Dracarys Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Dropuj Maxu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Nervozan je Delgi ipak vas bije zveki stoka razlike a taman ste dosli na korak do 1 mesta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) Ma to ce da se iznivelise do kraja, ja imam vise igraca na pocetku nedelje , oni u nastavku nedelje. Edited February 5, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Izmisljanje novih metoga jinxa.. Nivelanje U ovoj nedelji Redzi i E. Gordon zajedno za sad 2/26. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 O jebem ti, razmisljao sam koga da pokupim kao potencijal, Bella ili Gillesa i izaberem ovog drugog Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Juancho ili Beasley ce biti ovde najveci dobitnik, pogotovo ako posalju viginsa i pikove za Rasela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Koji je Matic neznalica, bio budan i ostavio Hernangomeza na FA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 6 minutes ago, Wook said: Koji je Matic neznalica, bio budan i ostavio Hernangomeza na FA. Uzeo sam ono sto si ti hteo, C hjustona zato si dignuo Dienga ali djoka, uzeli Bela. Dobar spicen Waiver na Monka 10/10 za tebe, zato ides u B ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Juanco ti je 2x bolji od nekih koje imas na rosteru. Ovo sto pominjes su spekulacije, a ti si imao igraca na tacni. Stvarno nemas pojma, samo imas srece kod lutrije i dzezis nocu, pa si tako pokupio i Mela... Ne idem u B, vec u penziju : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 prvo ides u b pa u penziju zasto vas je toliko sramota b lige 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 1 minute ago, Wook said: Juanco ti je 2x bolji od nekih koje imas na rosteru. Ovo sto pominjes su spekulacije, a ti si imao igraca na tacni. Stvarno nemas pojma, samo imas srece kod lutrije i dzezis nocu, pa si tako pokupio i Mela... Ne idem u B, vec u penziju : ) Mela koga ce da izbaci Nasir Mali da cuvena prognoza. Kao i ova sada. Ne ti ides u B ligu, kvalitetom si zasluzio taj put. Ovo penzija je jbg primorana posto ni 100 izmene i prognoze nisu pomogle bice bolje. Koji ce mi kurac jos jedan pf, bolje da se kockam sa rezervnim C hjustona (imam i ovog startnog jos jedan PF), veci upside mi ima Bell ako dobije minute nego ovaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Ha-ha, kakav previd Maticu. Cuvas Wagnera, a ostavljas Huanca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) Bel ako bude dobio 15 minuta da peva. Posebno sada kada imaju Kavingtona, pa onda on moze da provodi dosta vremena na PF, a Taker na C. Steta sto sam zaspao kada se desio trejd, nisam mislio da ce biti neki trejd u 6 ujutru. Mislim da je ovaj put Wook u pravu, Ernangomez ce dobiti minute na PF. Solidan izvor skokova, trojki, poena, cega hoces. Edited February 5, 2020 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Just now, Wook said: Ha-ha, kakav previd Maticu. Cuvas Wagnera, a ostavljas Huanca. Uf jos 1 procena, sto da dajem coveka koji se spominje kao potencijalna zamena za TT i moguci odlazak kod svog Bivseg koledz trenera. Nije ni cudo sto ispadas, sa ovakvim procenama. Juancho je mogao samo umesto DJJ od njega je jedino bolji, ali ne trebaju mi skokovi to imam pun kurac, blk i stl sa 2 strane to uz sutera (pg poziciju jurim) a Bell je to davao i to fino za GSW za 15 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 maticu, kako mi je meyers leonard, jel se cujete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Kiselo grozdje. Propustio si cistog startera. Ako ti ne treba, treba Zvekiju, ili nekom trecem. Nemas pojma. Pomiri se : ) Mozes imati 100 top izbora na draftu, ali dzabe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 teške reči 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) 7 minutes ago, uini said: maticu, kako mi je meyers leonard, jel se cujete Nije otisao u La za mec, verovatno nece ni protiv POrtl da igra @Wook kada ispadnem sa 100 izmena ima da se pomirim, ali dzaba moze mi se :)) Pardon ima da se "povucem" Nego finu grupaciju C imas, mozda neko od njih bude starter Hjustona nadamo se. Mozda Dieng ko zna Edited February 5, 2020 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 5, 2020 Author Share Posted February 5, 2020 (edited) NE daj se Maticu!!! Ko je ovaj drugoligas da tebe doajena proziva breee!!! Nego ja imam sad drugu muku. Sabaza nam ugasili smradovi, jednodimenzionalni zvekijev tim nas rascmaruje, ne mogu da nadjem opciju da dropujem delgada... Bas teska nedelja ... e da, ovo za Bell. Ja ga pokupio prosle godine kao pick 6 runde. Slepac je imao prostora zbog povreda u GSW, najavili ga kao novog Greena i usrao mi se u sezonu. Malo je falilo da ispadnemo. Ako od njega bude nesto selim se na Island! 🙂 Edited February 5, 2020 by maXa88 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 59 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Juancho ili Beasley ce biti ovde najveci dobitnik, pogotovo ako posalju viginsa i pikove za Rasela. Ne malerisi me, 'leba ti. Cim neko nesto dobro kaze, povredi se neko. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 5, 2020 Author Share Posted February 5, 2020 Ucho sve pohvale za tim! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 18 minutes ago, uini said: maticu, kako mi je meyers leonard, jel se cujete Neka ga, nek odmori ovu nedelju, dve tri da ne pogorša povredu 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 3 minutes ago, Itachi Uchiha said: Ne malerisi me, 'leba ti. Cim neko nesto dobro kaze, povredi se neko. 😄 Moram cim unsleashuju Bela taman da posaljem Adamsa za Donovana. Sada samo cekas trejd Wiginsa i bice sve ok sto se tice Minesote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 10 minutes ago, John Dies at the End said: Neka ga, nek odmori ovu nedelju, dve tri da ne pogorša povredu 😛 more leteo bi mi na FA pre nego što mu amputiraju nogu, nego svi centri osim harrella su mi već na IR @LayupFromTheMidget to znam i ja, moguće je da propusti ceo road trip, pitam za mri rezultate iz pekare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 37 minutes ago, Itachi Uchiha said: Ne malerisi me, 'leba ti. Cim neko nesto dobro kaze, povredi se neko. 😄 Zahvali se ovom nemacu pojma za Spanca : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts