Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, alcesta said:

Otkud to da Šapovalov nije bio ni u kakvoj izolaciji u Australiji? Nisam to videla.

pa vidjen je (neka fotografija) 29.12. negde napolju, a bio je na klupi Kanade 2.1. i igrao dubl.

Posted

pa omikron sve zive zarazava. doduse, oni s nekakvim imunitetom (od prethodne zaraze ili od vakcine) prolaze bolje od onih koji nemaju nikakava antitela niti ostale "detaljcice" u imunom sistemu.

• 2 weeks later...
Posted

L'australià d'origen espanyol Alex de Miñaur, involucrat en una trama de passaports covid falsos

Аустралијанац шпанског порекла Алекс де Минаур, умешан у заверу о лажним ковид пасошима

https://www.ccma.cat/esport3/laustralia-dorigen-espanyol-alex-de-minaur-involucrat-en-una-trama-de-passaports-covid-falsos/noticia/3146573/

• WOW 2
Posted (edited)

Ima li ovo na drugom nekom jeziku ili da čekamo vanju za prevod? :classic_biggrin:

Iz ovoga koliko razumem ovi nisu najbolje ni obavešteni, pošto je poznato od ranije bilo da on nije vakcinisan, ne znam je li se vakcinisao u međuvremenu ali sigurno nije bio u vreme pomenutih turnira. To bi značilo da se ovo odnosi na lažni PCR, pretpostavljam, ali dobro bi bilo imati više detalja.

Edited by alcesta
Posted (edited)

bemtilebac :krstipd4:

2200 ljudi je na spisku, platili da dobiju lazni kovid pasos i lazne pcr testove.navodno je i neki poznati fudbaler na listi.

policija istrazuje umesanost medicinskog osoblja koje ocekuje ukoliko se dokaze krivica novcana i druga kazna ( ne kazu koja).

i da , naravno da je nevakcinisan bio u australiji i roterdamu na turnirima.

Edited by vanjabarsa
Posted

Yolita je mislim napisala podatak da oko 50% sportista ima lazni certifikat o vakcinisanju, ne znam odakle joj podatak, malo mi je previse 50% ali ko zna, ne verujem bas ni da je skroz izmislila

Posted
1 hour ago, Boxy said:

E tako se to radi kod ovakvih optužbi, reaguje se odmah, a ne čeka se da se nakupi lavina i da postane sve 10 puta gore.

Posted

Monf odustao od Dubai-a - to je treci turnir za redom od kog odustaje - Doha i Roterdam prethodno. Nije dao razlog a pretpostavlja se da je mozda umor koji je bio prijavio posle primanja druge doze vakcine

Posted (edited)

Kakav umor od vakcine kad je odigrao regularno AO i igrao tamo dugacke meceve?

A da ne pricam da se u Australiji povredio i imao problem sa vratom

Edited by Boxy
Posted

A da ne pricamo i o tome da je pre AO uzeo i turnir u Adelejdu 😁

Ne bi Yolita valjda izmislila da 50% sportista ima lazni green pass, kada to ide u korist Djokovicu u bilo kojoj diskusiji. 

Ne bi valjda Ciao izokola po ko zna koji put pljucnula po necemu oko vakcine i vakcinacije, posebno otkad to ide na Djokovicevu vodenicu u diskusijama. 

Pa nije valjda da ti vise verujes svojim ocima nego njima? 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Da preciziram da se radi o Monfilsovoj trecoj dozi koju je primio 6 og februara, od onda se ne oseca dovoljno dobro da bi igrao nego preskace turnire

https://fr.tennistemple.com/flashs/monfils-amoindri-par-la-3ème-dose-du-vac_jGKY

priznajem moja greska u prethodnom postu sam napisala da je bila u pitanju druga doza a ustvari je treca (sto je logicno jer je druga bila pre pola godine, mislim da je druga bila u maju)

Edited by ciao
  • Tuzno 1
Posted (edited)
11 hours ago, nlavrnja said:

A da ne pricamo i o tome da je pre AO uzeo i turnir u Adelejdu 😁

Ne bi Yolita valjda izmislila da 50% sportista ima lazni green pass, kada to ide u korist Djokovicu u bilo kojoj diskusiji. 

Ne bi valjda Ciao izokola po ko zna koji put pljucnula po necemu oko vakcine i vakcinacije, posebno otkad to ide na Djokovicevu vodenicu u diskusijama. 

Pa nije valjda da ti vise verujes svojim ocima nego njima? 

12 hours ago, Boxy said:

Kakav umor od vakcine kad je odigrao regularno AO i igrao tamo dugacke meceve?

A da ne pricam da se u Australiji povredio i imao problem sa vratom

A vas dvoje bolje znate i od Monfisa sta mu se desilo i verujete De Minoru na izjavu  "majke mi vakcinidao sam se", a Djokovicu proveravate QR kodove, sumnjate u izjavu Batita da je rezultat testa validan, sprdate se da povredom trbusnog misicai trazite rezultat MR na uvid da bi mu poverovali. I vama je to ok? Verujete Nadalu da se vakcinisao i da je iz Mubadale krenuo negativan, a u Spaniji zavrsio u bolnici sa tezim oblikom covida posle koga se oporavio za 5 dana i zaigrao na AO pun elana zaboravljajuci da mu je pre 6 meseci stopalo visio o koncu. 

Ako smo ciao i ja Nole svedoci ciji ste onda vi? 

Edited by Milica
  • Like 1