LayupFromTheMidget Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 (edited) Digni tvoju omiljenu fantazi kurvu jos 1 uini. Tj prvo ga dropuj pa je digni opet. inace janisu pedercino kada si uspeo da izgubis 8 lopte i sam prodas ft.. morace ovi rezervisti iz majamija i derick konstatni white da rese duel i osiguraju top 4. Edited January 19, 2020 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Ti si Zvekijev Avendzer Furkaneee Furkaneee, Furkaneee . Ti si Zvekijev Avendzer Furkaneee Furkaneee, Furkaneee . I to mu ponistili jednu trojku zbog navodnog faula Horforda, kao bio neoravilni blok a nije bio, znaci 20 poena bato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Digni tvoju omiljenu fantazi kurvu jos 1 uini. Tj prvo ga dropuj pa je digni opet. čemu takav rečnik miđetu i na koga tačno misliš, pošto sam jedno 5x dropovao i pokupio i ntilikinu i wes matthewsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Wesa on je tvoja go to kurva ako nije 100 put da ga dizes ne znam sta je drugo😂. jel barem imas evidenciju kako igra kada ga dignes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 (edited) 13 hours ago, Drakaris said: Kakva je amatercina Zveki. MPJ za Redika. Trebao je i Dieng da bude deo paketa, al se nesto nismo razumeli, pa sad treba jos jedan trejd da obavimo. Nadam se barem da je Bora covek od reci. Edited January 19, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 52 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Wesa on je tvoja go to kurva ako nije 100 put da ga dizes ne znam sta je drugo😂. jel barem imas evidenciju kako igra kada ga dignes? ne vodim evidenciju, ako mi prigusti ili recimo 3-4 tekme omane onda ga bačim wes je jedan od igrača kojeg sezonama imam, pa tačno znam šta mogu da očekujem ako ima minuta a ima pošto odigra solidnu odbranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 20 minutes ago, uini said: ne vodim evidenciju, ako mi prigusti ili recimo 3-4 tekme omane onda ga bačim wes je jedan od igrača kojeg sezonama imam, pa tačno znam šta mogu da očekujem ako ima minuta a ima pošto odigra solidnu odbranu Ne znam meni on bas bezveze igrac ove godine, drugar hteo da ga gurnemo na duze posto nam pukla rotacija na sg. Ne vidim nista toliko korisno kod njega sem ove 1.5 trojka, sve u svemu donte mi je znatno bolji igrac i fantazi i irl. @Zveki moze to da se vetuje bez brige, ako bio nesporazum Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 ma naravno, on ako ne šutira 4-6 trice uglavnom qrcu ne vredi ali bar znam da će odigrati 25 minuta a ove sezone nemam problem sa PPMom, pa onda ne škodi da ga imam dok ne nađem nešto bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Boro&Zveki 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Kakvi su ovo bezvezni trejdovi? Veto!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 19, 2020 Author Share Posted January 19, 2020 8 hours ago, uini said: prvo je izgledalo kao da je izvrnuo zglob. onda kao da ima infarkt pa se na kraju držao za kuk i otišao u svlačionicu. smučila mi se tekma. posle vidim vratija se Razumem te. Ja dobijem proliv svaki put kad gledam lejkerse. Redovno se polomi debil Dejvis i posle mi nije ni do cega 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 @LayupFromTheMidget bacio sam wesa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 (edited) A ja Bejnsa Aleee ale ale ale Pele Peleee !!! Aleee ale ale ale Pele Peleee !!! Edited January 19, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Derick clutch white, protiv debelog u nedelju lupnuo 4/5 banane, protiv Uinija 3(Taman za pobedu) danas 2 stl. I bagavi Olinik sto sve ima 0 i 1 stl taman toliko. nisu mogli maxa i delgi bez Davisa plu pade im i Cj muski su se borili, cestitke. Vama sezona zavisi od hasana, ako ga trejduju u neku vukojebinu gde nece imati minuta, bice zajebano za vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 @uini, čestitke ❤️ 1 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 4 hours ago, LayupFromTheMidget said: Vama sezona zavisi od hasana, ako ga trejduju u neku vukojebinu gde nece imati minuta, bice zajebano za vas ne vidim rezon da trejduju hasan seckatija. nurkić se kao vraća posle allstara, kada trade deadline prođe a iskreno ne vidim načina da on igra preko 10-15min nakon onakve povrede i to da on lično bude vrlo oprezan. zach collins ako se uopšte vraća, to je mart drugim rečima, ako trejduju hasana, možda neće imati bilo koga na centru a hasanu ističe valjda ugovor, nije teret 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 (edited) Hvala maticu. Ne predajemo se mi iako nas svi podcenjuju cele sezone. Moram da izjavim za dnevnik da si od svih super timova, ti najtanji i da su cisto moje gluposti dovele do toga da izgubimo 3 kategorije. Takodje, ni ovog proseravanja za hasana ne bi bilo i tako dalje... Puno srece i zdravlja u nastavku, trebace ti s obzirom na tvoj roster 🙂 I da, bolje pazi na zvekije trejdove. To ti bolje ide... Edit Majka tim je uvek uz nas ❤️ 😘 Edited January 20, 2020 by maXa88 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 (edited) 17 minutes ago, uini said: ne vidim rezon da trejduju hasan seckatija. nurkić se kao vraća posle allstara, kada trade deadline prođe a iskreno ne vidim načina da on igra preko 10-15min nakon onakve povrede i to da on lično bude vrlo oprezan. zach collins ako se uopšte vraća, to je mart drugim rečima, ako trejduju hasana, možda neće imati bilo koga na centru a hasanu ističe valjda ugovor, nije teret Bas zato sto mu istice ugovor ce da gledaju da ga uvaljaju da izvuku nesto. Pre 20 dana je bila vest da Baze i Hasan nece da zavrse sezonu u Blazersima, bazea su vec pakovali za Arizu koji ima ugovor i sledece sezone. Ovog ce do kraja deadline da izvuku nesto. Sigurno nece da mu daju te pare koje ce da juri, zato je trejd realnija opcija. @Hvala Maxo, ovo je ipak bila veoma losa nedelja, adamsa isekla povreda, ovi ostali 2 pozivci sem ruze bili izuzetno losi plus se trazi resenje rotacije na kraju klupe pokusalo se sa JJ,Olinikom to bas slabo ide dok je Matis ubod. Edit:Unfortunately, the team has struggled mightily in the first months of the 2019-20 campaign, putting their 7-year playoff run in serious jeopardy. But, according to Yahoo! Sports Chris Haynes (who has close ties to Portland), the plan remains the same: they will eventually flip Whiteside and Bazemore ahead of February’s trade deadline. Edited January 20, 2020 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 kapiram da nisi izmislio, samo ne kapiram ko će da im igra centra makar metar dana onda. tj morali bi da dobiju centra nazad u trejdu. ne razumem zašto bi to radili. jedino da uzmu drummonda a ni to im se ne isplati ako računaju na nurka dogodine Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 (edited) Apsolutno si sve uboo. Nema sta i svaka cast na tome. Cak sam ti i pomogao malo za Melija, dropovao Korneta i jos sijaset gluposti 🙂 Nama su falili Mc, Hasan, kreten Dejvis kome kao da su nogu amputirali kao i sad vec legendarni Kanter koju se uopste nije pojavio. Da su bar dvojica od navedenih odigrali bar po jedan mec druga prica bi bila. Ali u tome je draz fantazija jelte Solidan je jinx za Hasana. Necemo ti to zaboraviti. North remembers! Poyy Edited January 20, 2020 by maXa88 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 okej sad čitam, blazersima valjda treba da skinu luxury tax i neka fleksibilnost u junu, mada i dalje ne kapiram kako ovo drugo ima veze sa hasanom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 (edited) Ja da te pripremim za novog Kantera Maxo kada Hasana posalju u Ohayo, a ti saljes pretece GOT poruke =/ .... Ali ne brini se Layuprfromthemidget always pays his debt! Inace kako je krenuo Kanter nedelju rekoh opa 4 meca dominacija ali brzo se vratio na staro. Uini Imaju jos 3 nedelje da izaberu put da li ce da jure PO ove godine ili da se polako spremaju za sledecu. Fin minus imaju sada 18-26 dok su Medjedi na 20-22. Ako nastave do TD da budu sranje ko sto sada jesu, veoma lagano mogu da dignu nekog kao Kevin Love koji moze da igra sa Nurkicem i ovom 2 sledece godine mozda Randle Galo. A mozda i da se spuste ispod luxury taxa, skinuli su 5 miliona na ovaj Baze deal ili tako nesto. Edited January 20, 2020 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 (edited) Novi procena iz kaming Takve najvise volimo 🙂 Zveki proveri da li vucina ima jos neki account. Ona trejd propaganda protiv tebe nije bila slucajna... Edited January 20, 2020 by maXa88 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Bgm, izgleda da vec znamo ko sprema kofere na kraju sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 7 minutes ago, Drakaris said: Bgm, izgleda da vec znamo ko sprema kofere na kraju sezone. moram da priznam da se lepo uklapas u a ligu. ziherastvo i vracanje su dva osnovna preduslova kao da se liga igra zbog toga ko ispada a ne ko delje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts