Jump to content

Serbia against the world - nije bitno kako ali pobedjujemo

Recommended Posts

Posted
Ali koliko me nervira to prebacivanje svega negativnog na žene :classic_rolleyes:

Kažu da je Jelena letos bila negativna kad je na Adria kupu Novak bio pozitivan [emoji33]

Sent from my phone using their app

• Ha-ha 2
Posted
On 1/8/2021 at 2:16 PM, AgroLaki said:

Miroslava mi oduvek izgledala kao gold digger

uz Irinu Davidenko, najbolja ministarka finansija na Atp touru, tu nema zbora

• Ha-ha 2
Posted
4 hours ago, Crni Bombarder said:

Srdjan Djokovic primio Pfeizer vakcinu! :18:

(nije iz medija,ali jeste proverena informacija..mislim da je prikladno za ovu temu :classic_biggrin:)

e ako ovo ne nagovori Srbe da prime vakcinu...

• Ha-ha 2
Posted
54 minutes ago, vanjabarsa said:

nesto normalno da i taj covek uradi :lol_2:

svi oni znaju da filozofiraju svakojake gluposti, ali kad je njihovo 🍑 u opasnosti odmah se urazume.

• Like 2
Posted

ŠAMARČINA KIRJOSU I OSTALIM BUDALAMA! Kapa dole, od ENGLEZA OVO NISMO OČEKIVALI! Niko ovako nije BRANIO Novaka!

Tako je bre, udri Kirijosa i budale :s_d:

• Ha-ha 2
Posted

Mislim da je ovde prikladnije (obzirom na sve okolnosti) da prokomentarisem,nego na Novakovoj temi.
Da li je realno da su se Srbende organizovale i skupile ispred hotela u kojem je Novak u karantinu,pa oplele uzicko kolo nasred ulice? Sa sve ozvucenjem,zastavama itd?
:79:
(ne mogu da postavim snimak,pa ako neko uspe,plizzzz)

Posted
7 minutes ago, Crni Bombarder said:

Mislim da je ovde prikladnije (obzirom na sve okolnosti) da prokomentarisem,nego na Novakovoj temi.
Da li je realno da su se Srbende organizovale i skupile ispred hotela u kojem je Novak u karantinu,pa oplele uzicko kolo nasred ulice? Sa sve ozvucenjem,zastavama itd?
:79:
(ne mogu da postavim snimak,pa ako neko uspe,plizzzz)

nije ovo prvi put da se organizuje folklorni susret.

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
3 hours ago, Milica said:

Da je Novak sa Novog zelanda slusali bi haku, mislim da je uzicko ipak podnosljivije:lol_2:

Hide contents

Pročitala sam haiku i ništa mi nije bilo jasno :classic_laugh:

Posted

Tradicionalni ples domorodackog stanovnistva,Maora. 
Predstavlja ritual kojim se clanovi odredjenog plemena povezuju sa precima,obicajima,verovanjima,a kojom iskazuju snagu,ponos i jedinstvo. Da,izvodi se u raznim prilikama kao sto su javne manifestacije (sportski dogadjaji najcesce),ali i u privatnim prigodama kao sto su svadbe,rodjendani itd. 

• Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...