LayupFromTheMidget Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Justise vaskrese, kakvo bozicno cudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Procke pokusava da uzme STL, BLK i OFF.REB, zanimljivo zanimljivo. Pazario sam neki namestaj Matis polovan preko kupujem i prodajem, nije prva prodaja, kazu originalni kupac iz Matisa nije bio zadovoljan namestajem i ako ga je na sva vrata hvalio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 ahahahah a mocni Porter JR? toliko od elitnog vaivera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 (edited) Opa imamo Procketovog drvenog advokata, dobro nista cudno postavio te na komesarsko mesto, ajd sto nemas kvalifikacije nego pojma nemas i rusis trejdove. Edited January 9, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 (edited) Odlicna procena Porter JR; odlican waiver svaka cast ! ali dobice po 25 minuta ne brini se 6 dana za top 5 waiver svaka cast; i jos ga sutiras protiv Vuka koji ispada. Ali ne brini se vracam ti Wagner cim ozdravi za top 100 igraca Edited January 9, 2020 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 ovaj admiral schofield je fictional character jel da 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Ma jok jedan od tenkista Wash, koji je poceo najjace da tenkuje, 90% rotacije im G ligasa, glavni igrac im Ish Smith i onaj reli vozac McRaea Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 i tako. wendell carter jr je jos jedan centar kojeg cu videti u martu ako sve ide po planu i ako uopste vidim plej of steta, ubi me vudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 10, 2020 Author Share Posted January 10, 2020 Hoces kantera? Mi hocemo da pomognemo svom drugu. Nema sanse da PO prodje bez uinija kralja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 samo kenjaj maksimilijane, biće slađe kad vas sretnem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Zveki pokupio Gaforda pred povredu. Kad ce meni tako nesto da se desi. Pokupim O Kvina, taman posle povrede, covek nije dobio ni minut, a protiv mene izgarao na terenu. Uiniju se povredi peti pik 4-6 nedelja, vec se oprasta od PO-a. Borou se povredi Irving, ne zna mu se povratak, plus drogos 25 meceva suspenzije, i na sve to trejduje za povredjenog Zajona za koga nije bilo sigurno hoce li i krociti na teren ove sezone. Borina ekipa ako bude citava, nema svrhe ni igrati PO, prejaku ekipu ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) 22 minutes ago, Drakaris said: Uiniju se povredi peti pik 4-6 nedelja, vec se oprasta od PO-a. nemoj kenjati ako ne pratiš. već 6 kola tj od početka decembra igram duele bez 2-3 bitna igrača, gde mi obavezno makar jedan ne staje na IR, pod uslovom da su out a ne dtd ove nedelje bez wcjr-a, jruea i m.morrisa ne računam zach collinsa koji je odmah poginuo na početku sam bacao igrače zbog toga, kao npr elfrid paytona ali sada mogu jedino sve da ih pobacam i da uzmem maxinog kantera edit: jezikom kojim razumeš, evo ti pozicije na player rateru wcjr - 33 jrue - 51 morris - 67 Edited January 10, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) 2 hours ago, Drakaris said: Zveki pokupio Gaforda pred povredu. Kad ce meni tako nesto da se desi. Pokupim O Kvina, taman posle povrede, covek nije dobio ni minut, a protiv mene izgarao na terenu. Uiniju se povredi peti pik 4-6 nedelja, vec se oprasta od PO-a. Borou se povredi Irving, ne zna mu se povratak, plus drogos 25 meceva suspenzije, i na sve to trejduje za povredjenog Zajona za koga nije bilo sigurno hoce li i krociti na teren ove sezone. Borina ekipa ako bude citava, nema svrhe ni igrati PO, prejaku ekipu ima. Ne bih da se pravim pravim pametan ali WCW je sklon povredama i cele sezone izlazi neki izvestaj za njega i Lavina, plasio sam se da ne pokupi Gaforda neko ranije znajuci taj podatak. Plus uzimanje je ubrazala i povreda Ajzaka, jer su mi potrebne blk.Dobro de Uini imas Luku on izvadi bazuku i skace , asistira i poentira. Izdraces taj period evo ja imam 2 IR igraca a imao sam i 3 pa sam dropovao Mo Vagnera pa ne kukam. Mada ne znam koj moj drzim Ajzaka al ajd mozda posluzi u PO ako me usere da udjem u 1/2 ili finale. Edited January 10, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 da, kad igrač stane drugome na nogu, to znači da je injury prone 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Tristać rekord karijere protiv mene, ej živote probušeni kurtonu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) 8 minutes ago, uini said: da, kad igrač stane drugome na nogu, to znači da je injury prone Svaki dan izlazi injury report NBA lige gde je WCW na njemu sa raznoranim cudima i probable je. Plus je imao tesku povredu ranije.Prosle sezone je igrao samo 44 meca. Ak opet pre ce Jang da igra nego Garfild ili kako se vec zove. 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Tristać rekord karijere protiv mene, ej živote probušeni kurtonu Joj ne dolivaj mi so na ranu ja igro plus na kesu K.Lova i cekam da izadjem tiket 88k i vidim probuseni kurton ne moze ni sa produzetkom da predje granicu jos i asistira TT. E zivote probuseni kurtonu, skenjao sam se totalno i u depri sam, odo da popijem 3 bensedina. Doduse i ja sam kriv nisam smeo da stavim Dramonda koji razbija kad nema nikog zivog ( a imao sam muda da igram Rouza sa vecim granicom) i Simonsa koji razbija kad ne igra Embid. Cu se roknem. Edited January 10, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Just now, Zvezdinho said: Svaki dan izlazi injury report NBA lige gde je WCW na njemu sa raznoranim cudima i probable je. Plus je imao tesku povredu ranije.Prosle sezone je igrao 44 meca. prvo, lik je WCJr a ne WCW drugo, draftovao sam ga i prošle, rookie sezone i ove, pa da te prosvetlim: lik je prošle sezone polomio palac i išao na operaciju, to ameri zovu "freak injury", nešto što svakome može da se desi ove sezone je stalno na injury reportu zbog nekog stomacnog mišića, iz predostroznosti, igrao je svaku tekmu od početka. tako i giannisu često stoji dtd pa igra uredno dakle, imao si sreće sa gaffordom, nije kao da taj injury report od početka sezone ima IKAKVE veze sa time što je stao drugom košarkašu na nogu i sjebao zglob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 (edited) Izuzetan strucnjak uini, samo se mnogo nervira. Nigde ne pise da se nece vratiti do kraja fantazi sezone, polako. I nije bio samo stomacni misic ove sezone, bilo je sve i svasta. A nisam imao srece jer sam od pocetka sezone razmisljao kada je trenutak da se uzme back up C Shikaga jer je WCJ kenjkav. A to je pitanje koliko sam imao srece kad se bude vratio WCJ. Edited January 10, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 3 minutes ago, Zvezdinho said: Izuzetan strucnjak uini, samo se mnogo nervira. Nigde ne pise da se nece vratiti do kraja fantazi sezone, polako. I nije bio samo stomacni misic ove sezone, bilo je sve i svasta. barte, pričaš mi kao da ja ne znam šta mu stoji u IR. kažem ti, sve to što je stajalo je iz predostroznosti, igrao je sve tekme po 30min. al ti si uzeo gafforda zbog toga par sati pre izvrtanja zgloba. u pravu si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ako ti je lakse da tako mislis, neka ti. Al dobro uini ako ti ne osvojis, navijaces za Matica za koga vise navijas nego za sebe Maxa bi svasta tu posumnjao. I nemoj da me zavitlavas odoh da spicim par bensedina jebala me kesa K.Love. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 19 minutes ago, Zvezdinho said: Ako ti je lakse da tako mislis, neka ti. daklem, ti si na osnovu kontinuiranog injury reporta koji nema veze sa gazenjem igraca na zglob znao da je krajnje vreme da pokupis njegovu zamenu? svaka cast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 10, 2020 Author Share Posted January 10, 2020 Dobro uini. Sve si upravu. Da li stvarno mislis da mozes nesto smisleno da objasnis vucini, zvekiju i borinju? S obzirom da imamo Dejvisa, savrseno te razumemo o cemu pricas Lm, ajde pojacacemo ponudu. Kanter, i da ti ubacimo Pelea pa da pravimo po'so. Mozda je neproveren ali ima ime za medalju i igra za razliku od Gaforda i O kvina 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 nemoj me jebati makso dok sam neraspoložen. vodićemo ljubav kasnije akobogda, evo ja ću da budem dole ako ti znači Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 10, 2020 Author Share Posted January 10, 2020 Slazem se. To izmedju nas bice vodjenje ljubavi. Ali ovaj seks sto imas sa drugima iz nedelje u nedelju, to ti necemo oprostiti! 😪😪😪 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 maxo, žtem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts