gggggggg Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 gotov je baynes izgleda. dok se vrati iz povrede aytonu istice suspenzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Vindler je veliki trojkas za razliku od tog ciglatora, apsolutno sam siguran da ce se on izboriti za prvu postavu. Osmanova produkcija ce biti dosta slaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 41 minutes ago, Zvezdinho said: Alo Pozega, odgovori mi na PM. Odmah Kap'tane 18 minutes ago, gggggggg said: gotov je baynes izgleda. dok se vrati iz povrede aytonu istice suspenzija. Ne sabotiraj Zvekija ... Imam ponudu koja se ne odbija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 21, 2019 Author Share Posted November 21, 2019 3 hours ago, uini said: ne znam da li je maxa prenaglio sa dropovanjem dzedaj osmana, ko je uopšte tamo sf osim onog rukija? Cudo da 1 tako eminentan strucnjak to ne zna. A jel znate mozda gde igra Kemba Walker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 (edited) 3 hours ago, Drakaris said: Jesu, taman ce Boro da dropuje Bucera. Bamba ce pokrije to. Vucko 4 nedelje out, bas nece clutcha mislim da je ovo poslednji ekser njemu, on i nicklord verovatno putnici u B ligu 2 cekamo @John Dies at the End opa 2 centar tu je Edited November 21, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Bgm i Boro se malo zaigrao, uzeo Zajona, a Kolins nece skoro na parket, dok Irvingu odlazu povratak na parket. Da nije pogodio sa TT-om i on bi bio jedan od kandidata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Procke kad ces da castis. Quote Victor Oladipo (knee) went through a full scrimmage on Thursday. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Taman ce ima kompletan tim protiv mene 😢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 O Yeah Victor Oladipo (knee) went through a full scrimmage on Thursday. Oladipo said he feels "way better" and coach Nate McMillan said there were no limitations on VO today Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Maxa lepo obnovio rotaciju, aminu moze biti zanimljiv jos se ceka vest za Gordonovu povredu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Interesuje me šta Grof misli, hoće li Oladipo dobaciti do treće runde? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Bamba ce pokrije to. Vucko 4 nedelje out, bas nece clutcha mislim da je ovo poslednji ekser njemu, on i nicklord verovatno putnici u B ligu 2 cekamo @John Dies at the End opa 2 centar tu je 2 centra su luksuz ... Ne pamtim koje sam godine poslednji put imao 2C 😁 Mada , hoce Zveki da mi ga preotme Jbt, historiJsko vece... 2C + vraca se GonZo , samo dva povredjena igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Jebem ti sve Hasane, pa gde sad kad je tvoje igranje od presudog znacaja za mecap da nas prodas 😕 Nista, nadamo se da ce novi clanovi rotacije a ima ih podosta uneti svezu krv u tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Odabrao je grcki lesinar kad ce da napravi TD. Al dobro, nema veze, samo pola kategorije je u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 SiSi(ca) ce da dobaci do 10p u poslednje 2 utakmice... ukupno😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Rekoh ja juce Td da ce ima ali jebo ssm ga mogao je procente bolje... Idemooo Me7o ovo je vec odlicna produkcija a tek je 2 mec. Naravno da ce jebani skal da ima Dd a kada sam ga ja uzeo igrao kao baba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Samo qkas neki qr#c Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Just now, John Dies at the End said: Samo qkas neki qr#c Ima 33% i 50% sa ft ajde ovo 2 je manje vise norma ali 33 iz igre je daleko od norme😂, sto si ti srecan kada vidis nindzu na 33% to je druga stvar.. ali zato Me7o laganih 18/7/4 i jos solidan fg za njega 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 wes matthews je u kući! višesezonski resident b (like) residents sastava. nadam se da ćemo imati razloga da se družimo cele sezone. 4x 3pts je ono što tražimo od njega (dobro, ne očekujem baš 4x po meču) plus nešto asistencija i ukradenih i toeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Sreca pa je Ingram odigrao ocajno pa da se ne kajem sto mi je ostao na klupi.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Dobra partije MaKolume @uini Vidi sto mi se Maxa aktivirao i kopa redom Free Agente. A posle poraza od Debelog je rekao vise nece da igra 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 maxa kao čović senior, dajte mi loptu i sklonite se u stranu ne znam ne znam, malo seče preko kolena i puno in volume, videćemo sa li je to ispravno Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 22, 2019 Author Share Posted November 22, 2019 Postavljam fikuse za trenere, mesam im se u rad, mrzim kad pokupe svu slavu za sebe pa ih smenim 😌 Vreme ce pokazati da li sam upravu. Za sada dobro ide, mada nam i ovonedeljni protivnim umnogome pomaze. Potezi su rezonski pa cemo videti. Nismo ni prvi ni poslednji tim koji pravi remont u novembru 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Konacno su poceli da favorizuju Mikala, ispred Sarica. Bilo bi lepo da se taj trend nastavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Jebeni espn nikako da da Bejnsu out, cele nedelje imam 0 , krompir izmena , akvizicija. Ej NULA izmena. Sve mi pokupise igrace. E Madjijo gubis od drogosha Ejtona. 4 hours ago, John Dies at the End said: Samo qkas neki qr#c Ko pickica neka, ko bi rekao da ima prvog pika na draftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts