maXa88 Posted January 25, 2020 Author Share Posted January 25, 2020 Smejao si se za Musaku maticu a covek ima bolje procente za 3 od vecine bek sutera i od Stimca. I da te zamolim da pises ESPN-u tamo da daju O za naseg pulena Kantera. Koja je ovo fora da bude DTD a sami su napisali da je out za ovu nedelju ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 note to myself nikada ne uzimaj izmišljene igrače ili makar igrače sa izmišljenim imenom bruno fernando alehandro alehandro rroberto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Al nas unakazi Deandjelo, preokrenu 2 kategorije, a taman sam se nadao da ce jedan mec da suta katastrofa ko sto zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Zveki, hvala za Musaku ej. Za sad radi pos'o. Sir Langston se vratio kuci 😍 + Dobra partija Granta Williamsa. Treba preziveti sad i bez jos 2 meca Enesa, a jos uvek su nepoznati statusa za dalje CJa i Obrve, koji mozda preskoci veceras nakon sto se vratio i odigrao 2 tekme. Borimo se da pobedimo Jovanicu maksimalnim rezultatom, ali nece biti lako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 30 minutes ago, delgado said: Zveki, hvala za Musaku ej. Za sad radi pos'o. Sir Langston se vratio kuci 😍 + Dobra partija Granta Williamsa. Treba preziveti sad i bez jos 2 meca Enesa, a jos uvek su nepoznati statusa za dalje CJa i Obrve, koji mozda preskoci veceras nakon sto se vratio i odigrao 2 tekme. Borimo se da pobedimo Jovanicu maksimalnim rezultatom, ali nece biti lako. Pa kad sam vam dao Dankana, sto ne bi i Muskalu, samo nemoj da me pretucate ko policija Vuka Draskovica 90-tih za malo vise od nedelju dana. Imajte ovo u vidu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 zveki, ti si ladno vuk drašković iz 90ih. LEND OF KOMPJUTORS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Kako ce pistonsi da me izjebu kao Cavsi prosle godine za Burksa. 20/7/1 zver odlican fg i jos nisam dignuo Redzi Jacksona i Svia zbog njega i Kenarda. A traze relativno jeftino i za njega i za druma (pika 1 runde ili prospekta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Kako ce pistonsi da me izjebu kao Cavsi prosle godine za Burksa. 20/7/1 zver odlican fg i jos nisam dignuo Redzi Jacksona i Svia zbog njega i Kenarda. A traze relativno jeftino i za njega i za druma (pika 1 runde ili prospekta) prevedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 1 minute ago, Wook said: prevedi Ce trejduju ruzu i ce me sjebu 😂. a grof mi nudio Svia i Dzeksona za Mela a nisam ih uzeo posto imam 2 iz pistonsa. Trejdovanjem ruze otvaraju prostor Redjiju da dominira i jos ce sjebu stats ruzinin. a cavsi me zajebali kada poslali burksa u kingse prosle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Ce trejduju ruzu i ce me sjebu 😂. a grof mi nudio Svia i Dzeksona za Mela a nisam ih uzeo posto imam 2 iz pistonsa. Trejdovanjem ruze otvaraju prostor Redjiju da dominira i jos ce sjebu stats ruzinin. a cavsi me zajebali kada poslali burksa u kingse prosle godine. Šta misliš za Wooda I on i Chriss su mi OK, ali su slabi sa skokovima, a to mi treba. Sve ostalo guraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ce trejduju ruzu i ce me sjebu 😂. a grof mi nudio Svia i Dzeksona za Mela a nisam ih uzeo posto imam 2 iz pistonsa. Trejdovanjem ruze otvaraju prostor Redjiju da dominira i jos ce sjebu stats ruzinin. a cavsi me zajebali kada poslali burksa u kingse prosle godine. Kakve to ima veze, mi imamo 4 iz Sarlota Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 (edited) Imati 4 beka iz Pistonsa 😕 on sekou i kenard (ako igra)ako uvale Druma i Ruzu su najbolje opcije uz Redzija koji juri novi ugovor Edited January 25, 2020 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 sekou tek za godinu prava stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Redzi je tu zanimljiv jos je dat ultra jeftino. Ovo sto igra pod restrikcijama ce biti dovoljno za Conleya 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 ako ne ugase i njega uskoro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Naravno mogu i da ne ugase nikog i da se bore do kraja za 8 mesto sa Drumom i Ruzom. Ipak pistonsi imaju 16 poraza u nizu u PO tako neka brojka. Vlasniku znaci Po pa makar bila metla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 (edited) Dal' spasavati onu nesreću - lažnog grofa, i vetovati mu trejd, pošto je njega očigledno sramota da se javlja, nakon što se kurčio, pa kao sad čuva ponos i neće da moli, kad je jasno da se totalno zajeb'o. Prvo je prokockao Simmons-a, pa je još nešto bzvz radio, sad ovo. Doduše, što @Wook reče, ovaj trejd sa Zorex-om je i meni 50-50, a može čak i malo da pretegne na Grofovu stranu, ako PG zaigra kako ume. Ali ovo sa Conley-em je teška glupost, naročito jer su ova dvojica proigrala, pogotovo Gordon. Bukvalno bi mu trebao prime Conley da mu se trejd iole isplati. A s'obzirom na to da je Lauri otišao na 4-6 (a znajući Čikago to će 99% biti 6 sedmica), plus što su Vukovi poludeli ove sedmice, onda ako ove izgubi ubedljivo, postaje jedan od glavnih favorita za ispadanje, tj. od ovih koji su za sada van playoff zone. Tako da @Drakaris slobodno se javi, onda: i mi ti lepo pomognemo, jer nismo rđavi ljudi tj. bar ne svi. Sad iskoči i vest da je Barrett out još najmanje sedmicu. Javi se @Drakaris, nema čega da te bude sramota, skoro svima se ponekad desi zajeb. Samo treba prvo to da priznaš. 😂 Edited January 25, 2020 by Noćna mora B92 fantazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Samo da kazem, gledam 6.licnu Ivan Ognjanovic gost, u 16.minutu kaze Furkan Korkmaz je najbolji suter u Filadelfiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 pa kad nemaju dva sutera. tj tobias I taj tvoj izmišljeni igrač 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Prica se Zveki da ce ovaj Monk u Nikse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 1 minute ago, Wook said: Prica se Zveki da ce ovaj Monk u Nikse. ako će da uzmu dsja za njega, super mislim, nevezano za fantazi jel ima nešto šta i kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 26 minutes ago, uini said: pa kad nemaju dva sutera. tj tobias I taj tvoj izmišljeni igrač Videces tokom sledece nedelje dal je izmisljen. 3 minutes ago, Wook said: Prica se Zveki da ce ovaj Monk u Nikse. Ne bi bilo lose, samo nek nastavi ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 3 minutes ago, uini said: ako će da uzmu dsja za njega, super mislim, nevezano za fantazi jel ima nešto šta i kako? Nisam zapamtio. Secam se da sam procitao negde nedavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 (edited) okej, to je neki težak rumor onda Edit @Zvezdinho opušteno, zezam se, dobro furkan prangija Edited January 25, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 ozbiljne madjije sa povredama promenjeno ime ekipe, vracanje korenima da skinem ovaj bad mojo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts