Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vindler je veliki trojkas za razliku od tog ciglatora, apsolutno sam siguran da ce se on izboriti za prvu postavu. 

Osmanova produkcija ce biti dosta slaba. 

Posted
41 minutes ago, Zvezdinho said:

Alo Pozega, odgovori mi na PM.

Odmah Kap'tane :s_d:

18 minutes ago, gggggggg said:

gotov je baynes izgleda. dok se vrati iz povrede aytonu istice suspenzija.

Ne sabotiraj Zvekija ... Imam ponudu koja se ne odbija :classic_biggrin:

• Ha-ha 2
Posted
3 hours ago, uini said:

ne znam da li je maxa prenaglio sa dropovanjem dzedaj osmana, ko je uopšte tamo sf osim onog rukija? 

Cudo da 1 tako eminentan strucnjak to ne zna.

A jel znate mozda  gde igra Kemba Walker?

Posted

Bgm i Boro se malo zaigrao, uzeo Zajona, a Kolins nece skoro na parket, dok Irvingu odlazu povratak na parket. Da nije pogodio sa TT-om i on bi bio jedan od kandidata. 

Posted

O Yeah

Victor Oladipo (knee) went through a full scrimmage on Thursday.
Oladipo said he feels "way better" and coach Nate McMillan said there were no limitations on VO today

Posted
1 hour ago, LayupFromTheMidget said:

Bamba ce pokrije to. Vucko 4 nedelje out, bas nece clutcha mislim da je ovo poslednji ekser njemu, on i nicklord verovatno putnici u B ligu 2 cekamo

@John Dies at the End opa 2 centar tu je

2 centra su luksuz ... Ne pamtim koje sam godine poslednji put imao 2C 😁

Mada , hoce Zveki da mi ga preotme :whistling:

Jbt, historiJsko vece... 2C + vraca se GonZo , samo dva povredjena igraca :s_w:

Posted

Jebem ti sve Hasane, pa gde sad kad je tvoje igranje od presudog znacaja za mecap da nas prodas 😕

Nista, nadamo se da ce novi clanovi rotacije a ima ih podosta uneti svezu krv u tim. 

Posted
Just now, John Dies at the End said:

Samo qkas neki qr#c :s_d:

Ima 33% i 50% sa ft ajde ovo 2 je manje vise norma ali 33 iz igre je daleko od norme😂, sto si ti srecan kada vidis nindzu na 33% to je druga stvar..

ali zato Me7o laganih 18/7/4  i jos solidan fg za njega

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

wes matthews je u kući! višesezonski resident b (like) residents sastava. 

nadam se da ćemo imati razloga da se družimo cele sezone. 4x 3pts je ono što tražimo od njega (dobro, ne očekujem baš 4x po meču) plus nešto asistencija i ukradenih i toeto

Posted

Postavljam fikuse za trenere, mesam im se u rad,  mrzim kad pokupe svu slavu za sebe pa ih smenim  😌

Vreme ce pokazati da li sam upravu.  Za sada dobro ide, mada nam i ovonedeljni  protivnim umnogome pomaze. Potezi su rezonski  pa cemo videti. Nismo ni prvi ni  poslednji tim koji pravi remont u novembru

• Like 2
Posted

Jebeni espn nikako da da Bejnsu out, cele nedelje imam 0 , krompir izmena , akvizicija. Ej NULA izmena. Sve mi pokupise igrace.

E Madjijo gubis od drogosha Ejtona.

4 hours ago, John Dies at the End said:

Samo qkas neki qr#c :s_d:

Ko pickica neka, ko bi rekao da ima prvog pika na draftu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...