Zvezdinho Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Al unakazi procenat suta sa raspalim Netom, rekoh daj malo da pojacam as, 0/6, a i ona budala Monk je terorista za FG procenat, drzim ga samo jel se kao pojavila vest da su Niksi zainteresovani za njega, a i da ode tamo kakvu bi produkciju pa imao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 43 minutes ago, delgado said: Kako znas, kad ste pili kafu ? ima ona njegova fotka u nyk dresu sa brojem 7, mrzi me da trazim sada 1 minute ago, Zvezdinho said: Al unakazi procenat suta sa raspalim Netom, rekoh daj malo da pojacam as, 0/6, a i ona budala Monk je terorista za FG procenat, drzim ga samo jel se kao pojavila vest da su Niksi zainteresovani za njega, a i da ode tamo kakvu bi produkciju pa imao. nemoj da kukas, kenja te fino. harrell odlozena tekma, doncha vec zavrsio nedelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 (edited) Ono, cirkus iz NewYorka nema dovoljno bekova, Monk je ono što im je potrebno da preokrenu sezonu i napadnu PO Idi bre u Q Zveki @Zvezdinho kakve su ovo racije, boNbe po našem mirnom i lepom iskopanom gradu Edited January 31, 2020 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 (edited) To sa Harelom ti nije nesto uticalo jer si imao sve popunjene slotove, jbg to sa Doncicem, al meni Lamarkus ne igra pa se ne zalim. Sere me sa sve povredjenim Lamarkusom, kako da ne. Ja se kriticki osvrcem na moje poteze, to nije kukanje, valjda znas tu osnovnu razliku. Uzimam igrace koji unistavaju FG procenat. Edited January 31, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 2 minutes ago, John Dies at the End said: Ono, cirkus iz NewYorka nema dovoljno bekova, Monk je ono što im je potrebno da preokrenu sezonu i napadnu PO Idi bre u Q Zveki @Zvezdinho kakve su ovo racije, boNbe po našem mirnom i lepom iskopanom gradu Nemam pojma o cemu pricas, ti znas da sam ja informisan ko Kostunica, ne gladam RTK ili TV Plus, jer su na nekom XY mestu u ponudi MTStv-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 5 minutes ago, Zvezdinho said: Nemam pojma o cemu pricas, ti znas da sam ja informisan ko Kostunica, ne gladam RTK ili TV Plus, jer su na nekom XY mestu u ponudi MTStv-a. Ovo su vesti sa lica mesta 😴 I, pa zar moram ja da dodjem iz beloga sveta ( by my cera) da ti prenosim gradske abrove ?? I, sada se plašim za ličnu i personalnu bezbednost, ne smem da izadjem iz sela i odem u MaxBet na kafu ( m#mu im bezobraznu, ukinuta "promocija" 😴 ) 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Cisto ako niste videli nas trejd deadline je 7. februar, dan nakon zvanicnog NBA TD. To i ima smisla, da ne bi bilo mucki samo 1-2 nedelje pre zavrsetka nase zvanicne sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Ironicno je da to kaze Zveki Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 1 hour ago, Zvezdinho said: To sa Harelom ti nije nesto uticalo jer si imao sve popunjene slotove, apsolutno. isti kurac da li igra harrell ili meyers leonard, jaxon hayes bitno je da su slotovi popunjeni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 31, 2020 Author Share Posted January 31, 2020 De si uini? Kako ide? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 It je solidan waiver ima on negativne karakterisitke ali ja jurim sutera vec 3 meseca. melo picko igraj dovoljno je sto ima 1 Janisa, ruzu i Ala gratis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Kako ce veceras Hartenstajn da sabije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Ipak nece igra Melo verovatno zbog Kobija, doduse igrao je dan posle smrti, valjda nije ozbiljno sta kod da je. 4 dtd ove nedelje, otvara im se da dobiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 s obzirom da se blizi TD, Simons na trade bloku. dostupni su i ostali, ali njega gledam da maknem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 9 hours ago, John Dies at the End said: Ono, cirkus iz NewYorka nema dovoljno bekova, Monk je ono što im je potrebno da preokrenu sezonu i napadnu PO Idi bre u Q Zveki @Zvezdinho kakve su ovo racije, boNbe po našem mirnom i lepom iskopanom gradu Evo iskukao si, Turner, Kavaj, sad Donte...da sam kompletan bila bi lagana pobeda, ovako poraz, kao i cele sezone, cim krenu povrede... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Slepac Jang mi povredio Dana... Nevolje se spustile na moju fransizu. Hjuston lagano moze da pegla sa pet plejeva, sta ce im centri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 @Zvezdinho pazi kolko sam bolesna sanjam sinoć kako je kajl korver ubacio 30+ pts. budim se oko pola5 sa tom mišlju i kao, ma nema šanse, prosto, nije mogao da igra 30 minuta za tako nešto. al necu da cekiram, verovatno je ubacio 20 :i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 (edited) 31 minutes ago, uini said: @Zvezdinho pazi kolko sam bolesna sanjam sinoć kako je kajl korver ubacio 30+ pts. budim se oko pola5 sa tom mišlju i kao, ma nema šanse, prosto, nije mogao da igra 30 minuta za tako nešto. al necu da cekiram, verovatno je ubacio 20 :i Bolesna ? Sad je malo jasnije zasto se palis na mlade crne Francuze. Resio ( ili resila kako je vec ko ce to da povata ) unini da uzme asistencije po svaku cenu, a ja ne smem ni da prdnem sto se izmena tice sve nesto cekam ovog Monka dal ce ga trejduju nece ga trejduju. Edited February 1, 2020 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Barea stao na 9 asistencija sinoc 😕 Sruder 2x ove nedelje. Kad nece - nece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 1, 2020 Author Share Posted February 1, 2020 Nema na cemu degli. Mogu da ti pozajmim skripte pa i ti da naucis kako se anticipira... poyyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Trade alert, trade alert !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Do pre neki dan je koncipirao ekipu po plejof rasporedu, ovo je klasican pokusavam da opstanem ocajnicki potez 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Opet panici. Kakvo pucanje u noge pravi ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts