zoe Bg Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Mislim da je Brendin advokat obavio lep posao pa sve ostalo posle Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 ma malo sutra je on pisao, ovo je advokat tj. njegov pravni zastupnik napisao i slabo pratio na casu.buduca mama izjavila da nisu u nikakvim odnosima a ovaj kaze suprotno u ovom "papiru". Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 1 minute ago, vanjabarsa said: buduca mama izjavila da nisu u nikakvim odnosima a ovaj kaze suprotno u ovom "papiru". Cim je spominje znaci da su se dogovorili :smajlisadolarimauocima: Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 e sad da vidimo prvu, tj. drugu ex, sa ozbiljnim optuzbama, kakve ona ima advokate i dokaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Naravno da su se advokati sve dogovorili ove dve ce obe dobiti silnu lovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 26 minutes ago, vanjabarsa said: ma malo sutra je on pisao, ovo je advokat tj. njegov pravni zastupnik napisao i slabo pratio na casu.buduca mama izjavila da nisu u nikakvim odnosima a ovaj kaze suprotno u ovom "papiru". Ona je na instagramu rekla da zeli puno starateljstvo nad detetom, ali da nece braniti Zverevu da vidja dete, to je izjavila juce, kad je sve obelodanila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 (edited) ona je izjavila da od prekida nisu u kontaktu i nije se pohvalila dobrim odnosom a u njegovoj izjavi da su u dobrim odnosima , nisam pisala o starateljstvu. Edited October 29, 2020 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Raskinuli, nisu u kontaktu i nisu u nekim odnosima....bukvalno 99% ljudi kad raskine Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 a on kaze da imaju dobar odnos. a zasto bi nuzno ljudi koji se rastanu bili u losim odnosima ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Ja ti kazem da je ona izjavila da nece braniti njemu da vidja dete, a u kakvim su odnosima to je totalno nebitno. Nisu u losim, nego u nepostojecim odnosima, jer su raskinuli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 aman zeno , ja pricam kako im se razlukuju izjave , iskreno ,boli me uvo za njihov medjuljudski odnos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Pa i ja ti kazem da je to nista cudno kad je u pitanju raskid, a sigurno je suludo da on u ovoj izjavi napise da su u ocajnim odnosima Ali ono sto jeste bitno, rekla je da nema nista protiv i da ce da mu dozvoljava da vidja dete. Ali ovo nije ni toliko bitno, poprilicno je "cista" situacija, mnogo je bitnije sta ce da bude sa drugom bivsom, da li ce da ga tuzi, da li ce to da dokaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 (edited) druga bivsa mu se upravo obratila i podrzala je gavrilova . Edited October 29, 2020 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 29, 2020 Author Share Posted October 29, 2020 1 minute ago, vanjabarsa said: druga bivsa mu se upravo obratila i podrzala je gavrilova . mene zanima kako Gavrilova zna sta se zbivalo medju njima. Ja nemam pojma, pa se ne izjasnjavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 (edited) Ova druga koliko sam ja shvatila je rekla da nema nikakav ni dokaz ni svedoke ali to verovatno nije tacno, da nema nista on bi mogao nju da tuzi za klevetu, ona mora da cuva neki snimak i na racun toga ce da mu izvuce lovu zescu. Stvarno ko da mu je Boris Becker kouc sta je tim nemcima, niko da tuzi Safina ili Wawu ili Radeka itd sve cuveni svaleri Edited October 29, 2020 by ciao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 4 minutes ago, vanjabarsa said: druga bivsa mu se upravo obratila i podrzala je gavrilova . A njega su podrzali Haas, Tim, Rublev, Sardi, Coric.... Kao sto Gavrilova nema pojma, tako ni ovi nemaju pojma, jer je ova sama izjavila da niko ne zna, da su bili sami, a i da je ostala i posle toga sa njim u vezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Ja ću ti reći kako će se završit to sa drugom bivšom. Ona će ga tužiti i završiće se poravnanjem pre nego počne parnica, baš kao što se završava 99 posto takvih slučajeva u kojima jedna strana nema džebane da izgura proces koji može trajati godinama do kraja a druga strana neće da joj se ime povlači po žutoj štampi. To poravnanje naravno ne govori apsolutno ništa o istinitosti ili neistinitosti navedenih tvrdnji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 tako to krene pa kad dodje do suda pojave se i svedoci ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Izgleda da nemci i nisu neki svaleri pa im se zbog love na grbacu nakace neke krvopije, a ne neke fine cure zbog ljubavi i saputanja na jastuke 5 minutes ago, Boxy said: A njega su podrzali Haas, Tim, Rublev, Sardi, Coric.... I RF? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 4 minutes ago, Milica said: I RF? I Nole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 1 minute ago, ciao said: Stvarno ko da mu je Boris Becker kouc sta je tim nemacima, niko da tuzi Safina ili Wawu ili Radeka itd sve cuveni svaleri jeste ozbiljna situacija ali bas si me nasmejala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 ciao, pa ti si luda, radek , kakav je to otrov za zene bio boze dragi a ovo je inace sranje nevidjeno sa zverevim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Da ne zaboravimo i Delpa i on je bio smrtonosan za zenski svet 🤣 dal da se smejes il da places Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 1 hour ago, ciao said: Stvarno ko da mu je Boris Becker kouc sta je tim nemcima, niko da tuzi Safina ili Wawu ili Radeka itd sve cuveni svaleri molim razlikujmo svalere i psihopate posle svalera zena ostane zadovoljna 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 Gde vi vidite ko je podrzao sashu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts