Chaos Is Me Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Ja sam zainteresovan za Oladipa. Baci pogled na moju ekipu i na PM javi šta podrazumevaš pod kiselim kupusom u konkretnom slučaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Just now, Chaos Is Me said: Ja sam zainteresovan za Oladipa. Baci pogled na moju ekipu i na PM javi šta podrazumevaš pod kiselim kupusom u konkretnom slučaju. OK. Pogledacu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 (edited) Do mojega, nije dovoljno sto je povredjen Vagneg koji nema ni DTD a kamoli O posle x utakmica neodigranih, nego sutra nece da igra JJ Redik. Edited December 16, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Ponovo si poceo avansno da kukas... A ima da me razbijes, sve preko osvojene 4cat za mene je uspeh 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Ne kukam, samo postujem cinjenice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 I kod mene DTD groznica... Ajde ajde, to nije razlog za sikiriki. BTW, trazio sam od maleDebele 5 dana (5+2 dana vikend ) starog odmora samo da se skoncetrisem na duel sa tobom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 (edited) Edited December 17, 2019 by Noćna mora B92 fantazera 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 9 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Dal' će biti dovoljan 12. waiver da se ujedine pravoslavni i muslimanski vudu džedaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Lavrnjini odmah krenuli jako. Bricky TD, Oubre i Lavine najbolje napadačke partije u poslednje vreme, a na sve to Drummond dobio neku infekciju oka u Meksiku. Sledi mi verovatno rastavljanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Powell mora da je citao Matica na forumu : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Pomeramo se na waiver listi...nije loše, nije loše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 CP3 je sinoć našao da odigra vintage partiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Mel00 sve ceka da ga izbaci Nasir Mali, samo sto nije. Par slepaca stalo na 9 poena ostali manje vise ok dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Pa da, tebi je normalno da janis ima svaku po skoro 50 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 4 minutes ago, Zvezdinho said: Pa da, tebi je normalno da janis ima svaku po skoro 50 poena. To Harden ima svaku 50, ovaj samo kada igra preko 28 minuta protiv bedne ekipe, inace stane na 30 zbog blowouta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Nije los ovaj mali Jalen Posluzice ovoj olupini od tima da sto manjom razlikom izgubi od Zvekijevih azdaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 2 minutes ago, John Dies at the End said: Nije los ovaj mali Jalen Posluzice ovoj olupini od tima da sto manjom razlikom izgubi od Zvekijevih azdaja Tacno sam znao da ce igraci da ti polude, al mi nije jasno zasto nisam igrao Vestbruka i Sarica plus. Od sad ako granice budu normalne na tvoje igrace obavezno plus. Kad cu vec da izgubim, da uzmem neki dinar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 I obavezno da posaljes procenat od dobitka ... Da se proslave ovi Bozcni i novogodisnji praznici sa stilom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 1 hour ago, mr clutch said: CP3 je sinoć našao da odigra vintage partiju. Misliš da je slučajno? Rekoh ti da ćeš se pokajati zbog onih uvreda koje si uputio prema njemu, poredeći ga sa kojekakvim škartom. No nije ovo ništa, ima on još da igra, a i Holmes tek treba da počne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 Al cu lepo da uzmem Lunija sa vejvera kad bude porobio sutra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 26 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Misliš da je slučajno? Rekoh ti da ćeš se pokajati zbog onih uvreda koje si uputio prema njemu, poredeći ga sa kojekakvim škartom. No nije ovo ništa, ima on još da igra, a i Holmes tek treba da počne. Naravno da nije slucajno... Da se oprosti jednom Vintage partijom pred trade u Miami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 3 minutes ago, John Dies at the End said: Naravno da nije slucajno... Da se oprosti jednom Vintage partijom pred trade u Miami Gde si to pročitao?! Ma nema šanse, ne vidim ni razlog a ni neku preteranu logiku, da Majami razjebava ekipu koja je ovako sjajno krenula i koja po svemu sudeći ima sjajnu hemiju. Ono jes', značilo bi sigurniju ulogu u završnici fantasy sezone, ali ja se ipak nadam da on ostaje u OKC do kraja ove. 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 17, 2019 Share Posted December 17, 2019 57 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Misliš da je slučajno? Rekoh ti da ćeš se pokajati zbog onih uvreda koje si uputio prema njemu, poredeći ga sa kojekakvim škartom. No nije ovo ništa, ima on još da igra, a i Holmes tek treba da počne. Karma je kurva. Hoce da pojaca svoju fantazi trejd vrednost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts