wwww Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 1 minute ago, alcesta said: Otkud to da Šapovalov nije bio ni u kakvoj izolaciji u Australiji? Nisam to videla. pa vidjen je (neka fotografija) 29.12. negde napolju, a bio je na klupi Kanade 2.1. i igrao dubl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Quote Ash Barty gone 'overboard' in support of unjabbed star ahead of Australian Open https://www.express.co.uk/sport/tennis/1538672/Ash-Barty-Australian-Open-Olivia-Gadecki-Covid-vaccine-tennis-news Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Quote Dallas Open Grigor Dimitrov has withdrawn from the tournament because he has entered COVID health and safety protocols. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Ovo mu je drugi put, posle Adrija Tura? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 ono sto mi znamo. ( evo ga i moj brat, po drugi put pozitivan ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Znam u okolini za ljude koju su već i triput uspeli da zakače, i sva tri puta sa simptomima, srećom ostali izvan bolnice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Da, ali on se malo teze oporavio, u smislu da mu je trebalo vreme pre nego sto je ponovo krenuo sa treninzima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 pa omikron sve zive zarazava. doduse, oni s nekakvim imunitetom (od prethodne zaraze ili od vakcine) prolaze bolje od onih koji nemaju nikakava antitela niti ostale "detaljcice" u imunom sistemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 L'australià d'origen espanyol Alex de Miñaur, involucrat en una trama de passaports covid falsos Аустралијанац шпанског порекла Алекс де Минаур, умешан у заверу о лажним ковид пасошима https://www.ccma.cat/esport3/laustralia-dorigen-espanyol-alex-de-minaur-involucrat-en-una-trama-de-passaports-covid-falsos/noticia/3146573/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Znaci umesto tvrdnje da je medju prvih 100 tenisera samo Novak nevakcinisan bilo bi ispravnije reci da samo on nema green pass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 (edited) Ima li ovo na drugom nekom jeziku ili da čekamo vanju za prevod? Iz ovoga koliko razumem ovi nisu najbolje ni obavešteni, pošto je poznato od ranije bilo da on nije vakcinisan, ne znam je li se vakcinisao u međuvremenu ali sigurno nije bio u vreme pomenutih turnira. To bi značilo da se ovo odnosi na lažni PCR, pretpostavljam, ali dobro bi bilo imati više detalja. Edited February 17, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 (edited) bemtilebac 2200 ljudi je na spisku, platili da dobiju lazni kovid pasos i lazne pcr testove.navodno je i neki poznati fudbaler na listi. policija istrazuje umesanost medicinskog osoblja koje ocekuje ukoliko se dokaze krivica novcana i druga kazna ( ne kazu koja). i da , naravno da je nevakcinisan bio u australiji i roterdamu na turnirima. Edited February 17, 2022 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Yolita je mislim napisala podatak da oko 50% sportista ima lazni certifikat o vakcinisanju, ne znam odakle joj podatak, malo mi je previse 50% ali ko zna, ne verujem bas ni da je skroz izmislila Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 1 hour ago, Boxy said: E tako se to radi kod ovakvih optužbi, reaguje se odmah, a ne čeka se da se nakupi lavina i da postane sve 10 puta gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Tako se reaguje kad si cist i kad znas da ti i tvoji bliznji niste nista muljali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Zato je Rafa cekao deset godina da demantuje price o njegovom dopingovanju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Monf odustao od Dubai-a - to je treci turnir za redom od kog odustaje - Doha i Roterdam prethodno. Nije dao razlog a pretpostavlja se da je mozda umor koji je bio prijavio posle primanja druge doze vakcine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 (edited) Kakav umor od vakcine kad je odigrao regularno AO i igrao tamo dugacke meceve? A da ne pricam da se u Australiji povredio i imao problem sa vratom Edited February 17, 2022 by Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 A da ne pricamo i o tome da je pre AO uzeo i turnir u Adelejdu 😁 Ne bi Yolita valjda izmislila da 50% sportista ima lazni green pass, kada to ide u korist Djokovicu u bilo kojoj diskusiji. Ne bi valjda Ciao izokola po ko zna koji put pljucnula po necemu oko vakcine i vakcinacije, posebno otkad to ide na Djokovicevu vodenicu u diskusijama. Pa nije valjda da ti vise verujes svojim ocima nego njima? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 (edited) Da preciziram da se radi o Monfilsovoj trecoj dozi koju je primio 6 og februara, od onda se ne oseca dovoljno dobro da bi igrao nego preskace turnire https://fr.tennistemple.com/flashs/monfils-amoindri-par-la-3ème-dose-du-vac_jGKY priznajem moja greska u prethodnom postu sam napisala da je bila u pitanju druga doza a ustvari je treca (sto je logicno jer je druga bila pre pola godine, mislim da je druga bila u maju) Edited February 17, 2022 by ciao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 (edited) 11 hours ago, nlavrnja said: A da ne pricamo i o tome da je pre AO uzeo i turnir u Adelejdu 😁 Ne bi Yolita valjda izmislila da 50% sportista ima lazni green pass, kada to ide u korist Djokovicu u bilo kojoj diskusiji. Ne bi valjda Ciao izokola po ko zna koji put pljucnula po necemu oko vakcine i vakcinacije, posebno otkad to ide na Djokovicevu vodenicu u diskusijama. Pa nije valjda da ti vise verujes svojim ocima nego njima? 12 hours ago, Boxy said: Kakav umor od vakcine kad je odigrao regularno AO i igrao tamo dugacke meceve? A da ne pricam da se u Australiji povredio i imao problem sa vratom A vas dvoje bolje znate i od Monfisa sta mu se desilo i verujete De Minoru na izjavu "majke mi vakcinidao sam se", a Djokovicu proveravate QR kodove, sumnjate u izjavu Batita da je rezultat testa validan, sprdate se da povredom trbusnog misicai trazite rezultat MR na uvid da bi mu poverovali. I vama je to ok? Verujete Nadalu da se vakcinisao i da je iz Mubadale krenuo negativan, a u Spaniji zavrsio u bolnici sa tezim oblikom covida posle koga se oporavio za 5 dana i zaigrao na AO pun elana zaboravljajuci da mu je pre 6 meseci stopalo visio o koncu. Ako smo ciao i ja Nole svedoci ciji ste onda vi? Edited February 18, 2022 by Milica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Kad sam vec u kancelariji da vas priupitam, dal znate slucajno, ovo zujanje u mojim usima koje se pojavilo posle trece doze, dal je stvarno ili ja to umisljam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 To je zbog godine proizvodnje... Mislim, primiš vakcinu i onda gledaš da l' će nešto da ti fali i čim ti nešto zafali, razmišljaš da je to zbog vakcine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Možda grešim: Monfis baš i nije u cvetu (teniske) mladosti, umorio se čovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts