Dracarys Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 2 hours ago, LayupFromTheMidget said: Rip A liga. Sav prestiz je otisao, prvo Grof sada i Mcl nije vise liga ono sto je bila... Maticu, mislim da je vreme da i ti nabavis pomocnika, opstanak u eliti je nikad tezi. Vidis da se i Trip uplasio, pa je panicno doveo i Meklisu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 10 minutes ago, Drakaris said: Maticu, mislim da je vreme da i ti nabavis pomocnika, opstanak u eliti je nikad tezi. Vidis da se i Trip uplasio, pa je panicno doveo i Meklisu. Uzeo sam ja drugara prosle godine bila mi prpa za draft trebalo mi osiguranje, na svu srecu gosti otisli na vreme pa on nije morao da draftuje, inace bi ispao posto u 3 rundu vec hteo jj redika 😕 uzeo bi indos gordona, redika, klarksona i tako te sutere u Dd ligu 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 (edited) 2 hours ago, John Dies at the End said: Posebna pod tema za nijh OBAdvojicu 😴 Brate Zveki, javljam ti se kada dodjem iz ove vukojebine da konacno vodis na tu pizzu... Imam i svedoke 😛 A Wini-jev rodjendan moram da preskocim ove godine, teska srca 😴 Pa kad se vracas, trebas da mi predas kljuceve od tima do oktobra :P Edited August 6, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 E moj zveko, čak i mcl igra a ligu. Btw, šta ćeš ti na ovom tipiku??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 (edited) 2 hours ago, delgado said: E moj zveko, čak i mcl igra a ligu. Btw, šta ćeš ti na ovom tipiku??? Nisam ni na jednom crkvenom tipiku koliko znam. Jbg delgado nesrejka, nereseno, samo da sam Ish Smita zadnji dan uzeo, i da nije bio glupi blowout Denvera protiv Minesote Jokic bi imao TD. Edited August 7, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 On 8/6/2019 at 4:52 PM, Zvezdinho said: Pa kad se vracas, trebas da mi predas kljuceve od tima do oktobra 😛 Najverovatnije dolazim pre drafta, ugovaramo rucak/veceru sa's sve pevaljku i vrsimo pregovori na najvisi nivo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Nikad bolja ponuda visokih igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Koja je razlika u odnosu na prethodnu godinu? :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 11 hours ago, Magia said: Koja je razlika u odnosu na prethodnu godinu? :) Velika, u smislu da ce biti bas dosta poznih pikova (visokih), koji ce imati DD, ili blizu DD-a u proseku. Nece biti panicna trka za centre u prvih 50-60 pikova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Vise sam mislio koja je razlika- isti su igraci kao i prosle godine+ Zion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Zajon lagano u prvih 10 na draftu. DD, dosta ofanzivnih skokova, stl, blk, savrseni procenti iz igre 70%. Pogotovo kada ispadnu iz borbe za PO, a treba se biti ruki godine, milina 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 U pravu je bio Matic da se Grof odmah vraca u B ligu 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Zion bar 82% iz igre 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 6 minutes ago, Magia said: U pravu je bio Matic da se Grof odmah vraca u B ligu Samo elitni fantazeri prepoznavaju kvalitet, nemoj opet Gordona u drugoj rundi pls. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 5 minutes ago, Drakaris said: Samo elitni fantazeri prepoznavaju kvalitet, nemoj opet Gordona u drugoj rundi pls. I pored toga ja na postolju, a ti drvenu 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Just now, Magia said: I pored toga ja na postolju, a ti drvenu Bitan je plasman u regularnom delu, a PO igraju tamo neki cobani, budale. Potpuno nebitna stvar 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Zveki... Šta ćeš ti ja ovom topiku????? Da ti se nije mcl ulogovao na nalog??! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 (edited) Zveki ide kod mene, ako hoce. Dajem mu kljuceve ekipe. Imace punu slobodu. Edited August 15, 2019 by Wook 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 You've chosen to ignore content by Wook. Options 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Pa nije Zveki lud da ide kod arhineprijatelja, ima i on dostojanstvo, i B liga je za ljude 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 zveki hoće da bira na draftu. mora neko kao melu da mu objasni ulogu :i ja ga zvao ali avaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Sada da igra sa Vukom i onda zbog slabih rezultata na kraju sezone prekinu saradnju. Kako se ove sezone pravi C liga, Zveki moze ici samo u C ligu da vaskrsne svoju fransizu. Bolje imati vrapca u ruci, nego goluba na grani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Just now, Drakaris said: "Bolje imati vrapca u ruci, nego goluba na grani." Martin Hajdeger 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 4 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Martin Hajdeger Ko ga je birao na ovogodisnjem draftu i sa koje pozicije? I sta on igra uopste 😴!? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Just now, John Dies at the End said: Ko ga je birao na ovogodisnjem draftu i sa koje pozicije? I sta on igra uopste 😴!? Uzeo ga Grof u 4. rundi jer mu neko skupio Gortata. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts