Милица Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Ali ovaj prvi Nikov post je usmeren na omalovazavanje turnira koji se igraju na sljaci, nema to veze sa Rudom. Zar tu sprdnju nije pocela jedna druga grupa navijaca tamo negde oko RG, a Nik samo zeli da joj se dodvori? Mozda dobije carski docek i na LC videcemo uskoro da li ga je svojim delima i ove godine zasluzio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Ha ha sad vidim da ga izbubeco Nori za 58min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Ali ovaj prvi Nikov post je usmeren na omalovazavanje turnira koji se igraju na sljaci, nema to veze sa Rudom. Zar tu sprdnju nije pocela jedna druga grupa navijaca tamo negde oko RG, a Nik samo zeli da joj se dodvori? Mozda dobije carski docek i na LC videcemo uskoro da li ga je svojim delima i ove godine zasluzio Bas pises nesto sto nema veze sa zivotom i sa istinom, samo da bi nekako ubacila Feda u pricu i da bi provocirala, a posle kad ti se to kaze, pravis se naivna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 4 hours ago, Milica said: Ha ha sad vidim da ga izbubeco Nori za 58min Ovo mi je malo popravilo raspoloženje. Uvek je lepo kad Nikovi medijski i ATP fanovi dobiju po nosu, najčešće od njega samog. Koliko sam samo videla oduševljenih naslova zbog njegovog povratka i kako je dobar za tenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Cirkuzan 🤡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Ma on nije normalan uopste. Steta sto ce ovako beskonacno da se vucara po turnurima, jer solidna lova za neki mali rad, a eto svi odusevljeni kad im klovn dodje i zaigra, pa sponzori.... ko zna koliko cemo jos da gledamo ove njegove svinjarije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Quote @SloaneStephens and @Clijsterskim raised money for their respective charities at an exhibition match in Atlanta. Sloane Stephens, Kim Clijsters raise money for charity in Atlanta exhibition | Tennis.com The American won the friendly contest, 6-4, 6-4, over the fellow former US Open champion. tennis.com 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Bravo za Ruda jeste da je Gato ali mislim da je ovo verodostojno Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 tenis postao masinerija za skandale, sto od samih direktnih aktera,sto od strane novinara .... postaje degutantno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 ...i ambasadorki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 2, 2021 Author Share Posted August 2, 2021 Zverev imao video pozv s ex-devojkom koja mu je rodila cerku: na 1:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 3, 2021 Author Share Posted August 3, 2021 ovaj se ozbiljno sprema za USO kako radi PR masina! red pljuvacine po Novaku, red podrske Simone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 3, 2021 Author Share Posted August 3, 2021 Two types of men dealing with stress and anxiety Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 Kako god, ali Dejli je car Nadalu i ne treba PR, bilo je sigurno i pre ovoga da će svi Fedal fanovi navijati protiv Novaka u Njujorku, a ovo je samo dodalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Procitah da je ona Beloruskinja Thimanoskaya napustila jutros valjda aerodrom u Tokiju u avionu koji leti za Bec a sa idejom da ode u Poljsku. Pominjali smo je negde ne secam se vise na kom topiku ali nije se znalo sta se sa njom desilo: ne znam da li su nasi preneli da je otisla iz Tokija "slobodna" tj "u slobodu". Ja nisam znala da belorusi nemaju slobodu kretanja, mislila sam da su te price proslost Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 navodno je na putu do beca ili je vec stigla, poljaci joj daju neki azil, sad ne znam tacno kako se to definise. njen suprug je napustio belorusiju i trebalo bi da se nadju u poljskoj a usput i njeni roditelji zele da napuste zemlju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 4, 2021 Author Share Posted August 4, 2021 (edited) kad smo vec kod Belorusije i sportista, malo podsecanje: pre izvesnog broja godina Azarenka je s Woz imala egzibiciju u Belorusiji, sve s Lukashenkom koji ih specijalno pozdravlja. Ne secam se da je iko iz teniskog sveta (niti ovde na pdf) ikada popljuvao Azarenku povodom ovoga. A ni Azarenka nije nikada popljuvala rezim u Belorusiji (secam se necijeg komentara na twiteru da niko ne zna u kojoj situaciji je njena porodica i da li se plase za svoju/njihovu bezbednost itd.). Ni Sabalenka nije nikada ni rec rekla o politickim pitanjima u svojoj zemlji. Takodje, ni Svitolina nikada nije ista komentarisala o politickim (ne)prilikama u svojoj zemlji, niti je iko ikada od nje ocekivao (a dda sam ja videla) da se politicki aktivira i podrzava ovu ili onu opoziciju u Ukrajini. Kao ni ostali teniseri/ke iz Ukrajine. inace, ni WTA ni slemovi nisu nikada pozivali svoje igrace da javno iskazu protest povodom situacije u Belorusiji i Ukrajini, niti su turniri pomerani za dan itd. WTA takodje ladno odrzava turnire u arapskim zemljama bliskog istoka gde su zene manje-vise roblje, bez ikakvih sloboda koje uzivaju zene na Zapadu/Evropi/u mnogim drugim delovima seta. Edited August 4, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Sve tačno, naravno. Ali eto, kako čovek da ih osuđuje što ne progovore kad smo upravo videli šta se događa onima koji progovore? Što se tiče arapskih zemalja, standardno licemerje oko para, i tu na ispitu padaju svi, ne samo tenis. Mislim da je Rodik jedini koji je bojkotovao Dubai (ili Dohu?) u znak protesta, ne znam je li to bilo samo jedne godine, ali ne sećam se da je ijedna teniserka to uradila, ili podržala. Možda ima neka, da ne grešim dušu, ali mi ne pada na pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 ja se jedino secam shahar pe'er iz izraela da je ona nesto, silom prilike bojkotovala turnire tamo, ili mozda gresim ??? ili joj oni nisu dozvolili da igra, bila je neka frka , ne secam se tacno detalja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 Nisu joj dozvolili da igra pa se digla prilična frka oko toga, onda je valjda WTA intervenisao pa su od iduće godine morali da je puste. Kad sad razmislim možda je Rodik oko toga i protestovao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 4, 2021 Share Posted August 4, 2021 jeste, rodja je zbog toga bojkotovao , protestvovao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 4, 2021 Author Share Posted August 4, 2021 1 hour ago, alcesta said: Sve tačno, naravno. Ali eto, kako čovek da ih osuđuje što ne progovore kad smo upravo videli šta se događa onima koji progovore? Što se tiče arapskih zemalja, standardno licemerje oko para, i tu na ispitu padaju svi, ne samo tenis. Mislim da je Rodik jedini koji je bojkotovao Dubai (ili Dohu?) u znak protesta, ne znam je li to bilo samo jedne godine, ali ne sećam se da je ijedna teniserka to uradila, ili podržala. Možda ima neka, da ne grešim dušu, ali mi ne pada na pamet. ovo apsolutno nije kritika na racun tenisera i teniserki, nego cisto mi palo na pamet jer se na OI temi pricalo oko toga sto Novak ne digne glas protiv rezima u Srbiji. 1 hour ago, vanjabarsa said: ja se jedino secam shahar pe'er iz izraela da je ona nesto, silom prilike bojkotovala turnire tamo, ili mozda gresim ??? ili joj oni nisu dozvolili da igra, bila je neka frka , ne secam se tacno detalja. nisu hteli da joj daju vizu za ulazak u zemlju jer je Izraelka, pa je onda moralo da dodje do intervencije iz WTA (plus vodece teniserke, mislim da je Venus imala sta da kaze tim povodom, ako se dobro secam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 wwww, nije u pitanju ni dizanje glasa protiv režima - nego dilovi s njim pre svega. Ali svakako ne vidim što je bitnije izraziti se za BLM i CG proteste u odnosu na prebijanje demostranata u Srbiji. ako .. -> onda Siguran sam da nisam jedini koji neostrašćeno navija i navijaće za našeg čoveka, ali nemam dobro mišljenje o svim negativnim usputnim stvarima koje znamo i nema potrebe da opet nabrajam. U krajnjoj liniji nije on jedini privatno ne baš pozitivan sportski lik. Laik sam za tu temu, ali imamo Bodirogu, Divca, sigurno i neke fudbalske legende itd... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts