didžej hel Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 šta je s'vama ljudi, dozvolili ste uchihi da sa 15e ili niže pozicije uzme malik malik bizlija Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Matis! Pre neki dan maltetirao Irvinga juce Lavine. Fino fino veceras ce Kadeema ? ili knoxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 večeras nameštaj iz ivanjice protiv stolarije ntilikina & sinovi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 To me plasi nema kog da stopuje u Niksima, oni se sami stopuju =/ Poslednje 2 7blk i 4stl, kada je Isak pao ovaj je usisao tu moc. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 1 hour ago, uini said: šta je s'vama ljudi, dozvolili ste uchihi da sa 15e ili niže pozicije uzme malik malik bizlija Ja sam ga dropovao ko MPJ jer nije imao minutazu i kad se ova 2 startera povredila i bacih ga i naravno sledeci mes sabije. Vratite mi moje igrachke necu da se igram vise sa vama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 2 hours ago, uini said: šta je s'vama ljudi, dozvolili ste uchihi da sa 15e ili niže pozicije uzme malik malik bizlija klasican hail mary waiver, stavio da mi ne bude krivo ako niko ne opali claim ispred mene😄 17e da budemo precizni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 E ljudi jel mozete da mi vratite Bizlija, ja sam ga u stvari slucajno dropovao kao Delgado , ako ste ucinili Delgiju mozete i meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 daj Tomu da pravimo pos'o 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Sta se desava sa Borivojem jel je on banovan opet ili ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 15 minutes ago, Zvezdinho said: Sta se desava sa Borivojem jel je on banovan opet ili ne ? demonstrativno se samozapalio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Pa jel banovan ili nije ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 18, 2020 Author Share Posted January 18, 2020 Tragedija stvarno zbog kakvih gluposti gubimo drugi mec za redom. Degenerik Dejvis kao da su mu nogu otsekli pa ne moze da se oporavi posle 10 dana, Hasana jos drma grip a sad se i Mccolum povredio na kompletno idiotski nacin. Ovo samo uiniju i nama moze da se desi :// 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 kad vam bude falilo 5 igrača mesecipo, javite se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Kakva je amatercina Zveki. MPJ za Redika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 evo i monterzl harrellu nešto nije dobro. pa to bi bio treći od tri draftovana centra, sjajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 18, 2020 Author Share Posted January 18, 2020 Solidan jinx. Ucio si od najboljih, nema sta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 22 hours ago, Zvezdinho said: Nije te blam da kacis ovakve klipove u nedelji kad si dobio preko tambure od osakacenog tima koji se bori za opstanak? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 (edited) Nije, imam 3 igraca sa 2 meca. Plus Redik nije igrao osim danas, plus Bejns propo nije vise starter. Al da ti je tim odron jeste. Sa favoritima sam olako izlazio na kraj al sa ovim tvojima se namestilo tako. Sad je bitno izgubiti sa sto manjom razlikom. Edited January 19, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Auuuuu brate @Zvezdinho. pa izgubices od mog direktnog konkurenta za opstanak.. ni najmanje nisi od pomoci Zemsu.. a i 'ebes fantasy, ae na zuraju 🤣 A da, Fulze nastaz sa TD partijama 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 57 minutes ago, threepwood said: Nije te blam da kacis ovakve klipove u nedelji kad si dobio preko tambure od osakacenog tima koji se bori za opstanak? Dzaba mu upaljene notifikacije celu nedelju dize u minut ali ne zna. Znaci oladipovs vrednost je kao Fa sa 3 dobra meca zanimljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Kme kme, a mislio sam da nakon sto sam capio Karmelita samo ja mogu da capim igrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 5 minutes ago, Zvezdinho said: Kme kme, a mislio sam da nakon sto sam capio Karmelita samo ja mogu da capim igrace. Karmelo vredi ovo sto ti uzimas prolaze kao Muskala.Ne umes da ubodes jbg, ali molim se da ubodes jednom ta brza uzimanja. Evo i Bejnsu se drma stolica, jedino ovaj opet da se drogira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Kme kme, ko je pricao o Muskali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 (edited) Rutinski protiv debelog, 9-4. Malo mi je zao defanzivnih skokova. Posebno sto su mi se Lav i Markanen raspali, zajedno 7 skokova, strahota. Takodje mi se cini da su me ostetili za jednu Bukerovu asistenciju za TD, ali jbg, igralo se u gostima, zeleni zavidni, jer nemaju igraca takvog potencijala. Markanen da nije jedan od najvecih razocarenja sezone, bio bih jedan od favorita za titulu. Veceras sam ipak imao sjajno vece, 200 poena skoro. Edited January 19, 2020 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 7 hours ago, maXa88 said: Solidan jinx. Ucio si od najboljih, nema sta... prvo je izgledalo kao da je izvrnuo zglob. onda kao da ima infarkt pa se na kraju držao za kuk i otišao u svlačionicu. smučila mi se tekma. posle vidim vratija se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts