Davai Davai Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Koji selendra mentalitet... 20 ljudi circle jerk, a ko ne pije kafu sa komsijama slash ne slihta se adminima slash dodje sa strane - oduv najstrasniji, podsmevanje itd. Ok, ne morate da primite nove clanove, nije oglavu, imam jos liga koje igram, ali mi zanimljivo i izazovno da se zezam na vise strana. I ranije sam se susretao s tim stvarima, pa pricam s punim pravom. Lige koje su bile otvorene za nove clanove su jedino i bile keeper/dinasty, u kojima za 3 dine imam 3 finala. Sta je tacno tu smesno? Nije kurobecanje, vec cinjenica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Čemu nervoza? Mislim da sam jasno napisao da postoji lista čekanja i da si trenutno četvrti (treći) na istoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Mislim da ipak ima ljudi koji nisu presli na forum, tako da ce vrv biti mesta. Takodje, obicno ako ostane 1 preko crte, malo se zbiju ljudi, odnosno co-ownerisu se. Ne znam sta je B liga planirala, ja se pocetkom sept vracam sa letovanja, pa cu tada da krenem u organizaciju A lige. Najbitnije pitanje za ovu godinu, selimo se na Yahoo posle proslogodisnjeg fijaska sa ESPN-om? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Sto se mene tice i dalje espn 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Kakav je fiasko sa ESPN? Ja mogu i yahoo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 (edited) Ne znam... Ja sam emotivno vezan za ESPN i tesko podnosim promene... Jbg, Kostunica 😁 A i ostarelo se 😴 Edited August 9, 2019 by John Dies at the End 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 ^ Ovo sto je kolega iznad mene rekao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 Pre bih uzeo Blake Grifina kao prvog pika nego da idemo na Yahoo. Tesko je sranje yaho, igrom slucaja sam igrao neku ligu prosle godine, fuj odvratno kao da su me ubacili u 13 vek i da treba da se snalazim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 uf nisam znao da postoji ovoliki red cekanja, mislio sam da proguram ortaka u ligu preko veze ali izgleda da nece moci ps: espn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 8 hours ago, LayupFromTheMidget said: Tesko je sranje yaho, igrom slucaja sam igrao neku ligu prosle godine, fuj odvratno kao da su me ubacili u 13 vek i da treba da se snalazim. Jesmo li bili u istoj ligi bese? Nije mi se dopao Jahu. I izbagovan espn je za njega maika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 9 minutes ago, Død said: Jesmo li bili u istoj ligi bese? Nije mi se dopao Jahu. I izbagovan espn je za njega maika. Ej nemam pojma ko je igrao ligu 😄 Dobio poziv odradio profesionalno do kraja i to je to. Ako je pobednik imao Mitch Roba onda sam taj ja 😄 Uzasan je Jahu, uzasan 100 puta mi trazio sifru a pre toga sam morao i jebani mejl da napravi, valjda za transfer moras da cekas da na sajtu okrenu drugi dan itd, nesto me je tu trigovalo oko transfera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 espn je u početku imao falinke sa desktop verzijom, dok je ph app bio značajno unapređen posle su sredili dtop ja sam imao neku teoriju zavere da su to svesno uradili kako bi svi skinuli app Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Hteo sam da napravim jedan gif klip povodom davai situacije, al me mrzi. A i nigde ne mogu da nadjem 15s za gif na netu sa YT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 1 hour ago, uini said: espn je u početku imao falinke sa desktop verzijom, dok je ph app bio značajno unapređen posle su sredili dtop ja sam imao neku teoriju zavere da su to svesno uradili kako bi svi skinuli app I posle te spijuniraju preko aplikacije a ti akceptirao sve zivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 mislim, nek stanu u red Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Laganini moze jos jedna liga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Tesko da ta C liga moze da opstane, jer na pocetku svake sezone neko kaze da nece igrati. Recimo sledece godine Matic kada ispadne iz A lige i kaze da nece vise da igra. B liga ce imati 19 timova. Ako su pravila da tri ispadaju iz lige, ispasce dva, a doci tri tima da bi se doslo do broja 20. Automatski nestaje jedan tim iz C lige. A kamoli sta bi bilo da se vise njih odjavi iz lige (A i B). C liga bi najvise pretrpela, da bi se mozda ne bi ni igrala naredne sezone ako ne bi imala dovoljno ucesnika da popuni broj, a najvise osteceni bi bili oni koji bi ispali u nepostojecu ligu. Zamislite Zveki ispadne iz B lige i bude onda na listi cekanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Ako bi se skupilo 10 timova sto da ne. Pice dvostruki sistem, 18 nedelja. Taman i Gaga da ima ligu gde moze da bude konkurentan za sredinu tabele 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 moze C liga ako ima ljudi, prosle umalo ne zavrsih na mestu za ispadanje. pa da mi se ne ponovi 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Najbolje po 6 timova u tri C lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 3 hours ago, threepwood said: Ako bi se skupilo 10 timova sto da ne. Pice dvostruki sistem, 18 nedelja. Taman i Gaga da ima ligu gde moze da bude konkurentan za sredinu tabele I to bi dalo motiv ovima sto krenu lose da ne batale ligu. Inace fajront u C ligu. Ako se skupe sto da ne kada englezi imaju 10230 nivoa mozemo i mi 3. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Znam ja jos jednog kandidata koga zanima fantazija. @marejosip 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Ako se pokrene C liga, za ozbiljno cu morati da udomim Zvekija kao co-ownera, prvi je kandidat za selidbu u beton ligu 😴 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Ja bih igrao, samo da mi neko objasni sta i kako, nisam nikad igrao nba fantazi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 (edited) 1 hour ago, Igor028 said: Ja bih igrao, samo da mi neko objasni sta i kako, nisam nikad igrao nba fantazi.. Spoiler Salim se Edited August 14, 2019 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts