didžej hel Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 ajmo luka, jos jedan TD u subotu i ne moras vise ove nedelje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 Ajde Janise pizdo odigraj ove 2 sutra i danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 13, 2019 Author Share Posted December 13, 2019 Sto bi rekao Ajs Kjub u pesmi Frankenstain: ITS ALIVEEEEE!!! Pozdrav za Borivoja legendu! 1 lov tebra ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 3 hours ago, maXa88 said: Sto bi rekao Ajs Kjub u pesmi Frankenstain: ITS ALIVEEEEE!!! Pozdrav za Borivoja legendu! 1 lov tebra ❤️ Čemu se ti raduješ jbt. Pa meni najslabiji centar (Len) ima svake sedmice barem 1 takav meč. 😀 A čekaj, nemoj mi reći da si ga stvarno draftovao sa te pozicije? 😁😂 Ja bio ubeđen da je autopick u pitanju. 😝 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 13, 2019 Author Share Posted December 13, 2019 (edited) Pa ne, kidas realno, sto se i vidi po plasmanu . Nemoj tako jako borinho, ubices nekog. Evo usro se uini od tebe. Nije siguran hoce li zadrzati prvo mesto... Edit Tebi su ustvari svi kao Len, svaku 7 igraju ko Kanter 😊😊 To mnogo objasnjava 16 mesto jelte Edited December 13, 2019 by maXa88 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 31 minutes ago, maXa88 said: Pa ne, kidas realno, sto se i vidi po plasmanu . Nemoj tako jako borinho, ubices nekog. Evo usro se uini od tebe. Nije siguran hoce li zadrzati prvo mesto... Edit Tebi su ustvari svi kao Len, svaku 7 igraju ko Kanter 😊😊 To mnogo objasnjava 16 mesto jelte Maxo kako objasnjavas 18.mesto Procketa i njegov trenutni rezultat protiv Zoruleta. Ja sam ocekivao dominaciju nakon povratka velikog Kevina Lunija iskreno da ti kazem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 13, 2019 Author Share Posted December 13, 2019 (edited) Auu kida. Jebe, letove odlaze, ko Bora Drljaca. Znas, postoje dve grupe fantazera. Oni koji jure rezultat i oni koji su stvaraoci, prognozeri... e woocina je u toj grupi. On ne juri rezultat nego skuplja talente, daje procene i tavori izmedju 15 i 20 mesta. Takoreci borinjov brat od tetke. Evo secam se kad je bacio procenu za Hasana kako je dobar ali gubi vrednost uskoro. Kao vraca se Nurkic za par nedelja 🙄 Uglavno, to je objasnjenje zveki. Covek ne juri rezultat vec stvara igrace i procene. Po njemu je kosarkaski Darko Lazic konkurencija 1 Hasanu... Edited December 13, 2019 by maXa88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 Polako Maxo, tek treba da mu se vrati Oladipo.. A i Bugi, ima naznaka da ce igrati ove sezone ej @uini Srce mi je bilo veliko ko Rusija dok sam pratio partiju Enesa sinoc.. Jos da je nabo DD, ali ovo je bas brutalno za te minute. Ima nade. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Zbog cega skoro pa dupliram ekipu koja je puno bolja od mene u trojkama ? Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Ala moji prže ove nedelje, ne znam šta su jeli. Pu pu, da ne ureknem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 @uini Zašto proveravaš moj profil u sitne sate?! 😒 Misliš da nisam primetio? Jesam te to opet posećivao u snovima? Ta nisam ja zabadava ovaj nadimak metio. 😁😂😂 Polako, opusti se, neće biti strašno...barem ne mnogo. 😂😝 Još mi ekipa nije ni na 50%, a duel neće još koju sedmicu. 😉 U međuvremenu, što bi rek'o moj imenjak, Boro Čorbo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Ref. 2xMirno spavaj, nano, sve je zakljucanomoje srce nije, dzaba ti kapije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Kakav insepšn - Boro kaci Boru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Go Lonnie, go Lonnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Ajooooj, nisam ga valjda izmaleris'o, nije se valjda povredio?! Puuu jbt. 😤😤😤 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 On 12/13/2019 at 7:39 AM, LayupFromTheMidget said: Ajde Janise pizdo odigraj ove 2 sutra i danas. Janise pizdo bolje da nisi igrao danas. Grof imao najbolju nedelju cele sezone i cvonjk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 @Magia mogu komotno da čestitam. i da nisam imao povreda bila bi to pobeda za tebe, jedina razlika je što ajdebajo i ostala stoka nabiva na plus 40 valjda luka neće dugo da pauzira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Ako izuzmemo DD, bas losa nedelja za moje standarde. Ajmo Kevine, veceras trejddd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Brogdone posto ce se boris da ne ispadnes: Da li ce da znaci nesto Derrick White, posto sam veoma blizu da dropujem govno, ajde senilni Popovicu mars u penziju. Jeste bas losa, ovoliko skokova ne uzmes za 2 kola, cak je i bagavi Markanen odigrao dobru utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Sta hoces, jos je i bencovan Hejz. Baretu DD u drugom delu sezone ce da bude cesta pojava. Toliko propustenih meceva i povredjenih igraca, ali sam opet nakupio def 180 skokova... Jos ces i asistencije da ukrades. Moze veceras i Fejvors da se trejduje. Sta ce on u 6-20 skoru ekipi, moraju se razvijati mladi talenti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Odlican duel protiv Lavrnje, i nasi i njegovi igraju jako dobro.... U to ime, Kinze, moli te tvoj najveci fan na svetu, odmori malo veceras, zasluzio si... James is questionable for Sunday's game against the Hawks due to right elbow soreness. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted December 15, 2019 Author Share Posted December 15, 2019 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 Biram izmedju tatinog sina i Klemensa za stl i naravno zajebem se i uzmem tatinog sina 0 stl. Klemans 2 stl, nesto slicno ne igram Bertansa na kladionici i prvi put ga nocas odigram jer Memfis prima puno poena i on ne izadje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 @Zvezdinho Mozes li da nadjes Woochinu na tabeli ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts