Dracarys Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Zveki, sala nije kada kazes da se salis! To je prvo i glavno pravilo u osnovama sala. Sto se tice pocetnika fantazije, neophodno je prvo procitati knjigu, uvod u fantazi kao prijemni. Na kasnijim godinama se uci o istoriji, o nacinu draftovanja kao i kategorijama koji ce biti predmeti za sebe. Na zavrsnoj godini, glavni predmeti su statistika i predvidjanje statistike. Od toga ti zavisi buduca fantazi karijera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Decko je pocetnik u ovo materiji, nisam hteo da ga izbedarim odmah na pocetku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 On 8/14/2019 at 2:05 PM, Drakaris said: Sto se tice pocetnika fantazije, neophodno je prvo procitati knjigu, uvod u fantazi kao prijemni. Na kasnijim godinama se uci o istoriji, o nacinu draftovanja kao i kategorijama koji ce biti predmeti za sebe. Na zavrsnoj godini, glavni predmeti su statistika i predvidjanje statistike. Od toga ti zavisi buduca fantazi karijera. I da obavezno odaberemo Terensa Rosa ako smo u mogucnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 9 minutes ago, marejosip said: I da obavezno odaberemo Terensa Rosa ako smo u mogucnosti. Normalno, ako hoces da se prosetas ligom i da se ne obazires na onaj dosadni kup, onda izaberes Rosa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Hayward kaze bilo je divno letoJa:Gledam da ga draftujem 3cu godinu za redom, da mu se nachisto userem u karijeruSent from my SM-G965U using Tapatalk 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 I dalje se ništa ne zna... 😂 Baš ozbiljno, nema šta. Da odgovorim nekom od ranije: nije ni bilo nervoze, konstatovao sam samo. Što se tiče ESPN, propao je dosta, najviše prespori UI, o ažurnosti informacija da ne pričam. I mene su emocije vezale, više od 7 godina, ali Yahoo je napredovao dosta. Što se tiče zamerki koje ste spomenuli, to je do komesara - sve to može da se podesi da bude isto kao na ESPN (rokovi za izmene, transfere, IR). Zapravo, ima i više opcija nego ESPN, analitika je bolja, vesti ažurnije, a igrači imaju više pozicija, ili im se dodaju ranije, a ne posle pola godine. Uporedo sa svim tim, potpisali su official ugovor sa samom NBA kao zvanični fantasy. Sem izgleda, koji izgleda ko email inbox, u ovom trenutku Yahoo, jbg - bolji. Sajt leti (koliko je brz), aplikacija isto. Pametnom dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 7 minutes ago, Davai Davai said: I dalje se ništa ne zna... 😂 Baš ozbiljno, nema šta. Da odgovorim nekom od ranije: nije ni bilo nervoze, konstatovao sam samo.Što se tiče ESPN, propao je dosta, najviše prespori UI, o ažurnosti informacija da ne pričam. I mene su emocije vezale, više od 7 godina, ali Yahoo je napredovao dosta. Što se tiče zamerki koje ste spomenuli, to je do komesara - sve to može da se podesi da bude isto kao na ESPN (rokovi za izmene, transfere, IR). Zapravo, ima i više opcija nego ESPN, analitika je bolja, vesti ažurnije, a igrači imaju više pozicija, ili im se dodaju ranije, a ne posle pola godine. Uporedo sa svim tim, potpisali su official ugovor sa samom NBA kao zvanični fantasy. Sem izgleda, koji izgleda ko email inbox, u ovom trenutku Yahoo, jbg - bolji. Sajt leti (koliko je brz), aplikacija isto. Pametnom dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 4 hours ago, Davai Davai said: I dalje se ništa ne zna... 😂 Baš ozbiljno, nema šta. Šta te tačno zanima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Pa daj da vidimo tu listu cekanja, da se skupi 10 ljudova za c ligu i zhezhi. Da nema tankovanja b lige kao pre. Mislim da se da naci od ovih sto prate nba. Ako ce bas da tankuju 5. ligu sever onda svakacast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 On 8/5/2019 at 10:11 PM, djole said: Trenutno lista čekanja izgleda ovako 1. VladeP - prijavio se na starom forumu ali ovde ga ne vidim a ni na starom nije bio nešto redovan 2. Quad 3. Bosman 4. Davai Davai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Ima li nekoga ko treba da igra da je neaktivan ili da se jos uvek nije registrovao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Nadam se da se salite za yahoo uostalom davai davai i nije u b ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 (edited) Al' ste nestprljivi. Mislio sam da počnemo okupljanje pvog, iako to inače radimo sredinom septembra, al ajde možemo i sada. Samo mi treba informacija ko je sve otišao u A i ko nam dolazi iz A da bi mogla da krene prozivka. Edited August 26, 2019 by djole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Ma ja pitao zbog ortaka koji bi se registrovao i igrao, mislio sam da cu moci odmah da mu kazem da li da se nada mestu ili ne. Nema potrebe da se prebrojavamo jos uvek, samo neka se ubaci na listu cekanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Jesi ti to ispao u B? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Jesam, posteno. Ne planiram da ostajem dugo ipak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 To svi kazu 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Ides u C? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Preslab za kik boks, prejak za rokenrol Da vas ne podsecam kako ste se proveli u jedinoj mojoj sezoni u ovoj ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 pa bemu misha, sta mislis da smo radili od tada? s' obzxirom da je Grof otisao u A bolje da nisam pitao.. Omaz Grofu, nece da se ljuti, ovo je poseban deo foruma gde nema klanja 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 3 hours ago, John Dies at the End said: To svi kazu 😆 Gde si ti i kad ces da mi predas kljuc u ruke.Kako da te nateram na to vec znam. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 3 hours ago, djole said: Al' ste nestprljivi. Mislio sam da počnemo okupljanje pvog, iako to inače radimo sredinom septembra, al ajde možemo i sada. Samo mi treba informacija ko je sve otišao u A i ko nam dolazi iz A da bi mogla da krene prozivka. Ja sam ispao iz A i planiram da igra B ove godine. Jel Mile i Nele jos uvek igraju ovo? Ako igraju, jesu jos uvek u B? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 39 minutes ago, Zvezdinho said: Gde si ti i kad ces da mi predas kljuc u ruke.Kako da te nateram na to vec znam. Reveal hidden contents Presao sam na zdravu hranu... Samo vocni sladoledi 😛 ... Definitivno imam odmor pre drafta, rezervisi "astal" u Pizza Top-u ( da se ne trosis mnogo) 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 To moze, al prvo ovde da se obavezesd a mi dajes kljuceve od tima, a ti preuzimas ovaj tim ili postajes pocasni coowner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts