wwww Posted July 19, 2019 Author Share Posted July 19, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Zar nije bila priča da je svadba zakazana za posle W? Naravno niko nije ništa potvrdio ni tada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 19, 2019 Author Share Posted July 19, 2019 Ako se ne varam prvo je bila prica da je svadba posle USO (LC), pa se onda pojavio neki clanak koji je kao tvrdio da ce svadba biti izmedju RG i W (sto se ocigledno nije desilo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 A brani nula poena na ta dva zajedno i tu ima, barem teoretsku sansu da se priblizi Novaku. Cudno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Koliko citam i na ovom nalogu se svadjaju o izvoru inf. Izgleda da su to nagadjanja navijaca ,sam Nadal nije jos zvanicno potvtdio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 (edited) ovako se proslavlja titula u dublu ..... nek ide zivot Edited July 20, 2019 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 7 hours ago, Keira said: Koliko citam i na ovom nalogu se svadjaju o izvoru inf. Izgleda da su to nagadjanja navijaca ,sam Nadal nije jos zvanicno potvtdio. Nadalu sigurno ne pada na pamet da bilo šta zvanično potvrđuje, on bi samo da ga puste na miru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Odnosilo se na raspored igranja.Znam da Rafa ima visoke standarde vezane za svoju privatnost.Postujem I podrzavam ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 (edited) Nisam sigurna za koju je ovo temu... uglavnom, Tomiću odbijena žalba: https://www.espn.com/tennis/story/_/id/27226036/tomic-sees-wimbledon-fine-appeal-shot-down Nisam gledala meč, čak i bez statistike 58 minuta za tri seta je najblaže rečeno čudno. Ali ovo obrazloženje kazne je još čudnije. Izgleda kao da niko nije taj meč ni gledao nego su Tomića kaznili zbog reputacije i performansa u dosadašnjoj karijeri Edit: e da, Ana Tatišvili je kažnjena za isti prekršaj na RG ali joj je žalba prošla i vratiće joj sve pare za 1. kolo. Edited July 20, 2019 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Gledao sam ja taj meč...ili bar njegov deo. Imao Tsongu na tiketu. Tomić je bio krajnje neozbiljan i definitivno se nije trudio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 U tom slučaju tek nije bilo nikakve potrebe da se pominje "historical record" i "historical evidence". Sad može da izigrava žrtvu na osnovu toga što je neko osetio potrebu da mu čita bukvicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) https://twitter.com/TennisNewsTPN li na duhovita kao i uvek “I’ll try to make my speech like my name, short as ever.” Li Na, always marvelous on the mic #TennisHallofFame “It’s been 5 years since I retired. In that time, I had two children. It’s great. "Sadly, same husband." Edited July 21, 2019 by vanjabarsa 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 On 7/18/2019 at 3:19 PM, Boxy said: Prvo sam pomislila da je neki teniski njuz net, ali nije, legitimno je Ja sam prvo mislila da se Zverev šali, ali on se izgleda ozbiljno žalio na Lendla novinarima u Hamburgu. Nekako mi je to bez veze, valjda se takve stvari rešavaju privatno u četiri oka, ili se prosto zahvališ treneru i idemo dalje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 23, 2019 Author Share Posted July 23, 2019 Britanski tabloid izvali glupost i ostali kreću s širenjem dotične. Verovatno su ove slike s letovanja reakcija na sve to (mada ne bi bilo loše da ih tuži kao Rafa onu ministarku). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 The Sun Jedini list ispred koga se Informer i Kurir postide i budu u fazonu, koji smo mi jadnici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Očigledno treba svi da se zovu na K, kao što su u Fonjinijevoj porodici svi na F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Djokovic odustao od Montreala Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Alison RiskeI ostali [emoji4] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 konacno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Pih...mogao je sačekati još danas.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Stvarno kakav je to nacin da se destabilizuje Filip, sramota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 10 hours ago, Boxy said: Djokovic odustao od Montreala Šta je sa Rodžerom i Rafom. Igraju li oni Kanadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 2 minutes ago, Yi Sun Shin said: Šta je sa Rodžerom i Rafom. Igraju li oni Kanadu? Rafa valjda igra, Fed ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts