Boxy Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Morala sam da vidim ko je strucnjak, senilni Pilic, tako sam nesto i ocekivala Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 13, 2021 Share Posted July 13, 2021 Ma nije to ni blizu čoveku na nuklearni pogon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 sta ucini zajednicki sponzor Vilander: Đoković može još 10 godina, a Federer i Nadal najviše dve 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 (edited) Sad pogledah, nije baš tako rekao, naravno da su izvukli naslov. Ali jeste prognozirao golden slam, baksuz Edited July 14, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cojep Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Specijal posvećen najvećem teniseru svih vremena, koji se nesumnjivo upisao na listu najvećih sportista svih vremena. To je sada valjda jasno i onima koji ga, iz raznih razloga, ne vole, odakle god da dolaze. Čitav ovaj broj je u pobedničkom duhu Novaka Đokovića, ali i oni kojima je jedna malo veća lopta draža moći će da saberu utiske o nedavno završenom Evropskom prvenstvu ili da se sa Ivanom Golcem prošetaju kroz pop kulturu Engleske i Londona osamdesetih… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Ceo clanak je pravo zlato, ali ovo je najzanimljivije Obradović je naveo i osnovnu razliku između Novaka i Rodžera. "Razlika između Rodžera i Novaka se ogleda u jednoj stvari. Federer ima barbika izgled. On je uvek savršen, igra savršeno, zato ljudi komentarišu njegovu eleganciju, igra lepo. On kad je na terenu to izgleda kao balet. Ali, da li taj baletan uživa u svom baletu ili on to kreira da bi se drugima dopao? To je velika razlika između njega i Novaka. Federer troši ogromnu količinu energije u razmišljanju i razgovaranju da bi se dopao drugima. "Novak je osvojio tri Grend slema od početka godina, on sada ima sampouzdanje veće od Sunca koje nas obasjava. On će da se posavetuje sa kim treba, ali mislim da će sam doneti tu odluku. Ja bih voleo da igra Olimpijske igre zato što imaju sličnu količinu energije kao stari Dejvis kup. Novak voli tu energiju, kada je tu sa drugim srpskim sportistima. On tada svetli kao Teslina sijalica", 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Ja sam već zamolila da se Obradovićevi biseri stavljaju u spojler, ali niko ne misli na mene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Makar je stavljeno na odgovarajucu temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Sad pogledah, nije baš tako rekao, naravno da su izvukli naslov. Ali jeste prognozirao golden slam, baksuz Pa doke ćemo da ga svrstavamo u baksuze? Prošlo vreme valjda, pogađa sada bez problema [emoji41] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Vilander se vise ne racuna, zajednicki sponzor i to vise nisu iskrene prognoze Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Iskrene, neiskrene, ne maši [emoji41] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Zajednicki sponzor mu je samo pomogao da bude iskren 👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Ovaj Obradovic da nam kaze sta kozumira pa je ovako lud i euforican.Kako je moguce da je delovao onako normalno kada je preuzeo DC tim[emoji2955] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 On 7/4/2021 at 3:37 PM, Boxy said: On 7/4/2021 at 3:21 PM, wwww said: Kao sto rekoh, nek mu pljunu pod prozor, mediji i Srki, jer da se ne lazemo, ono sto Novak misli to Srdjan govori. Ovo je najgluplji i najpodliji post koji sam porocitala na forumu... Ne treba da objasnjavam zasto je glup....ali zasto je podao trebam-tu se kaze da je Novak kukavica, jer ne sme da kaze ono sto misli i kako tata govori umesto njega I/ILI da je dvolican-na terenu se zahvaljuje dvojici rivala i istice da ne bi bio to sto jeste da nije njih, a misli drugacije... Mislim, razumem ja, evo jos ni RG nisam svarila, a stigao je Wimbledon, decko ide i na OI...igra posteno i ne kalkulise... Zao mi je ali nije mi zao 😇 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 16, 2021 Author Share Posted July 16, 2021 DENISE, SRBINE! Kakve reči američkog tenisera o Novaku Đokoviću: Ne mislim da je "samo" najbolji teniser svih vremena, već možda i NAJBOLJI SPORTISTA IKAD! Kudla, Srbine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Istinu zbori covek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Noksa se iskreno zahvaljuje dvojici rivala, jer stvarno ne bi bio to što jeste da nije bilo njih. Nije kukavica sto neće da kaže ono što Srđan priča, jer planira da to POkaže na terenu. Kada je Srki pričao da će sve da ih prestigne i da će da bude GOAT (pre baš mnogo godina), kako beše, nemoj da si smešan, nemoj da se brukaš? Videćemo šta ce biti do kraja balade, imam utisak da svi misle da je u toku zadnji refren. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 Matteo Berrettini: “A Wimbledon la mia fidanzata Ajla è stata fondamentale” Mateo tvrdi da je za njegov uspeh na Vimbldonu zasluzna Ajla! Covek kopira Feda? Mada nije da ne lice njih dve Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 To je Mateo pročitao šta @zoran59piše na ovoj temi pa da ga demantuje Za ovo gore prvo sam pomislila da je Šapovalov pa rekoh vidi ni državu ne umeju da potrefe 17 hours ago, noćna frajla said: Pa doke ćemo da ga svrstavamo u baksuze? Prošlo vreme valjda, pogađa sada bez problema Ma Vilander mi prosto ide na živce od starta, i to se ne menja šta god da priča o Novaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 24, 2021 Share Posted July 24, 2021 Hrvat jedva izbegao najveću bruku dana na Olimpijskim igrama 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 (edited) „Živojinović bušio Novaka, napravio nam je pakao od života“ Stavljam ovde - ali bogzna koliko je međusobnii sukob a koliko je Srki iskren ... Edited August 9, 2021 by Andrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 Ajmo da probamo malo da se oraspolozimo: Oglasio se Putin nakon Novakovog poraza: Srbima se neće svideti njegove reči Ili: Vilander konačno pokazao pravo lice: Sad je jasno šta zapravo misli o Novaku Đokoviću! Imam jos 😁 UMEŠAO JE PRSTE! Evo kakve Federer ima veze sa Đokovićevim porazom, sve je otkriveno! i PA DOKLE BRE VIŠE?! Vilander ponovo pričao o Đokoviću, sad je stvarno preterao 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Bogdan Obradovic: https://nova.rs/sport/tenis/novak-djokovic-zaljubljen-vakcina-spijuni-bogdan-obradovic/ ovo treba zatuci 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 On stvarno nije normalan, ne mogu da verujem da je on sve to rekao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Kakav je on kreten, ovo je strasno moram da bacim malo pogled da vidim kako je Visko reagovao, ako su ga snimali uopste kad je ovaj lupetarao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts