Stoned Laki21 Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 3 minutes ago, Constantin said: U suštini...rekao im je da ne smaraju sa glupostima. U suštini ja napravi fazon na konto njegove frizure pa smo zato i ovde
Constantin Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 5 minutes ago, Stoned Laki21 said: U suštini ja napravi fazon na konto njegove frizure pa smo zato i ovde Eto...kod nas je problem kako prošetati kućne ljubimce, a Bugari imaju problem sa berbernicama....šta ti je EU brate.
Prijatelj Mitar Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Kad mi stigne poruka od Kriznog staba, citiracu gospodina sa linka: 1
Klotzen Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 38 minutes ago, Crni Bombarder said: Ne mogu da prepoznam lokaciju sa slike.. LIman? Liman 3, Ugao Bulevar Cara Lazara i Balzakove. 1 1
Prijatelj Mitar Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 52 minutes ago, Constantin said: Makedonski scenario also.
Tomiprunet Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 14 hours ago, Kronostime said: Ja motam cigare - bezbedan! Ja ne motam cigare, ali imam drugu strategiju. Nisam se kupao 6 dana, radio sam u medjuvremenu, juce pravio stazu kroz sumu, a jutros polio korov herbicidom, nisam se istusirao. Mislim da takva mesavina mirisa odbija koronu virus. 🤧 1
29.05.1991 Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 30 minutes ago, I, Ja Sam Laki said: Ja ne motam cigare, ali imam drugu strategiju. Nisam se kupao 6 dana, radio sam u medjuvremenu, juce pravio stazu kroz sumu, a jutros polio korov herbicidom, nisam se istusirao. Mislim da takva mesavina mirisa odbija koronu virus. 🤧 Ne znam za virus ali će verovatno odbiti sve druge. To bi trebalo da ti obezbedi socijalnu distancu od minimum 2m a samim tim i smanji rizik od moguće zaraze. 3 1
Tomiprunet Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 12 minutes ago, 29.05.1991 said: Ne znam za virus ali će verovatno odbiti sve druge. To bi trebalo da ti obezbedi socijalnu distancu od minimum 2m a samim tim i smanji rizik od moguće zaraze. Pa da, odbija na neki nacin 🙂
Stoned Laki21 Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 1 minute ago, Laki21 koji lebdi said: Ako saljemo pomoc RS i CG (protiv cega nemam apsolutno nista), zasto ne saljemo pomoc u glavni grad nase juzne pokrajine? Mislim, to je i dalje nasa teritorija, zar ne, Dacicu i Djuricu? Hm, u vas gledam, sto cutite? Vuline, sto ne razmestas madrace po "Bori i Ramizu"? Kako to, "malo oce piki, malo nece piki"? Korona napada repiratorne organe, a ne srce tako da ono 🙂 3
Prijatelj Mitar Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 2 minutes ago, Stoned Laki21 said: Korona napada repiratorne organe, a ne srce tako da ono 🙂 Kako mi to nije palo na pamet 🙂
Recommended Posts