Jump to content

corona zajebancja


zoran59

Recommended Posts

3 hours ago, Yoyogi said:

 

Bila je poprište srpskih roštilja. Jedan je išao u Fairfield subotom i odande donosio plehove bureka i pakovanja ćevapa. Profesionalci (IT) i njihove porodice, deca da se izigraju i izdruže na svežem vazduhu.

 

Posle , za surf, otišao sam nekoliko puta i bilo je opasno. Plaža je uska, jake struje, više sam izbegavao da me ne nabace na stene (sa leva kada ti je kopno iza leđa).

 

Bila je poznata po tome da tamo idu "lady likes lady" da se šmekaju.

 

Tačno je to za struju, ne sećam se da sam tamo plivao baš zbog tih upozorenja. Igrao sam odbojku na plaži par puta sa društvom i to je bilo to. I naravno, prošao dosta puta kroz šetnju Bondi - Coogee. Primetio sam dosta zgodnih lepotica na Tamarami, e sad da li su bile lezbejke ili nisu - ma mora da jesu čim se nisam spanđao sa njima 🤣😝

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Don Laki Juan said:

Sve bi ovo bilo smešno da Kina nije duboko umešana oko skrivanja virusa dobrih mesec i po, pri čemu su i pored toga što su znali za virus, a krili, puštali slobodan transport robe i ljudi između država, što i jeste bila inicijalna kapsula. Američka vlada za svoje eventualne propuste treba da odgovara američkom narodu, kineska će morati kada ovo prođe da odgovoara malo široj populaciji. Pored njih i SZO koja je zbog poitičkih razloga, odlučila da ignoriše upozorenje koje je dobila na vreme iz Tajvana, i naravno ništa nisu preduzeli po tom pitanju, a bogami i vlade mnogih zemalja koje nisu izlovale Kinu na vreme, primer su ove naše yu-zemlje koje su na startu pandemije dozvolile turistima iz Vuhana da špartaju po celoj bivšoj SFRJ.

 

E sad, mesec i po sigurno nisu - ali je definitivno činjenica da su znali za virus bar od 27-og Decembra i da su morali znati da se prenosi od čoveka do čoveka od 11-og Januara (ako ne i pre), kada su rekli SZO da nema dokaza za takav prenos. Priznali su 20-og Januara da postoji human-to-human prenos, znači bar 10 dana su prikrivali tu činjenicu.

 

Inače, ona kritika Američkog ponašanja absolutno stoji. Trump je upoređivao virus sa običnim gripom, ignorisao opasnost, i ostale gluposti. Kina je laka meta da se skloni fokus sa Američke nespremnosti.

1 hour ago, I, Ja Sam Laki said:

Sta bit it uradio da si na Kineskom mestu? Da li bi ti odmah objavio svima u svetu da je virus slobodan? Valjda prvo postoje neke mere da se ispitaju. Ni jedna drzava ne bi drugacije reagovala nego sto je Kina. Mi sad tu mozemo pisati sta hocemo, ali mi ne vodimo politiku i ne predvodimo svedske sile, drzave,...

Izvini što ti se ovako padobranski obraćam, ali vidi moj odgovor Don Juan-u. 

 

Definitivno je bilo problema i prikrivanja od strane Kine, bar 10 dana je izgubljeno. Nema šanse da oni nisu znali za prenos 11-og Januara, a priznali su tek 20-og.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

48 minutes ago, Darko said:

 

Kina je laka meta da se skloni fokus sa Američke nespremnosti.

 

 

 

 

Ili jos bolje : Americka nespremonst je laka meta da se pokrije zajeb od strane Kine i WHO.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, nonick said:

 

Ili jos bolje : Americka nespremonst je laka meta da se pokrije zajeb od strane Kine i WHO.

Ovo kao kad slušam aktivistu SNS-a kako na prozivke na napade Đilasove dece odgovara kako je neko želeo Danilu da dobije rak....

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...