Boxy Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 je l smo otvorili temu za penzionere ili nismo Β Β
alcesta Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 U pravu je, stvarno nema smisla da kamΔi WC pa onda ispada u prvim kolima, oΔigledno ne moΕΎe viΕ‘e ni fiziΔki taj tempo da izdrΕΎi.
NMX Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 jebem ti ΕΎivot, nije mi bilo ovoliko ΕΎao joΕ‘ od Gabi...a tada sam bio dete dete...pih..
Drug Crni Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 43 minutes ago, NMX said: jebem ti ΕΎivot, nije mi bilo ovoliko ΕΎao joΕ‘ od Gabi...a tada sam bio dete dete...pih.. Tebe bas pogodilo,m? Ja sam je voleo gledati,bilo je perioda kada sam i navijao za nju na pojedinim turnirima,u GS finalima. Uvek mi se svidjala njena glava, njen jak i pobednicki mentalitet. Ipak,moram priznati kako mi je poprilicno pala u ocima sa objavljivanjem doping afere. Imala je dugu,uspesnu i trofejnu karijeru. Trudicu se da je pamtim po lepim stvarima. 2
NMX Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 NAMESTILI JOJ DUΕ MANI DOPING Β @obradovic Β Nije me pogodilo, malo se sprdam. Ali sam, na stranu vizuelnih kvaliteta, stvarno voleo da gledam MaΕ‘u...fajter, kao Ε‘to kaΕΎeΕ‘ jaka glava, pobedniΔki mentalitet, neodustajanje... Β ali da, posle dopinga to viΕ‘e nije to..jbg. 1
alcesta Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 TehniΔki dopingovala se manje od mesec danaΒ Nisam neΕ‘to Ε‘okirana, ovo je samo ozvaniΔeno stanje koje traje veΔ dugo, Marija ne samo Ε‘to nije viΕ‘e faktor na turnirima nego je svakako viΕ‘e povreΔena nego Ε‘to igra i to malo Ε‘to je igrala. Nema smisla da se muΔi dalje. JJΒ isto odavno ne postoji na turu, aΒ nikako da se oprosti i zvaniΔno. Ne vidim ni nju viΕ‘e fiziΔki da je u stanju da igra takmiΔarski tenis. 2
alcesta Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 https://www.vanityfair.com/style/2020/02/maria-sharapova-steps-away-from-the-game
double fault Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 nezaustavljiv(a)i srebroljubac je cak i oprastanje od tenisa prodala fenserskim casopisima.Β 1
Drug Crni Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 (edited) Nisam nasao adekvatniju temu,pa stavljam na ovu. Ovo je, by far,najtuzniji momenat otkako ja pratim teniski sport. Β Quote Za dve godine 22 osvojena turnira, sedam grend slemova, suvereno prvo mesto na WTA listi... Monika SeleΕ‘ je sa 19 godina vladala ΕΎenskim tenisom od poΔetka poslednje decenije 20. veka i Δinilo se da njenim uspesima nema kraja. Samopouzdanje, talenat, ΕΎelja za pobedama, sve je imala βmala Moβ, ali je njen ΕΎivot dobio potpuno nove dimenzije 30. aprila 1993. godine. Tog dana se na turniru u Hamburgu sastala sa Magdalenom Malejevom i juriΕ‘ala je ka novom polufinalu, za Ε‘ta su joj bila neophodna joΕ‘ dva gema. Dok se nije pojavio Ginter Parhe, tada 38-godiΕ‘nji nezaposleni Nemac opsednut ΕΎenskim tenisom, patoloΕ‘ki navijaΔ Ε tefi Graf i Δovek spreman na sve kako bi se njegova ljubimica vratila na teniski vrh. Β Β NaoruΕΎan kuhinjskim noΕΎem koji se koristi za okoΕ‘tavanje mesa, Nemac je uleteo na teren i zadao ubod Moniki u predelu leve lopatice ramena. ObezbeΔenje ga je savladalo, uhapΕ‘en je, sudilo mu se, ali je na kraju, zbog navodnih psihiΔkih poremeΔaja, osuΔen samo na uslovnu kaznu. βKako je moguΔe da je za pokuΕ‘aj ubistva osuΔen samo na uslovnu kaznu?β βOptuΕΎen je za nanoΕ‘enje povreda.β βImao je mentalne poteΕ‘koΔe, zbog toga je dobio niΕΎu kaznu.β βBio je lud, zato je dobio leΔenje umesto kazne.β βNemoguΔeβ¦ Ako neko uperi piΕ‘tolj u vas i nanese vam malu povredu to onda nije pokuΕ‘aj ubistva?β βArgumenti su ludi i glupi. Svako ko pokuΕ‘a da ubije nekoga je lud. ZnaΔi da bi svako trebalo da dobije uslovnu kaznu?β Lekari su Moniki predvideli brz povratak na teren, aliβ¦ Δinjenica da je osoba koja je pokuΕ‘ala da je ubije dobila samo uslovnu kaznu i da je mogla slobodno da se Ε‘eta nije joj davala mira. βMonika je tri puta dobila noΕΎ u leΔa. Jednom od Parhea, drugi put od tenisa. Govorili su da je to njen problem i ΕΎeleli su da joj otmu mesto. TreΔi noΕΎ je bio od NemaΔke. Osoba koja ju je napala nije provela nijedan dan u zatvoruβ, naveo je teniski novinar Piter Bodo. A za to vreme, Ε tefi Graf je ponovo preuzela primatβ¦ βOna je percipirana kao boΕΎanstvo, dok su Moniku gledali kao na oliΔenje zla. To delo nije uΔinio zaljubljeni navijaΔ, to je uradio politizovani, zaluΔeni fanatik. Mrzeo je Srbe, rekao je da je to uradio kako bi pomogao Ε tefi da se vrati na vrh i kako bi se osvetio βΔavolskim Srbima'β, rekao je na suΔenju Monikin advokat Gerhard Strate. Parheov zastupnik Otmar Kuri je, sa druge strane, tvrdio da je njegov Ε‘tiΔenik βprost Δovek sa limitiranim vokabularom i limitiranom inteligencijomβ. Ali izgleda dovoljnom da moΕΎe da mrzi i napadne noΕΎem, Ε‘to nije bio dovoljno dobar argument za nemaΔki sud. Za to vreme Monika je tonula u depresiju, tenisu se vratila tek posle dve i po godine, osvojila je turnir u Kanadi, a potom u Australijan open. Ipak, posledice napada su bile tolike da nikada nije uspela da se vrati u svoju preΔaΕ‘nju formu, pa je sa 53 osvojena trofeja i devet Grend slem titula zvaniΔno otiΕ‘la u penziju 2003. godine. Β https://nova.rs/tenis/monika-seles-noz-tenis/ Β Edited April 30, 2020 by Crni Bombarder 1
alcesta Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 Presekao si me s ovim poΔetkom, pomislih da joj se sad neΕ‘to desilo... 1
Petar 91 Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Cudi me da nisu makar odigrali poslednji US Open, da zavrse karijeru kod kuce.
Old 666 Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Joj kad se setim one teme o Miki sa starog foruma 1 2
alcesta Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 https://mobile.twitter.com/AustralianOpen/status/1298882946275762176
Drug Crni Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 Koliko si sad forumaskih srca slomila.. Jel imala neke probleme sa povredom ili se radi o nekom zasicenju?
zoe Bg Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 46 minutes ago, Crni Bombarder said: Jel imala neke probleme sa povredom ili se radi o nekom zasicenju? Mislim da je zasicenje, mada imala je ona cesto sitnije probleme, jos ova godina pa verovatno sve ima uticaja.Β 1
alcesta Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 TaΔno se seΔam kad je ono osvojila Ε tutgart, otac joj se zamalo uΕ‘logiraoΒ Bila sam ubeΔeno da je to pre 5-6 godina, najviΕ‘eΒ
Recommended Posts