ćušpajz Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Just now, delgado said: @uini Enes za 25min ocekivanih 13p i 9sk (bice tih sitnih DD kod njega sigurno) , 4 offenzivna od toga, 4/5 iz igre, 5/6 bacanja ? što mi to spominješ ako hoćeš da kažeš kako vam je falio u duelu, to je tačno. falio je i meni boogie zach collins i faliće verovatno do kraja ako hoćeš da kažeš da je dobar, uputiću te na montrezl harrella, pika rane treće runde ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 2 minutes ago, uini said: ? što mi to spominješ ako hoćeš da kažeš kako vam je falio u duelu, to je tačno. falio je i meni boogie zach collins i faliće verovatno do kraja ako hoćeš da kažeš da je dobar, uputiću te na montrezl harrella, pika rane treće runde ( : Ma malo da se pohvalim, ubi me Maxa vise svako jutro s tim i brogdon mi isto nesto kenja, a ja ga samo uputim na tabelu 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 32 minutes ago, delgado said: @uini Enes za 25min ocekivanih 13p i 9sk (bice tih sitnih DD kod njega sigurno) , 4 offenzivna od toga, 4/5 iz igre, 5/6 bacanja Nema sta, fantasticno za pika druge runde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 J e b o t e, lepo sam ovde napisao da necu da se kladim na Delgadove igrace to jest CJ Mekaloma i je opet jedam govna i samo na njega padnem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Sudija, sviraj kraj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 49 minutes ago, Chaos Is Me said: Sudija, sviraj kraj! večeras interpretiramo čuvenu kovanicu kod rada na banjici, k'o tele na klanici .....bila je i ona i na strani i kod kuće, ševo brani nemoguće ali ne ynam kako da je upotrebim : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Rešavaće se sve za vikend. Večeras ću da postradam grdno, ali sutra imam dosta više mečeva, ke vidimo. Nisam očekivao ni da ću sredinom nedelje ovako solidno da se držim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 (edited) 34. FVV 41. Zeler Polako, skocicete iznad Janisa. Edited November 14, 2019 by Drakaris 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Pa neka se povredi i Powel pa da flet moze 40 lopte da dobije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 (edited) Splash brothers iz Sharlota Quote Devonte' Graham will likely remain in the starting lineup, according to Rod Boone of The Athletic. The Terry Rozier-Devonte' Graham starting backcourt looked great on Wednesday night, and Rozier himself acknowledged that he's more comfortable playing off the ball. Borivoje da Bog da PJ Taker vise igrao centra nego Tajson. Samo kupite u sekundu igrace. Edited November 14, 2019 by Zvezdinho 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Jebeni Jamuchal, ubi nam najboljeg igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 (edited) 18 minutes ago, Zvezdinho said: Splash brothers iz Sharlota Borivoje da Bog da PJ Taker vise igrao centra nego Tajson. Samo kupite u sekundu igrace. Da vidimo šta El Risitas ima da kaže na ovo: KEKW 😂😂😂 Edited November 14, 2019 by Noćna mora B92 fantazera KEKWlaugh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Jbg, ispustih Karamelu, je**noj aplikaciji nema search. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Na twiteru ja kada ono boom karmelo gledao sto nema nikog iz bruklina u maxbet ponudi 😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Jebo Maxbet, kladi se u BalkanBety 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 (edited) Ubi me Colby, muski me ubio. Da se izbegne katastrofa ovo kolo pa protiv Gobera i Kapela.. @Delgado ma picke cim jedan se igrac povredi iz neke ekipe cesto skinu ceo tim, sada ih uplasilo upitno stanje Irvinga izgleda zato nema nikog; ne vidim 2 razlog. Edited November 15, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Sto ga nisi ostavio viniju, dusmane Vidis da skuplja svoje igrace kao slicice -> Doncic, Frenchi, Jrue... I opet ce da osvoji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ubi me Colby, muski me ubio. Da se izbegne katastrofa ovo kolo pa protiv Gobera i Kapela. Ko zna kad ce Kapela da se vrne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 (edited) Pa nece 10 dana da bude out iako je onaj lakat/ rame bio MMA udarac, bas ga zveknuo muski. Mozda i neki vas COlby iskoci ko zna Edit: Doduse koliko je Winslow muerto posle sudara, ko zna koliko ce Kapela zajebana je stvar potres mozga. Edited November 15, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Ocekujem da odigra recimo 2 od 4 tekme naredne nedelje, maksimum 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Samo nek se vrne do 25. novembra. Da ne moram da se mucim sa Borinim Cendlerom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Fino se pocrvenela ekipa Debelom, pored Lonzoa i Damiona Lee-a koga ne znam ni sto drzi u timu, dobio O i Levert, Hart ne igra, Westbrooku visi jedno DTD. Sutra je mnogo vazno vece, ako budemo dobili A partije Obrve i ostalih moze bude fino. Idemo Enese! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Ma kakav Tyson tu ce nindza kornjaca i pj fucker da profitiraju najvise ako ovaj ne igra... nije dugo nidza imao td ovo je nivo sto sam ocekivao da ce igra pa sam ga spustio u 2 rundu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 (edited) 25 minutes ago, delgado said: Fino se pocrvenela ekipa Debelom, pored Lonzoa i Damiona Lee-a koga ne znam ni sto drzi u timu, dobio O i Levert, Hart ne igra, Westbrooku visi jedno DTD. Sutra je mnogo vazno vece, ako budemo dobili A partije Obrve i ostalih moze bude fino. Idemo Enese! Krenuo ovo da napisem ... Nije dovoljno sto 4 igraca ne igraju, vec i Baba Russ odmara 1 utakmicu... Zbog cega drzim Lee-ja... Jbg, dva dana bio off, putovao, danas odmah na posao, nije imalo nista kvalitetno na FA ... edit1: nema Lee losu produkciju, puni sve kolone, nesto kao Wook-ovi igraci 😁 edit 2: @uini reci onom tvom slovencu da ne lupa banane ovom mom nesrecniku iz NYK, da vas obojicu ne izbanabadnamabadam 😴 Bice bolje....sledece sezone Edited November 15, 2019 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 alo bre matiću, tačno me neka nelagoda probudila kad on diže mela u tri ujutru 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts