Jump to content

Tenis u doba Korone

gggggggg

Recommended Posts

https://sportklub.rs/tenis/grand-slam/australian-open/grcki-teniser-zarazen-koronom-problem-za-ao-i-cicipasa/

„Da razjasnim stvari. U Melburnu sam dobio negativan rezultat pre nego što sam krenuo. Medicinska sestra je rekla da sam se najverovatnije zarazio u avionu ili tokom presedanja u Dohi“.

Verujem da su Cicipas i njegov tim svakako testirani čim se za ovo čulo. Je li on imao koronu? Više ne mogu da popamtim ko je dosad sve bio zaražen :smiley5:

Stuart Fraser

@stu_fraser

· 2h

Covid-19 restrictions mean that the traditional Wimbledon sight of well-dressed line judges might not be seen for the first time in the tournament's 144-year history. All England Club committee member Tim Henman admits Hawk-Eye Live is being considered. https://thetimes.co.uk/article/wimbledon-could-replace-line-judges-with-hawk-eye-live-this-summer-says-tim-henman-0clz3vswj

Dobro je da su pokrenuli ovu pricu. Videcemo sta ce biti u narednih mesec dana nakon AO, ja se i dalje pitam kako ce svi doci do Majamija, sa raznih strana sveta. Razumem da ATP i WTA zele sto vise da se drze originalnog rasporeda, ali tesko ce to ici. Na primer izmedju Kanade i SAD jos uvek nije moguce prelaziti granicu, u Kanadi se mora biti u strogom karantinu 2 nedelje po dolasku avionom, pitanje je kada ce se to izmeniti. A javnost nema bas neke simpatije da se sportistima dozvoljavaju stvari koje nisu dostupne obicnim gradjanima.

• Like 2

S obzirom da je u samom izvoru, priznaje se 😃 A i ima vec po sajtovima.

Na koji council se misli kad se pominje ovo za cekanje odluke, ATP ili PTPA?

Ne znam sto se Ameri ne isprse za neki bubble od mesec dana u martu, taman je tada kod njih trebalo 2 mastersa da budu, dodaju jos neke turnircice, njihovi bogatuni ce dotle da se revakcinisu i moci ce na tribine, popunis 30% sa duplo skupljim kartama, plus tv prava, pa nema sanse da bar na 0 ne budu.

Ne mogu da se setim koliko je ljudi smelo da bude u nba bubble-u, mislim oko 1.000, mogla bi tu i porodica da ide, ako su 2 bubble-a, muski i zenski.

Spanci su stroziji i ozbiljniji sa merama imam utisak, ovde kod nas sve je i moze i ne moze i sta vazi danas nije jasno dal ce sutra i da li uopste vazi i za koga i do kada - znaci u sustini jednostavnije za organizaciju ako se hoce