Malkolm Brogdon Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 Kovington lesinar u poslednje 2 tekme ukupno 1 stl 0 blk, taman kategorije koje jurimo. Nema sta, rodjeni smo pod srecnom zvijezdom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 Ode Rodney u kurac, izgleda ahil.......... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 Vratio se Kiwi 🥝 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 Ako je neko zainteresovan za centra iz Voshingtona Tomu Brajanta nek salje ponude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 (edited) To onaj sto nece igra par nedelja/meseci? Trebao si da ga das meni kad sam ga trazio Edited December 7, 2019 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 Ajmo akcija nudim 2 za 1; jedan od 3 visoka zmaja i sitan kusur. Oduzila se ova Vucevic saga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 4 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ajmo akcija nudim 2 za 1; jedan od 3 visoka zmaja i sitan kusur. Oduzila se ova Vucevic saga I kod mene slicna akcija... Produzeni Black Friday, sve u susret Uskrsu... 2 zNaja sg/sf/of za jednog viskog Ali da nije ranjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 Ogroman je red za Jabarija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 To bi bilo to od vodstva za ovu nedelju... Razbice me drvored veceras. Mogli ovi iz Bostona da odigraju Jos 1 utakmicu ove nedelje 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Sta radi Ben, dade 3 lupa banane slobodna 3/4.. ima neki clitch u simulaciji... ili sutra izlazi vest ben simmons suspended 25 games by NBA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 3 hours ago, John Dies at the End said: To bi bilo to od vodstva za ovu nedelju... Razbice me drvored veceras. Mogli ovi iz Bostona da odigraju Jos 1 utakmicu ove nedelje 😴 Ne vidim samo koju kategoriju cemo da okrenemo. Ostaje ovako bez problema. Ponovo ne uspevamo da dobijemo matchup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 39 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ne vidim samo koju kategoriju cemo da okrenemo. Ostaje ovako bez problema. Ponovo ne uspevamo da dobijemo matchup. Mozete da okrenete stl, blk, def reb i izjednacite ili povedete u DD... To su samo 4 CAT + Gober treba da igra nocas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 1 minute ago, John Dies at the End said: Mozete da okrenete stl, blk, def reb i izjednacite ili povedete u DD... To su samo 4 CAT + Gober treba da igra nocas. Pa Russ je vec napravio DD, ne mozemo nikako da povedemo. Vrlo moguce da ce i Saric tu da nas dovrsi s obzirom da je blizu. Vodis 26 dreb, jedino da Gober odigra 10 produzetaka veceras. Mozemo da okrenemo blokove, to je realna opcija, stl vec malo teze s obzirom da vodis 6 komada. Jebeni KPJ ima 5 turnovera, pa sta radis ti covece. Sad je i tu neprimetna razlika, lagano mozemo i to da izgubimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Daj brate mili ako ce O Kvin da me dobije onda jbg. Sta mi covek uradi, DD sa sve 4 blokade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 I sta kazes BoraBoro @Noćna mora B92 fantazerafantazera, kada Russ nije ostvario TD protiv Atlante, tesko ce jos koji.... 😛 Pls, kritukuj malo i ova dva nesreCnika, Junior1&Junior2 😴 😄 Gde je Zveki @Zvezdinho, priblizava se nas okrsaj, pocinjes li posebne pripreme 😛 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 1 hour ago, Drakaris said: Daj brate mili ako ce O Kvin da me dobije onda jbg. Sta mi covek uradi, DD sa sve 4 blokade... nece sutra da te povredi taj zli covek bez brige. 8/4/1 pred poslednji dan protiv Weaboa al izgleda ovo poznato, jos igraju Lal poslednju utakmicu u pola 4 a on ima C na tom mecu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Zorex prelagano okrece ovo sutra, vise meceva itd. Sinoc je imao bas prangijatorsko vece, a veceras.. Ne znam da li je iko bolje ubo sa dve izmene na 5 meceva. Ja mogu da budem zadovoljan svojim otporom. Sa 11 igraca, gomilu povredjenih. Lav takodje u trejd zoni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 10 hours ago, John Dies at the End said: I sta kazes BoraBoro @Noćna mora B92 fantazerafantazera, kada Russ nije ostvario TD protiv Atlante, tesko ce jos koji.... 😛 Pls, kritukuj malo i ova dva nesreCnika, Junior1&Junior2 😴 😄 Gde je Zveki @Zvezdinho, priblizava se nas okrsaj, pocinjes li posebne pripreme 😛 Debeli, u ruku da me ljubiš, što sam te spasao blamaže u ovom kolu. 😇 Moj counter-jinx nikad ne omane, šteta što nisam bio uporan, da te prevarim da mi proslediš Rastka. 😁😝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 (edited) On 12/4/2019 at 8:26 PM, Zvezdinho said: Sto ne pricate da Borivoje i Procke igraju drogoshki derbi. Zaboravih na ovo da odgovorim kad sam prvi put pročitao (oplakah btw 😂) Evo jedan video, kao tribute ovom veličanstvenom duelu. Ali ozbiljno, odigrao sam i ove sezone nekoliko slabih duela, eto baš onaj sa Grofom prošle sedmice, npr. Ali sam ubeđen da je ovo najbedniji ikada u kojem sam učestvovao u dosadašnjoj fantasy karijeri. Osakaćeni smo povredama i Vučina i ja, bukvalno se ne zna ko je gori trenutno. 😔 Na svu sreću imam ovaj trojac Tristać - Holmes - CP3 + Bamba kao ispomoć, oni mi drže glavu iznad vode. Ostatak ekipe se u potpunosti raspao poslednje 2 sedmice, ne znam koji im je moj, bukvalno teret samo predstavljaju. 😠 Edited December 8, 2019 by Noćna mora B92 fantazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 4 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Debeli, u ruku da me ljubiš, što sam te spasao blamaže u ovom kolu. 😇 Moj counter-jinx nikad ne omane, šteta što nisam bio uporan, da te prevarim da mi proslediš Rastka. 😁😝 10 hours ago, John Dies at the End said: I Pls, kritukuj malo i ova dva nesreCnika, Junior1&Junior2 😴 😄 e je Zveki @Zvezdinho, priblizava se nas okrsaj, pocinjes li posebne pripreme 😛 Bicu zahvalan 😴 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 (edited) 9 minutes ago, John Dies at the End said: Bicu zahvalan 😴 😛 Neka večerica u Pizza Top, nešto? 😝😝😂 Edited December 8, 2019 by Noćna mora B92 fantazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Teska srca sam se odrekao Ky batice, ali Mora da se reaguje ( samo se nadam da nije kasno), Konji pojacavaju drvored 1 minute ago, Noćna mora B92 fantazera said: Neka večerica u Pizza Top, nešto? 😝😝😂 Nop... Na dijeti sam, samo lagane salatice i vegan ishrana, menjaj destinaciju&lokaciju 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 (edited) 3 minutes ago, John Dies at the End said: Teska srca sam se odrekao Ky batice, ali Mora da se reaguje ( samo se nadam da nije kasno), Konji pojacavaju drvored Nop... Na dijeti sam, samo lagane salatice i vegan ishrana, menjaj destinaciju&lokaciju 😛 Hahaha Kako me gađaš, ja sam furao dijetu prethodnih mesec i jače dana, skinuo 10+ kg samo za taj period. Tako da može, ako imate neko takvo mesto u Kruševcu, javljam se kad navratim da posetim Najbolju. 😉😜 I reci mi ko su ta dvojica Juniora, ne znam tačno tvoju ekipu. 😁 Edited December 8, 2019 by Noćna mora B92 fantazera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Pizza Top uopste nije neko kvalitetno mesto za pice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Just now, Zvezdinho said: Pizza Top uopste nije neko kvalitetno mesto za pice. Ma otkud znam, nisam u Kruševcu bio još od finala kupa 2012. 😊 Nego sam upamtio ime, koliko je samo puta Debeli prizivao tu večeru da mu platiš. 😁😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts