 7 hours ago, Sunshine State said: Nije za zajebanciju cccc, ocigledno se nikad nisi vozila 50-icom u Bg.
Stiletto Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 18 minutes ago, Marko said: Ništa lično tebi, ali mislim da podsmevanje slepim ljudima ipak nije zajebancija. 3
Marko Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 Što? Pa neće slepi videti ovo 😃 Znam da nije zajebancija, bar u stvarnom životu, ali na internetu je manje više sve podložno zajebanciji. U ovom dobu to je tako, i u online svetu je to nikakav problem, u odnosu na tolike druge. Mislim, negde svi poznajemo granice, sa šalama, sa slikama, sa rečnikom i sa čime sve ne. I gde ovde vidiš podsmevanje slepim ljudima kao takvo? Ovo je još jedan od bezbroj na isti fazon. Treba se smejati svemu što nalaziš smešnim, ali ne u svačijem društvu. Ne misliš valjda, da bi mi se omaklo da se zezam sa nečim ovakvim, u društvu slepe osobe/nekog kome nije do takvih šala? Humora ima raznoraznih, samo treba birati gde i pred kim je koji humor upotrebljiv/poželjan, a gde ne. Valjda će ubuduće ovo moderacija da odredi i precizira. 2
Prijatelj Mitar Posted January 26, 2021 Posted January 26, 2021 16 hours ago, Kronostime said: Ja sam danima mislio da je Kon dok nisam sKONt'o 🙂
Recommended Posts