Eddard Posted Tuesday at 08:14 PM Posted Tuesday at 08:14 PM 10 minutes ago, DameTime said: Navika iz mladosti? 😜 Actually, yes. Ali nije samo navika već je zaista najbolji ukus iz staklene. 10 minutes ago, DameTime said: 😁 Hide contents Opšte je poznato da je koca najlepša kad se navrne iz plastične flaše, dok stojiš pored frižidera;) Sačuvaj te bože 1
DameTime Posted Tuesday at 08:23 PM Posted Tuesday at 08:23 PM (edited) 9 minutes ago, Eddard said: Actually, yes. Ali nije samo navika već je zaista najbolji ukus iz staklene. Znam, Eddarde... It was just a little joke. 🥲😂 Edited Tuesday at 08:24 PM by DameTime
Eddard Posted Tuesday at 09:03 PM Posted Tuesday at 09:03 PM Šta, za mladost ili za plastičnu flašu 😂?
DameTime Posted Tuesday at 09:15 PM Posted Tuesday at 09:15 PM Both. Htela sam da te pecnem jer si previše nobles. 😂 Spoiler Iako je tačno i da sam imala jedva 4 godine kad sam se "družila" sa radnicima po dvorištu, koji su me naučili da pijem iz flaše dvolitarke. 😂 1
Sen Posted yesterday at 07:05 PM Posted yesterday at 07:05 PM (edited) 23 hours ago, Eddard said: Staklena Ne pijem to često ali povremeno u Šumatovcu ili Grmeču ili gde god uzmem malu u staklu da zalijem (mada je bolje ladno pivo). Ne znam zašto, ali ogromna razlika je između ove u staklu i ove u plastici. Uopšte mi nije jasno zašto, trebalo bi da je isti proizvod, isti sastojci... ali definitivno nije. Kod kuće sam probao da oladim ovu u plastici, onda da je sipam u staklenu čašu i dodam parče limuna (kao što rade u restoranima) - ma jok, nije to to... Edited yesterday at 07:11 PM by Sen 1
DameTime Posted yesterday at 07:13 PM Posted yesterday at 07:13 PM (edited) Pa i u restoranu ti sipaju iz staklene ambalaže. Šalu na stranu, koliko znam, staklo je (znatno) manje propustljivo od plastike, tako da čuva svežinu pića. Duže zadržava ugljen-dioksid, koji pak utiče na gaziranost koka-kole. Edited yesterday at 07:14 PM by DameTime nepismena 1
Sen Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 hours ago, DameTime said: staklo je (znatno) manje propustljivo od plastike, tako da čuva svežinu pića. Duže zadržava ugljen-dioksid, koji pak utiče na gaziranost koka-kole. Ima logike, verovatno je to razlog (ne vidim šta bi drugo moglo da bude). Teško je naći te u staklu, nema ih u ovim "standardnim" prodavnicama tipa Maxi, Idea, Vero, Lidl... a i dobro što nema, bolje da ne pijemo to (mada može da se kupi povremeno, kada treba da dođu gosti ;)) 1
Recommended Posts